Şimdi Ara

Gencler 1 gununuzu anlatin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.siniftaki arkadaslar okulda adamakilli ne kadar calisabildigini ve eve gelince genelde kac saat calistigini yazabilirler.
    Mezun arkadaslar, genelde(her gun degil ama ortalama) kacta derse gecip gun icinde ne kadar calisabildiklerini yazabilirler. Mezunlar sabahtan aksama kadar yardirabilir boyle bir avantajimiz var gibi dursa da cogu zaman oyle olamiyor ne yazikki.

Edit: Haftanin 3 gunu fitnessa gidiyorum. Sizce odaklanma ve yorulma acisindan bana zarari olur mu? 1 aydir gidiyorum ve hala eve dondugumde epey yorgun donuyorum, birakmak da gelmiyor icimden. Benim gibi sporla ugrasan var mi?

Edit2: Hedeflerinizi ve ygs siralamanizi da ekleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naziminpirayesi -- 15 Nisan 2015; 22:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canım ben spora gitmiyorum ama giden arkadaşlarım var ve kesinlikle bırakmayı düşünmüyorlar.Çünkü orda bedenen yoruluyor olsan bile stres atmış oluyorsun rahatlama açısından iyi geliyo, üzülme yani
    Diğer soruna gelirsek okulda günde yaklaşık 5 dersimiz boş oluyor, o 5 saatte arkadaşlarla muhabbet ede ede çalışıyoruz, hem konuşuyoruz hem birbirimize sorular falan soruyoruz iyi oluyor yani.Okuldan 5'te çıktığımdan dolayı eve geç geliyorum dinlenmesi yemeği derken derse oturamadan yatış saati geliyo genelde. Ama okuldaki o 5 saat bile fayda ediyo ya :)
  • Okula gidiyorum gece gec yattiysam uyuyorum gec yatmadiysam 3-4 ders makarayla geciyor yada spor yapiyorum. Okulda 2 saat falan calisiyorum 3.30 civarinda eve geliyorum. Ordan buroya geciyorum buroda 4-5 saat civari calisiyorum 11 gibi eve gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swindler48 -- 15 Nisan 2015; 22:23:48 >
  • Okula gidiyorum 4 ders uyuyorum öğleden sonra az çalışıyorum dershaneye gidiyorum eve geliyorum uyuyorum ve günün her saati kendimi çaylıyorum......

• Ben mezun oldugum icin bol vaktim var gibi dursa da oyle olamiyor. Spora sabah saatlerinde gidiyorum eve donusum 1 i buluyor. Epey yorgun hissediyorum gozlerim kapaniyor gibi oluyor. 2 civari oturup 1 saat ders 10 dakika ara seklinde calisiyorum bazi aralar yarim saati bulabiliyor elbette :) Yani ortalama adamakilli 5 saat calisabiliyorum. Fitnessa gitmedigim gunlerde erken uyanamiyorum :/

• Mezunum dersaneye gidiyorum,saat 9dan 1e kadar dersim oluyor,saat 2den 4e kadar sorularimi cozduruyorum sonra 6ya kadar mola sonrasinda once konu tekrari sonra soru cozuyorum.Bence bu sene spora filan ara verim su 2 ay konu eksikliklerinizi kapatin bir an once ve bol bol deneme cozun haftada 3 deneme cozuyorum baya etkili oluyor

• Okulda calisamiyorum 4te eve geliyorum yatiyorum 8 9 gibi kalkiyorum 11 12ye kadar calisiyorum sonra film dizi karisik takiliyorum 4 gibi yatiyorum tekrar basa dönüyorum sonra ygs 13k hedefim itu isletme muhendisligi 8k

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarih Yazacak Adam -- 15 Nisan 2015; 22:58:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bosuna tartisiyoruz beyler
    12 yıl önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okul 10 dersti saçma sapan yorgunluk vardı üzerimde hocalardan ödev istedim günlük eve gidince onlara baktım ve biyolojiden hala hiçbir şey anlamıyorum biyoloji konusunda yardım edin bilmiyorum yani

• naziminpirayesi kullanıcısına yanıt
    5 saat gayet iyi değil mi zaten canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusraTncl

5 saat gayet iyi değil mi zaten canım

Mezun icin degil,hedef 25k ise hic degil

• Yapamayacagim ve yetistiremeyecegim korkusuna hâlâ turev integrale baslamadim, valla allah affetsin.

• Mezunum,herhangi bir konuda önemli bir eksiğim yoksa dersaneye gitmiyorum.(Pazartesi deneme günleri hariç)

Hergün sabah erkenden kalkıp Edebiyattan bir konu tekrar ediyorum.Kahvaltıdan sonra matematik çalışmaya başlıyorum.Zaten LYS ye kadar evde olduğum için herhangi bir konunun yetişmeyeceğini düşünmüyorum.Matematikte çalıştığım konu bittikten sonra o konuyla ilgili sorular çözüyorum.Zaten çözdüğüm kitaplarda çözümlü olduğu için yapamadığım soruları es geçme durumuda olmuyor.

Ayrıca spor konusuna gelirsek,sporun zararından çok yararı olduğunu düşünüyorum.Ben akşam üstü gidiyorum fitnessa.Bütün gün akşama kadar çalıştıktan sonra bütün stresimi salonda atıyorum.Tabi ki gelince yorgun oluyorum ama,yemeğimi yedikten hemen sonra tekrar yapıp yatıyorum.

Anladığım kadarıyla sende mezunsun.Yani uzun lafın kısası herhangi bir engel yoksa bence spora akşam saati gitmelisin.Spordan geldiğinde doğal olarak yorgun olacağın için uykunun gelmesi normal...Hemen geldiğin gibi de ders çalışamıyacağın için gün çöp olucak.

Tekrar yazıyorum Fitnessa akşam git boşa zaman geçirme daha 2 ay var bütün günü evde geçen biri için çok uzun bi süre telaşa kapılmana gerek yok bence .Kolay gelsin

Umarım olur istediğin sıralama :)

• Samet25 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin.Bir de aksam saatlerinde deneyecegim :)

Bol şans :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.