Şimdi Ara

General Mobile DST-S1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift hatlı, her iki hattında daimi aktif olduğu bi tel almak istiyorum, baktım, fiyat ve özellik yönünden bu modell hoşuma gitti, kullananlar yorum yapabilir mi? yada daha farklı, max. 300 TL olacak şekilde, her iki hattında aktif olduğu tel. önerileri yapabilir misiniz?
    Teşekkürler...

• arkadaşlar birileri baksın ya,
    kimse kullanmıyor mu yoksa bu modeli?
    General Mobile DST-S1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 8 Mart 2009; 16:19:08 >
  • General Mobile DST S 1 modeli tavsiye edilebilir bir model her iki sim kart aynı anda aktif ve bir hat ile konuşurken ikinci hatta arama alabiliyor ve konferans yapabilirsin 3.2 megapiksel kamerası mevcut yanlız çözünürlügü biraz düşük (nokıa ve sony ericson modelleri ile kıyaslayınca) bu model bir zamanlar 840 ytl,ye yok satan dst 11 modelinin bir yansıması ve çok daha geliştirilmişi olarak piyasaya çıkan bir model arasındaki fark bluetooth ve kamera farkı birde üst kapak lens kısmının aynalı biraz daha parlak olması. Benim tavsiyem ise kesinlikle eger tasarım sürgülü olmasın diyorsan kesinlikle yine general mobileden vazgeçmeden DST 3G COOL modeli olur ilk çıktıgında aldım ve cihaz tam anlamıyla süper bütün double sim technology,lerinden ayıran bir özellik mevcut cihazda her iki hattada ayrı zil sesi ataması yapabiliyor olman mesaj seside dahil başka hiç bir yerde bulamayacagın bir özellik artı işlemcisi diger modellere göre çok farklı QALTRUM işlemci kullanıyor cihaz bildigimiz çin modelleri MTK işlemci kullanıyor ve bu işlemciler sorunlu ve yavaş çalışıyor eger dst 3g coll piyasada bulabiyorsan şiddetle tavsiye ederim. General mobileden vazgeçme deme sebebim teknik servis desteginin çok olması ve karşında her zaman bir muhattap bulabilmen diger firmaların bir çagrı merkezi bile yok wap,mms,internet ayarlarını bile diger markalarda bulamasın bu bir gerçek.

• verdiğin bilgiler için çok teşekkürler dinemiss .

Bende DST 3G COOL ile DST-S1 modelleri arasında kaldım ama DST 3g Cool daha iyi gibi görünüyor, peki bir kullanıcısın bilirsin, bnm en çok merak ettiğim şu,
    1-gelen bir çağrının / sms 'in hangi hattan (1.sim,2.sim) geldiğini gösteriyor mu?

2-çağrı listesine girildiği zaman, toplu bir gösterim mi mevcut yoksa her sim için ayrı bir çağrı listesimi mevcut?

3-sms ler içinde 2. sorumun aynısı, yani ayrı ayrı sms depolama hafızası mı var, yoksa hepsini bir yerde mi tutuyor?

4-telefon rehberine girildiğinde, bir numaran 3 tane çıkıyor mu? (yani tel hafızası + 1.sim + 2.sim rehberini bir arada mı gösteriyor, yoksa bağımsız mı?) bir arada ise çok kötü...

şimdilik sorularım bu kadar, teknosaya baktım ama göremedim 3g cool modelini, GM'in sitesinden gördüm, çok hoş bir alete benziyor, bakalım artık, senin kullanıcı yorumlarını 4 gözle bekliyorum,
    Tekrar teşekkürler...

edit: ilave

Kamera olayına gelirsek, bnm pek fazla kamera ile işim olmuyor zaten, 8.1 mp sony fotoğraf makinesi hep yanımda ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 9 Mart 2009; 20:48:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.