telefonu yeni aldım bir hafta 15 gün geçsin alışayım iyice şarjz süreleri belli olsun detaylı bir inceleme yapacağım
arkadaşlar telefonun mesaj yazımında son 75 karakterde yavaşladığından falan bahsediyorlar.. bunun hakkında kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.. bu telefonu alıp bir hattımı görüşme bir hattımı mesajlaşma olarak kullanmayı düşünüyorum.bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Yorum yazan herkese teşekkürler. Ben bu cihazdan almaya çok niyetliyim fakat tek tereddütüm fotoğrafı. 3,2 MP yazıyor fakat gerçekte nasıl çekiyor? Elinde olan arkadaşlar 1-2 kare resim eklerlerse çok memnun olacağım.
pek iyi foto çekmiyor, bekletme yapıyor, Türkçe T9 yok. 75 karakter yazdıktan sonra yawaşlıyor... onun harici güzel cihaz, sesi çok iyi... fiyatına göre süper...
Dostlar bu telefonu almayı ciddi şekilde düşünüyorum. Ancak çok sık mesaj yazan biriyim ve son 75 karakterden sonraki durum hiç hoşuma gitmedi. Gerçekten böyle bir sorun oluyor mu? Saygılar.
çok sms atıyorsan, T9 Türkçe yok, sadece T9 İngilizce var ;) evet, donma yapıyor. yani özetlersek :D çok sms atıyorsan boşver, başka bi cihaz bak derim ben ;)
quote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
Dostlar bu telefonu almayı ciddi şekilde düşünüyorum. Ancak çok sık mesaj yazan biriyim ve son 75 karakterden sonraki durum hiç hoşuma gitmedi. Gerçekten böyle bir sorun oluyor mu? Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: cehennemli
çok sms atıyorsan, T9 Türkçe yok, sadece T9 İngilizce var ;) evet, donma yapıyor. yani özetlersek :D çok sms atıyorsan boşver, başka bi cihaz bak derim ben ;)
quote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
T9 zaten kullanmıyoru da donma olayı canımı sıktı.. Saol bilgi için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme