Şimdi Ara

General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enderclup

telefon boştayken 2gb lik ramin nekadarını kullanıyor acaba?

Yaklaşık 1 GB kullanıyor şu an bende widgetler falan açık arka planda uygulama çalışmıyor. Ancak uygulamalar menüsünden kapatmadım hiç birini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ikizlerclub

Arkadaşım antutu sistem bilgisi ekranındaki imei numaranı resim programıyla sil bence imei numaran orada çıkmış haberin olsun

Sildim dostum saol gözümden kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderclup

eyvallah peki hafıza olarak nekadar kullanım alanı kalıyor.

Hocam 4 gb sistem kendine ayırıyor 12 gb civarı bize kalıyor
  • Hocam gule gule kullan,bu telefonu haftasonuna kadar almayı planlıyorum,bı kac ufak sorum olacak,kamera performansı,telefonun hızı,gps,wı-fı ve pil durumundan biraz bahsedebilirsenız cok sevıneceğim...iyi günler dilerim herkese
  • gelbial sipariş vermeyi düşünüyorum telefon çift taşıyıcılı mı acaba internet hızı için ? + 2. part üretimde 1. part arasında fark olur mu acaba hataları karşı alan arkadaşlar gozlemledığınız bıse var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 13 Mayıs 2014; 18:51:25 >

Orijinalden alıntı: ibosivas58

gelbial sipariş vermeyi düşünüyorum telefon çift taşıyıcılı mı acaba internet hızı için ? + 2. part üretimde 1. part arasında fark olur mu acaba hataları karşı alan arkadaşlar gozlemledığınız bıse var mı ?

Walla site hakkında bilgim yok Çift taşıyıcı lı mı onu da bilmiyorum ancak internet performansı benim laptop'tan daha iyi... Şu ana kadar donanımsal bir sıkıntı yaşamadım ancak telefonun ufak tefek güncelleme ihtiyaçları var tabi...

Orijinalden alıntı: befearless

Hocam gule gule kullan,bu telefonu haftasonuna kadar almayı planlıyorum,bı kac ufak sorum olacak,kamera performansı,telefonun hızı,gps,wı-fı ve pil durumundan biraz bahsedebilirsenız cok sevıneceğim...iyi günler dilerim herkese

Hocam incelemede hepsinden bahsettim zaten kamera hız wifi hepsi sorunsuz ancak pil kullanıcıya göre değişir sen ne sıklıkla ve ne amaçla kullanacaksın telefonu

Orijinalden alıntı: delidoktor55

aynı cihazı 1 ay önce aldım gayet memnunumda tavsiye ederim

• Tesekkur ederım ,ben cıhazı acıkcası oyun ıcın almıyorum,oyun yuklemıyorum bıle,ınternet amaclı kullanıyorum ve foto cekmek ıcın..ıste facebook olsun,twıtter olsun..bırde foto cekmeyı sevıyorum..arabadada navıgasyon ozellıgını kullanıyorum eskı telefonumda...bu ozellıkler benım ıcın onemlı...gm elıte lıte ı bu yuzden soruyorum..tavsiye beklıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    telefonla ilgili incelemen ve bilgilendirmen çok güzel olmuş eline sağlık... aklıma bir şey takıldı... özelliklerinde diyorki 4k oynatıyor 1080 çekiyor.. peki gerçek performansıyla 4k oynatıyor mu yoksa bizi kandırıp fhd oynatıp fhd kayıt mı yapıyor... çünkü normal bir kullanıcı bunu anlayabilmesi ve algılayabilmesi çok zor... televizyon olsa algılanır çünkü ekranları büyük ve algılamada o kadar büyük olur .. size göre durum ne..
     General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

telefonla ilgili incelemen ve bilgilendirmen çok güzel olmuş eline sağlık... aklıma bir şey takıldı... özelliklerinde diyorki 4k oynatıyor 1080 çekiyor.. peki gerçek performansıyla 4k oynatıyor mu yoksa bizi kandırıp fhd oynatıp fhd kayıt mı yapıyor... çünkü normal bir kullanıcı bunu anlayabilmesi ve algılayabilmesi çok zor... televizyon olsa algılanır çünkü ekranları büyük ve algılamada o kadar büyük olur .. size göre durum ne..

4k denemedim ama bu gün bir video indirip deneyebilirim ondan sonra cevabı yazarım

Orijinalden alıntı: befearless

Tesekkur ederım ,ben cıhazı acıkcası oyun ıcın almıyorum,oyun yuklemıyorum bıle,ınternet amaclı kullanıyorum ve foto cekmek ıcın..ıste facebook olsun,twıtter olsun..bırde foto cekmeyı sevıyorum..arabadada navıgasyon ozellıgını kullanıyorum eskı telefonumda...bu ozellıkler benım ıcın onemlı...gm elıte lıte ı bu yuzden soruyorum..tavsiye beklıyorum..

Senin işini rahatlıkla görecektir telefon kafanda şüphen olmasın...İnternet performansı tüm sitelerde tam not alıyor kamera da senin işini rahatlıkla görecektir

bence g2 bir tık daha iyi kalite ... bir kasma söz konusu bile olamaz.. telefon 16 gb kalan hafıza 800 mb... bir tane bile kasma donma olmadı...
     General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi) General Mobile Elite (Lite) 16 GB Kullanıcı İncelemesi (Güncellendi)

Dostum benim telefonumunda şu anda yer kalmadı ve kasma donma yok ve kamerası g2 den daha iyi ben senin telefonunu arkadaşıma aldırdım ve tek üstün olduğu nokta pil performansı Telefonların ikiside aynı işlemciyi aynı grefik yongasını kullanıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

3G ile Görüntülü görüşme var mı?

Malesef direk şebeke üzerinden görüşemiyorsunuz skype vb. programlar kullanmanız gerekiyor

power tuşuna uzun süre bastığınızda telefon yeniden başlar

Power tuşuna uzun süre bastığınızda seçenekler çıkıyor telefon başlamıyor
    Kapat -sessiz-titreşim-sesli
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.