Şimdi Ara

General mobile arkadaşlar yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan 4-5 ay önce general mobile discovery 4gb aldım neyse usb sokeyi arıza yaptı yapılsın diye bi telefoncuya verdim uydurma soket takayım derken daha da batırmışlar lehimi doldurmuşlar tamirat esnasında da ekrana hasar vermişler biraz kavga yaptıktan sonra lanet olsun diye telefonu aldım onlardan daha da çirkeflik yapmadım başka bir telefoncuya verdim ekran değişti soket söküldü orası boş kaldı batarya şarj edip kullanayım dedim ama telefon şimdi de çekmiyor dışarda normal içeri girince yine çekmiyor neyse götürdüm verdim on gün sonra oldu gel diye aradılar aldım bu seferde telefon açılmıyor olmuyo bu telefon dediler gidip bi galaxy mini aldım kullanıyorum ama 1000 tl masraf edip aldıgım general mobile kullanamıyorum Ne yapabilirim???

• hatayı en başta telpaya göndermeyerek yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

hatayı en başta telpaya göndermeyerek yapmışsın

Daha önce düşürüp ekranını kırdığım için garanti dışı kaldı ancak yinede parayla telpa da yaptırmalıydım evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitoz45

quote:

Daha önce düşürüp ekranını kırdığım için garanti dışı kaldı ancak yinede parayla telpa da yaptırmalıydım evet

hocam başka yerde yaptırmadığın sürece garanti dışı kalmaz cihaz hiçbir zaman. Sadece garanti dışı ücretli onarım yaparlar ve garantin devam eder
  • quote:

quote:

quote:

hocam başka yerde yaptırmadığın sürece garanti dışı kalmaz cihaz hiçbir zaman. Sadece garanti dışı ücretli onarım yaparlar ve garantin devam eder

Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim çok masraf ettim bu telefon çok üzdü beni

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim çok masraf ettim bu telefon çok üzdü beni

kötü olmuş hocam, geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.