Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SP FLASH TOOLDA FORMAT ATTIKTAN SONRA (4032) HATA KODU VERMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar eli ayağı durmayıp telefonuma sp flash tool dan format attım hemde tam format bunun üzerine telefon hiç ses vermez oldu ekran bile açılmadı. Bunun üzerine araştırmaya başladım telefonu nasıl kurtarabilirim diye yabancı siteleri gezdim türk sitelerini gezdim buldum birşeyler ama kimisi uymadı yada yazılanları bulamadım bunun üzerine özellikle SP FLASH TOOL.log adlı klasörü açıp değiştirilmesi gereken değerler bende hiç gözükmedi. en sonunda sp flash toolun bulabildiğim en son sürümünü buldum SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 bu sürümü indirdiğiniz zaman hiç bir değişiklik yapmanıza gerek yok forumda bulunan discovery v6000 adlı dosyayı indirip Scatter-loading bölümünden bu dosyayı seçmek gerirsi download yapıp çıkan ibarelere evet deyip geçmek ondan sonra telefonumuz fabrika çıkışı gibi olacak tek eksiği ise imei kayboluyor onuda eğer önceden yedek aldıysanız discovery customizer ile tekrar yükleyebilirsiniz. telefonu brick olan arkadaşlarında işine yarayacağını düşünüyorum şimdiden kolay gelsin anlaşılmayan birşey yazdıysak affola şimdiden kolay gelsin. başarılar.







  • kenyon6 K kullanıcısına yanıt
    En kritik bilgiyi vermemişsin Telefonun 4 GB mı 16 GB mıydı? Senin anlattığın yöntem 4 GB veya 16 GB modelde işe yaramayabilir..
  • İmei yedeklemeyi unuttuysanız Mobile Uncle Tools

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonum 4 gb ama 16 gb için bir dosya varsa sp flash tool ile orjinal yazılım için kullanılabilir 16 gb ile ilgili çokta bilgim yok denediğimde 4 gb da hiç sorun yaşamadan hayata tekrar döndürdüm
  • sp flash tool 4032 hatası veriyor cihazda ses yok :( Discovery 16gb son çıkan cihaz galiba (10günlük) Bilgisayar mtk usb port olarak görüyor ama 4032 hatası veriyor..Ne yapmam lazım :(
  • aynı dertten muzdaribim hocam irtibatı koparmayalım. 16 gb için birşeyler bulursanız banada söyleyin lütfen =)
  • Arkadaşlar bu kadar uğraşmanızın luzumu yok telefonunuzdan 1 hafta uzak kalarak hallediyorsunuz;

    Telpaya Telefonum açılmıyor yazıp yollayın yapıyorlar 4032 hatası yanlış preloader flashlanmasından kaynaklanan bişey. Telpa bile yapamıyor bunu o yüzden direk anakart değiştiriyor. Benim telefonum 4 gb kurtaramamıştım, anakart değişimi yapılıp yollandı bana.
  • kenyon6 K kullanıcısına yanıt
    hocam harikasın ya. 24 saattir denemediğim şey kalmadı şu 4032 hatası yüzünden. dediğin gibi ben de format atmıştım bu son kitkattan sonra eski versiyona dönmek için ama nafileydi, ta ki senin mesajı görene kadar. eyvallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.