Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
19
Favori
70.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben yorumlarda görmedim.
  • Android ONE mış bence ZERO yapsınlar artık ...

    ★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herıld

    GM 5 nisanda oreo'yu alıcakmış.
    http://www.webtekno.com/general-mobile-tepki-toplayan-300-tl-indirim-kampanyasi-haberimize-yanit-verdi-h38817.html

    O tarihe kadar bu telefonu kullanan kalacak mı acaba da Oreo getiriyorlar merak ediyorum. Çok geç geliyor güya Android One herkesten önce alacaktı güncellemeleri, android one s.çtı.




  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Orası öyle ama hiç almamasından iyidir tabi.
  • herıld kullanıcısına yanıt
    alanlara sor bakalım stabil kullana biliyorlarmı ... okadar ay sonra ver içinde bir sürü sorun olsun saçmalıktan başka bir şey değil...

    Güvenlik güncellemeride gelmiyor artık GM güncelleme olayında s.çtı resmen
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    bunu banamı anlatıyorsun dostum kullanmaya çalışırken kanser olmuşken
    kötüyse hiç güncellemessin olur biter benim demek istediğim büyük bi güncellemenin gelipte yama istemesi hiç gelmemesinden iyidir. en azından custom romlarla halledilebilir gerçi kim ilgileniyor bilmiyorumda.
    motorola atrixe zamanında 4.0 ı bile vermediler o canavar gibi telefon tam performans vermeden eridi gitti o halde bile sıfırdan kernel yazıpta hatalıda olsa 4.4 yaptı geliştiriciler vesselam. eğer bırak romu sadece driverları bile verseydiler sıfır hatalı rom yapacaklardı.
    burda benim sorun olarak gördüğüm bu telefonla ilgilenip custom rom yapabilecek kişi veya ekip var mı? yoksa gerçekten üzücü olur romun hatalarına katlanmak zorunda kalırız.
  • Bu telefonda diğer gm modelleri gibi, usb, ekran, sim kart şebeke sorunu var mı? Bir süre sonra ortaya çıkan ekran sararması vs?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herıld kullanıcısına yanıt
    Eskiden güncelleme sıkıntı idi insanlar bununla uğralşıyordu şimdi tüm markalar güncelleme vermeye başladı telefonu insanlar kısa süreli kullanmaya başladı alıyor satıyor vs dolayısıyla eskisi gibi geliştirici pek yok piyasada...
  • Bu telefonu en uygun fiyata nereden alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zekirdekx Z kullanıcısına yanıt
    Yetkili telpa bayisinden al 599 TL üstüne 6 taksit yapılıyor istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak yamasi yayinlanmis





    ★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cronaldo2

    Ocak yamasi yayinlanmis





    ★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"

    Bu nasil bir guvenlik yamasi. 324 mb:) fark ettiginiz degisiklikleri yazar misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google in kendi simgeleri beyaz daire içinde simge şeklinde olmuş,playler ,YouTube filan başka bir değişiklik görmedim stabil çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelden bugün aldım dokunmatik arızası çıktı sanki başkası kullanıyormuş gibi telefonu, sürekli android menüsü açılıp kapanıyor falan. İade istedim bakalım neler olacak.
  • smartenes kullanıcısına yanıt
    Aldıktan 14 gün içinde iade hakkınız var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm 4gnin kılıfı buna uyuyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,
    2017 Mart ayında aldığım GM 5 ile ilgili yaşadığım teknik servis sıkıntısını anlatacağım. Cihazı aldıktan 1 gün sonra ekranın dokunmaları algılamadığını fark ettim. Aynı hafta içinde servisine kargo ile gönderdim, sorun yazılımsal denildi, yazılım yüklendi geri gönderildi. Ancak sorun olduğu gibi devam ediyordu ve ekranda kırmızı-yeşil noktalar oluşmuştu. Vaktim ve yedek telefonum olmadığı için uzunca zaman öylece kullandım. yaklaşık 7 ay sonra, güç tuşu çoğu zaman algılamıyor, batarya çabuk bitiyor ve dokunmatik sorunları var diyerek tekrar servise gönderdim. Servis batarya pimi kırılmış önce bunu yapalım sonra diğer arızaları giderebiliriz dedi. 100 tl servis bedeli istediler, mecbur ödedim. Ekran değişti, tuşlar değişti ve geri gönderildi. Talihsizlik bu ya, telefon geldiği hafta darbe aldı ve kamera camı kırıldı, kamera camının etrafında metal kısım da hasar aldı. Sadece cam satan bir yer de bulamadığım için mecbur tekrar servise gönderdi. Metal kısımın değişmesi için sanırım orta kasanın değişmesi gerekiyor, ben de bunu düşündüğüm için özellikle değişmesini istedim. Yeni cam, yeni kasa ve bir de yeni arka kapak istedim. Bana çalışan kameranız arızalı değişecek ve diğer sorunlarınız da giderilecek denildi. Ama 125 tl karşılığında. Çalışır vaziyetteki kameraya açılmıyor bozuk notu girilip onarım yapıldı. Cihazım geri gönderildi ve ne göreyim, hasarlı kasa olduğu gibi duruyor, kamera camının rengi siyah değil parlak ve tuhaf bir renkte, yeni diye verilen arka kapağın ise içi darbe almış soyulmuş. Lanet olsun yapacağınız işe diyerek öylece kullandım ama bugün kamera lensini temizlerken lens yerinden çıktı. Meğerse adamlar camı ters takmışlar diye rengi bir garip görünüyormuş, çıkmasının sebebi ise kıytırık ve küçücük çift taraflı bantla yapıştırılması. Camı doğru şekilde kendim yeniden çift taraflı bant ile yerine taktım. İşte bu da GM'ın servis kalitesi. Kendilerine kapakla ilgili sorunu söyledim; cihazı gönderin dediler, bu cam olayını da söyleyeceğim ama hafta içine kaldı artık. Sanki ne değişecekse. Bu ilk ve son GM marka cihazım olmuş olacak. GM alacaklar servisin bu durumunu da göz önünde bulundursunlar. Android One adı altında satılıp güncellemelerin verilmemesini de unutmamak lazım.
    Cihazınızın teknik servislik duruma düşmeyeceği günler dilerim herkese :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zekirdekx

    Gm 4gnin kılıfı buna uyuyor mu

    benim şeffaf kılıf uydu.
  • Bu özet akışı zımbırtısı nasıl kapatılıyor yahu?
  • Ana ekrana basılı tutun ayarlar-özet akışı-en üstteki seçeneği kapatın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.