Şimdi Ara

gencturkcell modagramda 30/70 indirim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
7
Favori
5.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bunların hiçbirine giremiyorum ya, M'ler zaten seçilmiş, en fazla 5 tane alınabiliyor 50 liraya.

fazla secenek yok benim gozume carpan bunlar valla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrerano

Mavi, Jack Jones ve benetton 4 tshirt aldım 50 tl'ye. Bence iyi fırsat.

Aldığım ürünler geldi herhangi bir sorun yok, haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim
    Hocam naptın sen ya, daha maaş yeni yattı bu gidişle ay sonunu değil ortasını bile göremeyecem sağolasın, bugün zaten kod aldığım için tekrar alamıyorum, umarım yarına kadar bedenleri bitmiş olur da yine masrafa girmem

Edit: 1 kere yararlanacak bir arkadaş 1 hakkını da bana verirse memnun olurum.

Edit 2: Teşekkürler kod geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC547151E -- 30 Aralık 2014; 23:28:52 >
  • Arkadaşlar ürünlere baktım ama hiçbir şey beğenemedim. Ben kullanmayacağım kodu, isteyen arkadaş mesaj atarsa paylaşayım göndereyim.

Düz. VYC Majoris arkadaşımıza hediye edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 31 Aralık 2014; 0:24:32 >
  • kod isteyen veya vermek isteyen arkadaşlar, ceza puanı alırsanız şaşırmayın, bu tür paylaşımlara ceza veren ilginç bir forum oldu burası.
  • Şu aşağıdaki kazağı aldım, cebi sökük geldi. Aslında sökülmemiş de hiç dikilmemiş gibi... Dikilecek yerlerde; dört köşede ilmek var ama iz yok. Şimdi de "değişim yapmıyoruz, iade edin" diyorlar. Ben bu ciddiyetsiz adamlara mesai harcamak zorunda mıyım? Ürünleri paketleyeceğim, kargo şubesine gitmek için vakit ayıracağım, tekrar zaman kaybedeceğim vs. Bu kanunlar daha caydırıcı olacak şekilde düzenlenmeli.

gencturkcell modagramda 30/70 indirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 30 Aralık 2014; 23:33:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Şu aşağıdaki kazağı aldım, cebi sökük geldi. Aslında sökülmemiş de hiç dikilmemiş gibi... Dikilecek yerlerde; dört köşede ilmek var ama iz yok. Şimdi de "değişim yapmıyoruz, iade edin" diyorlar. Ben bu ciddiyetsiz adamlara mesai harcamak zorunda mıyım? Ürünleri paketleyeceğim, kargo şubesine gitmek için vakit ayıracağım, tekrar zaman kaybedeceğim vs. Bu kanunlar daha caydırıcı olacak şekilde düzenlenmeli.

Hocam o modelde cep yok zaten. Sitesinde de öyle:

http://jackjones.com/on/demandware.store/Sites-ROE-Site/en_GB/Product-Show?redirected=1&pid=12082883&forcecountry=GB&forcebrand=jack-jones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 30 Aralık 2014; 23:37:43 >

• Benimki fotoğraftaki gibi değil yalnız. O cep yerinde 4 tane köşede ilmek hariç rengi farklı yer vs. hiçbirşey yok. Yani, her yer aynı renk. Yine de boşuna mı ortalığı birbirine kattık acaba? @VYC Majoris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 30 Aralık 2014; 23:45:49 >

Benimki fotoğraftaki gibi değil yalnız. O cep yerinde 4 tane köşede ilmek hariç rengi farklı yer vs. hiçbirşey yok. Yani, her yer aynı renk. Yine de boşuna mı ortalığı birbirine kattık acaba? @VYC Majoris

O zaman hatalı üründür ama her yer aynı renkse daha güzel bence :) Siz bilirsiniz tabi. Bu arada kalıbı nasıl ürünün?

Şu aşağıdaki kazağı aldım, cebi sökük geldi. Aslında sökülmemiş de hiç dikilmemiş gibi... Dikilecek yerlerde; dört köşede ilmek var ama iz yok. Şimdi de "değişim yapmıyoruz, iade edin" diyorlar. Ben bu ciddiyetsiz adamlara mesai harcamak zorunda mıyım? Ürünleri paketleyeceğim, kargo şubesine gitmek için vakit ayıracağım, tekrar zaman kaybedeceğim vs. Bu kanunlar daha caydırıcı olacak şekilde düzenlenmeli.

Kargoya gitme eve çağır kargoyu hocam. Ayrıca sana gelen poşete geri koy gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

kod isteyen veya vermek isteyen arkadaşlar, ceza puanı alırsanız şaşırmayın, bu tür paylaşımlara ceza veren ilginç bir forum oldu burası.

Kodu burada paylaşırsanız ceza alıyorsunuz çünkü zaten forumda çek ve kupon alışveriş bölümü var. Burada bir yanlışlık yok o yüzden.

Ancak kod istemek veya kod verebilirim demek bildiğim kadarıyla cezaya tabi değil.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Açıkçası, böyle çek filan kullanılınca "art niyet mi var?" sorusu hem şüphe arttırıyor hem de içime sinmemesine sebep oluyor ürünün. Kalıp normal, kesim slim fit. Göbeklilere göre değil.
    @HmB_SaL , zaten vakit yok. Öyle yapacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 31 Aralık 2014; 0:12:02 >

The Storm is Coming
  • Yılbaşına özel 125/40 Kod: MGM9LT4HTHF

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.