Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaldirilmis beta 5de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    hayır yok canlı desteğe Gore bugün dağıtıma başlanmış sözde.

• @Technomaniac

Daha once yeni bir launcher ve wallpaper gorselleri paylasmistin. Onlar full surumun ozellikleri degilmiydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizin telefondada biraz matlik varmi sanki böyle desen desen renkler belli oluyor gibi

• Beta kaydı yapılan sitede verilen bilgide NP ile başlayan sürümlerin beta olduğu belirtiliyor, şu an dağıtılan sürüm NR ile başlıyor.
  • techsen kullanıcısına yanıt
    Aynen. Beta kaydi yapinca gelen guncelleme nr

• Cassiopeja kullanıcısına yanıt
    Yukardan çektiğin bildirim panelinde var abi.

Gece modu dedikleri zaten ekran sarımsı bişi olup gözü daha az yoruyormuş. Beta sürümde de vardı
  • delioflu kullanıcısına yanıt
    Ekranda algilamama sıkıntısı olabiliyor. Bende anneme almıştım dokunmatikte sorun var derdi elin ıslaktir Vs. Ondan algilamiyordur derdim meğer cidden ekran bozukmuş

• Betaya kayıt olupmu android N kararlı sürümü alabiliyoruz arkadaşlar?
    Memnunmusunuz android 7 kararlı sürümden kuralımmı bizde?

• Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Bende de başladı. Ama ilginç bir şekilde tuşları kilitleyip açınca algılamaya başlıyor. Anlam veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebServisi

Betaya kayıt olupmu android N kararlı sürümü alabiliyoruz arkadaşlar?
    Memnunmusunuz android 7 kararlı sürümden kuralımmı bizde?

Kur tabi bi fark yok zaten,birazdaha yavaşladı telefon o kadar

• delioflu kullanıcısına yanıt
    Hocam birebir aynı sorun. Bazen olmuyor diye geçtiğini düşünmeyin bir gün tak diye dokunmadik gidiyor kafasına göre çalışmaya başlıyor servise gönderin ekranı değişiyorlar.
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş işimiz var anlaşılan.

Tamam teşekkür ederim. Bir süre telefonsuz kalacağız anlaşılan.
  • yeni alacak arkadaşlar sakın almayın.

Mart ayında aldığım telefonun üst kısmı sarı.
    tuşlar basmıyor
    yüz algılama sensörü düzgün çalışmıyor
    kamera odaklaması çok yavaş
    mikforon kalitesi berbat
  • Pilin dayanma süresi kısaldı gibi. Herkeste aynı sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 23 Ağustos 2016; 17:00:56 >
  • Yenilik yok diyorsunuz'da gözle görülür yenilikler bariz şekilde var. En basitinden değişmemiş denilen duvar kağıdı yerinde kilit ekranı ve ana sayfayı başka resim yapma özelliği saf android için gelmiş. Burada başka bir değişikliğe gidilmemiş.

Bildirim bölümü sil baştan yazılmış. Bu bariz belli oluyor. Çok fazla değişiklik var bunları görmüyor iseniz beta kullanıyor olmanız lazım göz alışmıştır yoksa fazla değişim var bildirimde.

Numara engellemede mesaj ile arama engellemesi birleştirilmiş. Eskiden ayrı ayrıydı bütünlük sağlanmış.

Çift ekranda youtube üst tarafta olur ise ana ekranda kalmak şartıyla klibi arka plana atabiliyoruz. Özellikle müziği süper klibi iğrenç videolar için güzel olmuş.

Ayrıca son iki uygulama arası çift tıklama ile hızlı geçiş gayet kullanışlı.

Yerleşik dosya yöneticisi kullanılmaz halden en azından zorda kaldığında kullanabileceğin hale kadar ilerlemiş.

Uygulama menüsünde ara tuşuna basılınca boş ekran yok arama yapmaz isen tüm uygulamalar gösterilmeye devam ediyor.

Çoklu uygulama tuşunda google barı kaldırılmış ve tümünü temizle tuşu gelmiş

Ayarlar içerisinde hızlı bilgi verme olayı gayet iyi bir eklenti ve ayarlar kendi içerisinde aşırı toparlanmaya gitmiş. Bunu içinde gezer iken fark ediyorsunuz.

Acil durum ekranı yeni eklenen bir şey. Başına iş geldiğinde eklendiğine şükredebileceğin bir özellik.

İos hiç bir özellik olmayan arayüzüne ufak bir özellik ekleyince yaptı oluyor. Google yapınca telefonu kastırarak yapan samsung firmasının özellikleri gösterilip samsung telefonlarda zaten var deniyor. Bildirim olayı samsung tarafında filan yok en büyük yenilik burada zaten.

Ayrıca o kadar özelliği saf android temeline eklemelerine rağmen gözle görülür bir hızlanma var. Google işini düzgün yapmış. Eksikleri var yok değil ama hiç bir şey değişmemiş demek doğru değil.

Değişmeyen tek şey her şey diyende hiç bir yenilik yok iken bunda fazlaca yenilik var.

Ayrıca yüz tanıma olayı'da güvenlikte gelişmiş.

Bunlar artıları eksiklere gelir isek onlarda fazla

Yerleşik oyun yok

Kayıtlı ağlar gösteriliyor ama şifreleri gösterilmiyor

Pil yüzdesi onun ayarını yapan yere gidince varsayılana dönüyor. Sürekli buraya girecekleri deli eder.

Bildirim panelindeki ayarların tamamını gösteren moda girince simge eklemeden pil yüzdesini göremiyorsun.

Mobil ağ üzerindeki iğrenç çarpı.

• Beta programına kayıt oldum hemen geldi 7.0 güncelleme yükledim 6.0 vardı bariz hızlanma var daha tam incelemedim ama hıuz baya baya far etmiş... yükledikten sonra beta programından kaydı sildim bi, sıkıntı olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

Beta programına kayıt oldum hemen geldi 7.0 güncelleme yükledim 6.0 vardı bariz hızlanma var daha tam incelemedim ama hıuz baya baya far etmiş... yükledikten sonra beta programından kaydı sildim bi, sıkıntı olmadı...

Merhaba 7.0 a geçerken fabrika ayarlarına döndünüz mü yoksa direk mi geçtiniz ?
  • Arkadaslar Gm 4g de neredeyse 9 saat ekran suresi aldım şimdi 7.0 yuklersek şarjı somurmesin sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Arkadaslar Gm 4g de neredeyse 9 saat ekran suresi aldım şimdi 7.0 yuklersek şarjı somurmesin sonra

9 saat ekran süresini nasıl aldınız, telefon da hangi ayarları yaptınız?

• 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.