Şimdi Ara

Gençliğim ölüyor anlayan yok (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

quote:

quote:

neyin eksik mesela ?

Anne ve babasızmı büyüdün. ?
    4 sene severek çıkıp bütün umutlarını bağlayıp askerde tekmemi yedin. ?
    Kaç yılını yalnız geçirdin, kaç gece aç yattın ?
    Tek kalıp en dipten, sıfırdan başlamak zorunda kaldınmı hiç ?
    Ne kadar sağlık sağlık sorunun var ?

Her şeye şükrediyorum ama en küçük bir şeyde göçen iradesizleri görünce şaşırıyorum. Ne yaşarsan yaşa bakmayı bilmedikten sonra daima eriyeceksen. Hayat zırlayıp adaleti beklemeyle geçecek kadar uzun değil. Kaldır koca kıçını ve hareket etmeye başla.

Ben bu problemleri yaşamadım. Hatta durumunun daha iyiydi. 18 den sonra altında araba cebimde para her daim oldu ama insan psikolojisi acayip. Ben istemesem de her şeyim olsa da psikolojik sıkıntıları engellenemek çok zor. Kafandaki düşünceleri atmak, onları unutmak zor. Bir yerin ağrısa geçer 1 gün sonra ama kafandami problemler kolay geçmiyor. Hele birde özgüvensizlik ve yalnızlık varsa daha da zor.

Ben namazda kilarim diğer ibadetleri de yaparım çok şükür. Bunlarda olmassa kafayı yerdim. Içimdeki boşluktan bunlar kurtarıyor beni.

En beter hastalık; hastalık hastalığıdır bence. Öldürmez belki ama süründurur

Aslında her şeyin farkındasın, özgüven meselesini halletmelisin. Zorluklarla yüzleşmlisin.

Haklısınız ama kendimi Şartlandırdım artık. Sanmaki toplum içine çıkamacak kadar özgüvensizim :) Çok şükür durumum iyi üniversite olsun toplum olsun ama tam kapasite de değilim o kadar.

Ayrıca insanların olduğu yerde rahqt edemiyorum. Bana tenha doğa seslerini olduğu yerler daha hoş gelirken millete partiler gürültülü yerler hoş geliyor.

Dün üniversite de gezi vardı. Ben 15 kişi falan beklerken bütün bölüm gelmiş. Otobüse binmekten vazgeçtim :) Biliyorum rahat edemeyeceğim.

Sonuç olaram özgüvensizlikte bunların genel olarak kaynağı.

Kaçmak çözüm değil dostum. Üzerine git! Yoksa daha çok otobüse binmez, fırsat kaçırırsın. Kız arkadaşın var mı?

o kadar kolay değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin problemin kız arkadaş yaşam enerjinin yenileyecek

• Arkadaşlar bilerek yazmıyorum konuya benim derdimin dermanı yok çünkü. Belki dağlar kadar derdim yok. Ama herkesin derdi kendi hayatı. Kimsenin derdini kimse çözemez. En azından benimkini kimse çözemez.O yüzden yine de sağolun.
  • Dostum tam olarak anlatmıyorsun sıkıntın ne bilmiyorum ama biliyorsun hayat bizler için bir imtihan seçimlerimiz ne kadar doğru olursa olsun Allah bizleri sınamak ve makamımızı yükseltmek için bize dert verebilir sevdiklerimizden olur sağlığımızdan olur vb bunlar hep bir araç. Mühim olan başımıza ne gelmiş olursa olsun el açıp dua edip yine de şükretmeliyiz, derdi verenin bir bildiği vardır elbet şüphesiz ki hak bu dünyada hiç kimseye kaldıramayacağı yük yollamıyor senin bu anlamda O'na (c.c'a) her daim şükretmen gerek nice sağlığı sıhhati yerinde olmayan insanlar var ama yine de pes etmeyip şükredip hayatlarını güler yüzlü bir şekilde devam ettiriyorlar, şükür etmesini onlar gibi bizimde bilmemiz gerek. Şükür etmesini bilen bir bireyin hayatı zaten her daim güzellikler ile doludur, güzel bakanda güzel görür seninde yapman gereken güzel bir şekilde bakmak olmalı hayata güzel düşün her zaman sık sık dua etmeyi de ihmal etme derdin mi büyük, Rabbin mi diye de bir sor kendine.?

• Kardesm benımde cok derdım yok cok sukur Elhamdulıllah ama kanımda var arabesk .damarsız 2 gunum gecmıyor.Hep DaMaP FuLL DaMaR

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyin eksik mesela ?

Anne ve babasızmı büyüdün. ?
    4 sene severek çıkıp bütün umutlarını bağlayıp askerde tekmemi yedin. ?
    Kaç yılını yalnız geçirdin, kaç gece aç yattın ?
    Tek kalıp en dipten, sıfırdan başlamak zorunda kaldınmı hiç ?
    Ne kadar sağlık sağlık sorunun var ?

Her şeye şükrediyorum ama en küçük bir şeyde göçen iradesizleri görünce şaşırıyorum. Ne yaşarsan yaşa bakmayı bilmedikten sonra daima eriyeceksen. Hayat zırlayıp adaleti beklemeyle geçecek kadar uzun değil. Kaldır koca kıçını ve hareket etmeye başla.

Ben bu problemleri yaşamadım. Hatta durumunun daha iyiydi. 18 den sonra altında araba cebimde para her daim oldu ama insan psikolojisi acayip. Ben istemesem de her şeyim olsa da psikolojik sıkıntıları engellenemek çok zor. Kafandaki düşünceleri atmak, onları unutmak zor. Bir yerin ağrısa geçer 1 gün sonra ama kafandami problemler kolay geçmiyor. Hele birde özgüvensizlik ve yalnızlık varsa daha da zor.

Ben namazda kilarim diğer ibadetleri de yaparım çok şükür. Bunlarda olmassa kafayı yerdim. Içimdeki boşluktan bunlar kurtarıyor beni.

En beter hastalık; hastalık hastalığıdır bence. Öldürmez belki ama süründurur

Aslında her şeyin farkındasın, özgüven meselesini halletmelisin. Zorluklarla yüzleşmlisin.

Haklısınız ama kendimi Şartlandırdım artık. Sanmaki toplum içine çıkamacak kadar özgüvensizim :) Çok şükür durumum iyi üniversite olsun toplum olsun ama tam kapasite de değilim o kadar.

Ayrıca insanların olduğu yerde rahqt edemiyorum. Bana tenha doğa seslerini olduğu yerler daha hoş gelirken millete partiler gürültülü yerler hoş geliyor.

Dün üniversite de gezi vardı. Ben 15 kişi falan beklerken bütün bölüm gelmiş. Otobüse binmekten vazgeçtim :) Biliyorum rahat edemeyeceğim.

Sonuç olaram özgüvensizlikte bunların genel olarak kaynağı.

tam beni anlatmısşın kardeşim

• Şükürler havada uçuşmuş yine.

• Oradaki sorulara cevaplar versem soran arkadaşı iptal ederim.Öyle herkesin hayatı güzel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Yaşarken eriyorum.Bunu hissediyorum.Psikolojim her geçen gün çöküyor.Artık anlatmaya dilim varmiyor derdimin dili yok.Ben böyle değildim sonradan oldum.Bu kötü kaderi sonradan buldum "aldana aldana" ömrümden oldum.Beni bugünlerden dünden ettiler....Beni bugunlerden dünden ettiler....

görende kanser olmuş sanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 16 Mayıs 2014; 17:30:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.