Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
328
Favori
3.374.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21032104210521062107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam li ion piller sarjı bitince akımı keser yani sabaha kadar bırakmayın yani sarj aletinde çok durmasın bikere ben 10 saat bırakmıştım batarya %20 den direk %15 e düşmüştü öle garip birşeyler oluyor.Bide battery doctor işine yararmı bilmem bi dene istersen.
  • ofrome kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ilk aldıgımda sarj %50 ye çok hızlı düşüyodu %50 den sonra yavaş düşüyordu 1-2 hafta geçsin hocam öle birşey bidaha olmaz.
  • iSenpai İ kullanıcısına yanıt
    1 kanitlanan birsey yok.O video yu bende izledim adamlarin konusma tarzlarindan ne mal olduklari belli hatta daha konusamiyorlar bile.. Buyuk ihtimal ya ROM sorunu yada parlaklik sorunu var
    2 şarj soketinde sorun yok sorun verilen kabloda çok sert haliyle asidi baski uygulamak gerekiyor sokarken ve cikartirkende
    3 bende herhangi bir sorun olmadi sorun varmis isede güncelleme sonrasi kalmamistir..

Not : simdi farkettim mat ekran koruyucu ekranin acisini biraz düşürüyor. Büyük ihtimalle o arkadas 16 GB olana ekran koruyucusu 4 GB olana ise takmadan video çekti.. Zaten adamlar daha konusmayi bile beceremiyorlar bu tur adamlara inanmayin lütfen ...
    Zaten alırken kutusunu acip test edip öyle alirsiniz.. Biz bimeksten bu şekilde aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkngncy -- 29 Aralık 2013; 9:41:57 >
  • Beyler benim telefona kendi kablosu normal giriyor, Samsung'un kablosu çok zorluyor. Herkeste tam tersi, neden böyle olabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

arkadaslar telofonda mesajlara girip secenekler dedigimde sifreleme diye bisey oldugunu gordum.
    merak edip bastim. simdi o numaradan gelen mesajlari acamiyorum.
    benden sifre istiyo ama herhangi bi sifre yazmadim. ne yapmaliyim bi cozumu var mi??

Bende de aynı şey oldu.

rast gele 2222 girdim düzeldi.
    sende denermisin?

olmadi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

arkadaslar telofonda mesajlara girip secenekler dedigimde sifreleme diye bisey oldugunu gordum.
    merak edip bastim. simdi o numaradan gelen mesajlari acamiyorum.
    benden sifre istiyo ama herhangi bi sifre yazmadim. ne yapmaliyim bi cozumu var mi??

Dostum,simcartın pin kodunuda dene.Bende aynı olayı yaptım,sadece pin kodu işe yaradı.

pin kodunu bilmiyorum :(
  • Dün aldımda storeoid de radyoyu bulamadım arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: sismo

quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Hocam bu bulutlanmayı resim olarak gösterebilir misin bende de böyle bir şey var ama başka iyi bir telefon olmayınca fotoğrafını gösteremedim bir türlü nasıl bir şey rica etsem paylaşabilir misiniz?

Ekranın orta ve hemen yanında biraz altta görülüyor.
     *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Ne yazık ki aynı durum bende de var ikimize de geçmiş olsun hocam.. Peki garanti kapsamına giriyor mu yani kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiyor değil mi?

Evet girer, daha önce ekrani bu sorundan dolayı değişenler var. Burada okudum.

Ben ekran değiştirttim garantiden.Aynı yerde aynı sayıda aynı şekilde.

bende garanti kapsamında yaptırttım.

Ekranları garantiden değişen arkadaşlar, yeni ekran kalitesi nasıl ve telefon gelince durumu nasıl dı?

