Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KILIF TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar internette aradım adam akıllı kaliteli diyebileceğim bir ürün bulamadım internet üzerinden kapaklı kılıf alan ve memnun olan arkadaşlar link versin hem ben alayım hemde ilk mesajı güncel tutup başkalarının da yararlanmasını sağlayalım tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silikon Kılıf Ekran Koruyucu Jelatin Hediyeli..

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-silikon-kilif-ucretsiz-kargo-ayni-gun-kargo-P16957769

Flip Cover Silikon Kılıf, 2 Adet Ekran Koruyucu ve Ekran Kalemi Hediyeli..

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-kapakli-flip-cover-bol-hediyeli-paket-P17158416

• alıp kullandınızmı bu ürünleri

• TaLeBee kullanıcısına yanıt
    Silikon kılıfı kullanıyorum cuk oturuyor malzemesi kaliteli
  • TaLeBee kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ben Silikon Kılıf + 2x ekran koruyucu LİNK! Bu ürünü aldım dün elime geçti,
    Şeffaf olanını aldım, tam oturuyor, yanında gelen ekran koruyucuları da telefonla gelenden daha iyi gibi geldi bana.
    Ses acma / kapama yan kısımları açık.
    Bir arkadasımız Yake bilişim Donanım haber LİNK! burdan aldı yan tuş takımı kapalıymış ve mesajında kılıfın kullanışlı oldugunu belirtmiş.

Bende yan tuş yerleri kapalı oldugu için sanırım bu üründen alıcağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 6 Aralık 2013; 10:39:40 >

• Silikon kılıfın aynısından arkadaşım kullanıyor gerçekten kaliteli diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 lira

Bunun tıpkısının yeşili var odamda kalkmaya erindim

• Dostum bu kılıfın yan tuş kısımları kapalı mı?
    kapalıysa nerden aldın acaba bende almak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Dostum bu kılıfın yan tuş kısımları kapalı mı?
    kapalıysa nerden aldın acaba bende almak isterim :)

Kapalı dostum. Küçük bi dükkandan aldım çarşıda. Ama istersen sana hediye olarak yollayabilirim ?
  • Ah... çok teşekkürler
    Beyaz olanından arıyorum ben de beyaz takıntım var :D

önerin için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Ah... çok teşekkürler
    Beyaz olanından arıyorum ben de beyaz takıntım var :D

önerin için çok teşekkürler

Bende kılıfımı beyaz istemiştim ya da siyah ama yoktu Ama arada oradan geçiyorum gelirse alırım size yollarım hediye olarak
  • Çok teşekkürler
    Bakıyorum bende internetten S diye bilinen kılıflar mevcut ama ben onların tuş kısımlar çok sert oldugu icin alma taraftarı degilim
    yake bilişimde var o da kargoyla 20 tl ye geliyor bulamazsam ordan sipariş veririm artık
  • Telefonculara gitmeyi denesene tüm kılıfları bulabilirsin hem denersin
  • Tekirdağ çorluda oturuyorum,
    GM icin secenekler çok değil malesef iphone/samsung tonla kılıf var gm yok :/
  • gittigidiyor kılıf

Yukarıdaki linkte bulunan ürünün siparişini verdim. Ürün yorumlar olumluydu. Pazartesi-salı elime geçer. İyice bir inceleyip yorum yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mi-zah

gittigidiyor kılıf

Yukarıdaki linkte bulunan ürünün siparişini verdim. Ürün yorumlar olumluydu. Pazartesi-salı elime geçer. İyice bir inceleyip yorum yaparım.

zahmet olmazsa inceleyip detaylı bir foto atın bende alayım aynasından bekliyorum yorumunuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

quote:

gittigidiyor kılıf

zahmet olmazsa inceleyip detaylı bir foto atın bende alayım aynasından bekliyorum yorumunuzu

Hocam kılıf bugün elime geçti. Satıcı ilgili birisi, hızlı kargoladı. güzelce pıtpıt naylona sarmışlar, sağlam şekilde elime geçti. İki tane ekran filmi bir de küçük dokunmatik kalemi de var. Kılıfın malzeme kalitesi güzel. Arka kapak çıkarılıp takılanlardan. Malzeme kalitesi fena sayılmaz. Olumsuz bir yanını görmedim. Geçme tırnakları vs, tatmin edici.. Ben kılıfı telefona takamadım çünkü hizlial.com dan sipariş verdiğim telefon salı günü gelecekti sözde. Ellerinde olmayan telefonu satmışlar bana ve siparişimi iptal etmek zorunda kaldım. Şimdi 16 gb telefon arıyorum. Kılıfım var telefonum yok :S Bulursam takacam :)

Ben kullanmadım ama telefona uyumluluk sorunu olduğunu sanmıyorum, Kılıfı tavsiye ediyorum.. Allah utandırmasın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

quote:

gittigidiyor kılıf

Hocam kılıf bugün elime geçti. Satıcı ilgili birisi, hızlı kargoladı. güzelce pıtpıt naylona sarmışlar, sağlam şekilde elime geçti. İki tane ekran filmi bir de küçük dokunmatik kalemi de var. Kılıfın malzeme kalitesi güzel. Arka kapak çıkarılıp takılanlardan. Malzeme kalitesi fena sayılmaz. Olumsuz bir yanını görmedim. Geçme tırnakları vs, tatmin edici.. Ben kılıfı telefona takamadım çünkü hizlial.com dan sipariş verdiğim telefon salı günü gelecekti sözde. Ellerinde olmayan telefonu satmışlar bana ve siparişimi iptal etmek zorunda kaldım. Şimdi 16 gb telefon arıyorum. Kılıfım var telefonum yok :S Bulursam takacam :)

Ben kullanmadım ama telefona uyumluluk sorunu olduğunu sanmıyorum, Kılıfı tavsiye ediyorum.. Allah utandırmasın..

Allah razı olsun hocam yorumunuz için şimdi bende sipariş veriyorum çok saolun teşekkürler

• Ürünün sıkıntısız olmasına sevindim
    verdiginiz linkte 0,90 centlik (2 Lira) kaleme neden 30 lira değerinde kalem hediye demişler anlam veremedim

Bende yakebilisim'den aldım ücreti biraz daha fazla ama telpa orjinal ürünü
    silikon kılıf aldım kendime.
    filip kapakda mevcut isteyen inceleyebilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.