Şimdi Ara

Gene mi risk almak? Yoksa garantiye mi almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler beni bilen bilir geçen sene kırıkla 21.5k oldum ve dişe gittim lakin pek mutlu değilim(Tıp istiyordum) sizce kalan 6 ayda bölümü bırakıp full ayt kasayım mi?(Tyt 16k)Yoksa seneye dondurup kiriksiz girip deneyim mi? 98'liyim bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hayrına up diyeyim
  • Hocam ben bile ikilemde kaldım Allah yardımcınız olsun.

• Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Sağolasin hocam.

• Eyvallah kardeşim.Daha önce tecrübeli birileri gelse keşke.

• hemen hemen aynı durumdayız hocam ben şahsen yerinizde olsam seneye bırakırım rahat bi şekilde 1k yapabilirsin 1.5 yılda temelinde var istediğin yerde gider okursun ama yok ben dis hekimi olsamda mutlu olurum 2 senemi tekrar yakmaya niyetimde yok derseniz bölümde kalın, lakin içinizde (gördüğüm kadarıyla) bi sıkıntı ve bölüme karşı isteksizlik var. bence hiç dondurmayin askerlik filan sıkıntı olur (ben dondurmadim şahsen) dönemden döneme ders kaydı yapın (ben onuda yapmadım) devamsizliktan biraksinlar sürekli çünkü dondurmakta sıkıntılı sebep filan istiyorlar kredin kesiliyor öğrenci konumundan çıkıp vasıfsız işsiz diye görünüyorsun. hakkında hayırlısı olsun yinede iyi düşün; neyi istiyorsan , nerede mutluysan onu yap.

• Holkay H kullanıcısına yanıt
    Dostum benim düşündüğümü ozetlediniz teşekkür ederim siz neler yapmayı düşünüyorsunuz?

• Rose 15 R kullanıcısına yanıt
    bende 17 girişliyim şu an 2.sınıfta okuyorum memleketteyim yurttan filan kaydimi aldim her seyi toplayip geldim,geçen sene puan kırıldı bu sene YÖK yeni bir uygulama çıkarmazsa (inş) puan sağlam;ama yazı ve ilk ayları tam değerlendiremedim, yinede elimden geleni yapacağım bırakmak, bıkmak yok olmazsa tekrar hazırlanırım ama olacağına inanıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı.

Eyv hocam şu an memlektte mi çalışıyorsunuz?

Aynen hocam, üni deyken biraz çalıştım da tam veremiyordum kendimi kütüphane de millet vizelere çalışırken tekrar ygs ye çalışmak biraz koyuyordu, ama takmazsan çalışabilirsin ve mumkunse bölümden arkadaşlarına bırakacağını söyleme çünkü üni orası herkes menfaatci birakacagini duyarlarsa çoğu farklı yaklaşacaktır benim biraz öyle olmuştu da çok ta tikimde değildi yani :) seninde olmasın kimseyi takma sadece önüne bak kırıkla 21k yapmış adamsın her şeyi yapabilirsin kendine sınır koyma.

Çok teşekkür ederim pm den arada konuşabiliriz sağolasin.

• Hocam bence seneye gir sınava, bu sene de öylesine girersin belki ama okulu bırakmadan. Kırıkla girersen mis gibi sıralaman yanar yine, 1 sene için çok iyi bir üniyi kaçırmaya değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama işte sabretmek zor geliyor bir de geçen sene 9kdan 21k ya düşünce içim yandı bir bilseniz..

• Ben de ayni durumdayim up.

• Hocam kırık ne demek bilgi verir misiniz biraz, teşekkürler.

Rica ederim hocam konuşuruz tabii

• Hocam bence seneye daha mantikli olur bu yıl kırık olduğu için çok sıkıntılı hele ki obp nin değeri %100 artmış durumdayken bu yıl için net birsey söylemek çok zor anca hamda en kötü 4-5k yaparsanız garanti girebilirsiniz diyebiliriz.

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    İşte hocam tek mesele tekrardan kırıkla girmeye riskine deger mi?

Valla hocam allah yardım etsin bunun kararını vermek o kadar zor ki ancak yaşayan bilebilir.
    Ben yazın ya dişe gidecektim ya da tip için 3. Yıla kalacaktim 3. Yılı seçtim ama bunun kararını vermek için neredeyse 2 ay çabaladım hayatımda cidden hiç bir zaman unutamayacağım bir zaman dilimi yaşadım geçen yaz. Herkesi karşıma alıp tekrar mezunluk kararını verdim.
    Yani demem o ki bu kararı sadece ve sadece sizin vermeniz lazım. Allah kolaylik versin. Umarım verdiğiniz karar ne olursa olsun pismanlik yaşamaz hayallerinize kavuşursunuz

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam sizin de gönlünüzce olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.