Sorunsuz

Hocam garantiye nasıl gönderiyoruz? Yani sitesinde arıza formu doldurun bunun için tıklayınız yazıyor ama link falan yok.. Bulutlanma sorunu için garantiye nasıl gönderdiniz rica etsem bi anlata bilir misiniz?
  • Arkadaslar GM Discoveryde genellikle nasil sorunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Arkadaşlar tarayıcı üzerinden açtığım bazı videolarda ses var görüntü yok bunun için ne yapmalıyım?

???

?????
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar tarayıcı üzerinden açtığım bazı videolarda ses var görüntü yok bunun için ne yapmalıyım?

???

?????

aynı şey bende de oluyor flash player yüklü ve kendi browserını kullanıyorum. chrome yada opera kullananlarda da var mı acaba aynı sorun?
  • biri sarj aleti önerebilirmi lütfen kendi kablosu çok zor girip çıkıyor link fln yada kullandığınız sarj aletini soylerseniz bende aynısından alıyım
  • arkadaşlar yeni telefon arayışındayım bu cihazın düşünüyorum özellikle yeni alan değilde uzun süredir kullanan arkadaşları n yorumu önemli benim için nasıl dayanıklı mıdır telefon soket sorunu herkeste olan bir sıkıntı mı bunlar ilk sorularım
  • İmei numaralarını not al.iyice paketle, derdini anlatan bir not yaz koy içine,yurtiçi ya da mng kargo ile ücretsiz gönder.Daha sonra telpaservis.com adresinden imei numaranla takip et.

Telpa Merkez Servis
    Büyükdere cad. No:195 34394 Levent İstanbul
    TEL: 0212 371 15 00
    FAX: 0212 371 15 99
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

arkadaşlar yeni telefon arayışındayım bu cihazın düşünüyorum özellikle yeni alan değilde uzun süredir kullanan arkadaşları n yorumu önemli benim için nasıl dayanıklı mıdır telefon soket sorunu herkeste olan bir sıkıntı mı bunlar ilk sorularım

orjinal sarj cihazi ve kablosunu kullaniyorum. sarj soketi sorunu bende yok. ilk parti 4 gb kullaniyorum. alirken ekran ips mi degil mi bak ekran yandan bakinca renginden anlicaksin zaten. sarj soketini anlamazsin ama kabloyu cikar tak sallaniyo gibiyse alma.
  • telefonu 2. sahibinden den aldım 4 gb modeli. kamerada flash açma yok.internette oto flash diyolar. karanlıkta açılıyomuş. ayarlara baktım yok . nasıl halledebilirim ?

edit: 4.2.1 sürüm...
  • Beyler şarjı %100 olmadan çok fazla çektiğim oldu, 30,50 olmadan da çok fazla çektiğim oldu sizce bu zararlımı netten baktığıma göre bazıları çok zararlı bazıları o artık yeni pillerde öyle bir durum yok diyor da size de bi danışayım dedim dün gece uyuyacakken 19 du sabah baktım 12 olmuş.herhalde bir anormallik var ?
  • badlatma kullanıcısına yanıt
    Bende merak ettim baktım da cidden sadece oto flash varmış.
  • GPS

arkadaşlar eminim benim gibi gps sorunu yaşamışsınızdır. halen daha gps kullanamayn varsa, ve fotum içindeki konusunu görmediyse hatırlatayım dedim:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=79891741

kısaca, ayarlar->tüm ayarlar->konum erişimi sayfasını açıp, gps satırına dokunup gps ayarlarını açıyoruz (gps satırının sağına dokunursa gps'i açıp kapatan pini değiştirirsin, satırın ortasına dokununca ise gps ayarları sayfası açılıyor) gps ayarları sayfasında gps-epo yardımı ve a-gps ayarlarına tick atarsanız gps sorunsuz çalışır.

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** *** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

iyi pazarlar..
  • Arkadaşlar bi tanıdıgım iphone kulaklıgı almış 20 tl galiba yan sanayi güzel felan dedi bende alıcamda sizce jak girişini bozarmı?
  • 
Sayfa: önceki 21032104210521062107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.