Şimdi Ara

★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halo_58

Telefon simgesi geldi yüklediğimde stok telefon uygulaması yerine ona basıp açıyorum ama arama ekranı yine stok ekrana geçiyor Asus romu inceleyip arama ekranına ait apk dosyası yükleyip stok olanı devre dışı bırakmak lazım root olmadığında açılış ekranında kalır mı bilmiyorum sadece telefon ve rehber arayüzü için kullanıyorum

Hocam telefon çevirici ve rehber için ASUS Calling Screen'e gerek yok.

ASUS Dialer&Contacts yeterli. Ben zaten bunu kullanıyorum. Telefonun kendi telefon ve rehber uygulaması Nova Launcher'da gizledim. Başka telefondan kendimi arayıp açmadım. Cevapsız bakmak için senin bahsettiğin soru geldi. Ben de her zaman ASUS uygulamasını seçtim.

Madem olmuyor ASUS Calling Screen'i siliyorum.

•  ★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz)

★★ General Mobile 5 Plus - Android One ★★ | KULLANICI KULÜBÜ
    5.5"/1920 x 1080 Px FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 4/13 MP arka kamera/13 megapiksel LED flaşlı ön kamera

[center][image]https://store.donanimhaber.com/a7/da/01/a7da0108c8579a12b3c4ec98c026f0dd.png[/image] 
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_116801135//tm.htm][color=#CC0000]★★ General Mobile 5 Plus - Android One ★★ | KULLANICI KULÜBÜ[/color][/link]
    [color=#000000]5.5"/1920 x 1080 Px FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 4/13 MP arka kamera/13 megapiksel LED flaşlı ön kamera[/color][/b][/center]

★★General Mobile 5 Plus-Android One ★★|KULLANICILAR KULÜBÜ(29 Kişiyiz)

★★ General Mobile 5 Plus - Android One ★★ | KULLANICI KULÜBÜ
    5.5"/1920 x 1080 Px FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 4/13 MP arka kamera/13 megapiksel LED flaşlı ön kamera

[center][image]https://store.donanimhaber.com/fb/45/fa/fb45faf9e7a88635d22cb3d8bfe6eec0.png[/image] 
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_116801135//tm.htm][color=#CC0000]★★ General Mobile 5 Plus - Android One ★★ | KULLANICI KULÜBÜ[/color][/link]
    [color=#000000]5.5"/1920 x 1080 Px FHD 2.5D Corning Gorilla Glass 4/13 MP arka kamera/13 megapiksel LED flaşlı ön kamera[/color][/b][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halo_58 -- 12 Mayıs 2016; 22:23:49 >

• Telefonda OIS desteği yok diye biliyorum.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Ana konuda belirtilmiş ondan yazmıştım bende emin değilim
  • Benide ekler misiniz siyah ilk seriden alanlardanim tek sim ahize ve bildirim ışığı problemli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme hala gelmedi :(
  • kullanıcı arkadaşlar tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

güncelleme hala gelmedi :(

Bana da gün içinde tüm cihazlar alacak denildi gün mun kalmadı gün bitti . Bence oyaliyorlar kandırdılar bizi :D

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    pil ve ısınmayı dert etmiyorsan al, ediyorsan bekle "belki" güncellemeyle düzelir :)

ben maddi imkan bulunca güzel bir telefon alıp, bu telefona benzin döküp yakacağım :D youtube ye de koyacağım.

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 12 Mayıs 2016; 23:22:58 >
  • jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    hocam bu ısınma normal kullanmada mı yoksa oyun oynamada felan mı?
    skype'den 5 dakka konuşma açıyorum 42derece telefon.

biraz internette surf yapayım dersen 40 derece.

telefon gün içinde cebimde duruken, bir yerden bir yere gidiyorsan 37 38 derecelere çıkıyor kullanmadığımda bile. cebimde sıcaklığını hissediyorum.

ama bazen de ısınmıyor,i oda şu şekilde. telefoın masada duruyor, arada sırada whastsapp bakığ kapatıyorum. o zaman ısınmıyor.
    ama telefon çok seri, acayip böylesini kullanmadım :)

basıyon açıyo, basıyon yüklüyo, hiç sıkıntısı yok " akıyo"
  • ayrıca bu 42 derece laflarına inanmayan arkadaşlarımız olursa haber versinler.
    hassas ısı ölçerimiz var evde :) malum bebek işleri :d
  • 617 gibi bir işlemci nasıl bukadar isiniyor anlamadım gitti

• internette geznirken whatsup facebook twiter ısınmıyor ama alt tarafı müzik dinlerken bile arkadaşın dediği gibi hissedilir derecede ısınıyor oyun oynamam ama denemek için bir araba yarışı indirdim az biraz daha ısınıyordu
  • beyler şaka bir yanada o kadar dır dır adam vardı topu topu bu kadarmıymısız
  • apokoc A kullanıcısına yanıt
    615 ısınıyor muydu?

bir site de 615 in revize edilmiş hali dediler 617 için
  • siyah tekhat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temhemkarub kullanıcısına yanıt
    hocam telefona hardformatla sarj sorununun çözüldüğünü söyleyen bendim.. 3 gün oldu hala aynı durumda, çok rahat günü çıkartıyorum..
    güncelleme de sabah wifiye bğlanınca geldi...

güncellemeden sonra batarya durumu hakkında bi değişiklik olacagını sanmıyorum fakat olursa duruma göre değerlendirir tekrar format atarım..
  • Dostum diğer konuda daha önceden yazılmıştır belki ama ben kaçırmış olabilirim.
    Hard format dediğin fabrika ayarlarına dönme değil sanırım. Rica etsem nasıl yapıldığını ve aşamalarını tekrar yazabilirmisin.
    Birde format öncesi belgeler, fotolar, uygulamalar nasıl yedeklenip geri yüklencek bi kolayı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmengücü -- 13 Mayıs 2016; 11:18:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.