Şimdi Ara

Genç Taraf | Genç, özgür ve gerçek yazarlar grubu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.genctaraf.net

    Biz Kimiz...!



    Genç Taraf Yazar Grubu, her zaman bir yerlerde bekleyen, güncel olaylardan dünyaya, spordan siyasete, edebiyattan kültüre her türlü içerik hakkında bilgisi olan, yaşananları kaleme alarak kendi düşüncelerini duyurmak isteyen, ister ziyaretçi olsun ister üye, her zaman özgürce, gerçek ve özgün yazılar sunarak toplum için bilgi ve fayda sağlamak amacı güden, her zaman genç, her zaman gerçek, her zaman özgün olan, her an her yerde bu düşüncelere eleştiri ve yorum bekleyen bir yazar grubudur.
    Kuruluş amacımız olarak bu "Genç Taraflar'ı" bir araya getirerek her bireyin kendi düşüncesini Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve vicdan özgürlüklerine bağlı kalarak düşüncelerini duyurmaktır. Sitemizde her birey düşüncesini özgür olarak baskı altında olmadan paylaşabilmektedir.
    Sitemizde yazılan her yazıdan yazan birey sorumlu olduğu gibi, bahsi geçen anayasa ve vicdan özgürlüklerine aykırı yazılarda editör(ler)ce uygun bir dil ile uyarılıp düzenlenir, düzenlenmeye uymayan yazılar ve yazar siteden belli süre uzaklaştırılabileceği gibi süresiz şekilde de uzaklaştırılabilir.
    Sitemizin kurallarına bağlı kalarak açılmış olan başlıklar altında her birey yazı sunar. Sitemize üye olan yazarlara ki bu yazar sayısı ve yazarın ilgisi dahilinde oluşacak ayrıcalıklar yazarlara ayrıca bildirilecektir. Sitemiz herkese açıktır. Yazar olan yazı yazar olmayanlar yazı yazamaz gibi bir kaygı oluşmaması için tüm yazılara herkesin yorum yazmasını özgür kıldık. Ziyaretçiler bile kendi adlarına açılmış olan bu bölümlerde yazılarını özgürce paylaşabilirler. Ziyaretçilere her hangi bir kısıtlama yoktur. Link içeriği göstermeme, yazının devamını okumama vb gibi engel koyucu durumlar yoktur, olmayacaktırda.
    Tüm ziyaretçilerimizden beklentimiz ise okudukları yazıları yorumsuz bırakmadan gitmemeleridir. İçerik için engel yok, sınır yok. Bu isteğimizi bizlere çok görmeyeceğinizden eminiz. Site içeriğini ve kullanımını her türlü bilgi ve beceriye sahip kullanıcılar için kolay kılmaya çalıştık. Her içeriğe kolayca ulaşmanız için gerekli sayfaları açtık. Sitemizde konu açılışından , açılan konuya cevap yazma gibi hemen hemen her türlü yardımı almak için ise forum geliştiricimiz tarafından sunulan yardım sayfasını da kullanıma açtık. Yardım sayfamıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Sitemize üye olmak için isterseniz buraya tıklayabilir, İsterseniz tek seferde Facebook adresinizle kayıt olmak ve giriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Şimdiden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyor ve sitemize üyeliklerinizi bekliyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.