Şimdi Ara

Genç işi spor araba tavsiye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
47.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

çok teşekkürler herkese.İlgi umduğumdan fazla oldu.Neyse honda s2000'e bakmıştım fakat,2kişilik olması kafamdan silmeme neden oldu.rx8'de aynı şekilde.Sciroccoyu ise düşünüyordum zaten.Donanımlı bir 1.4 scirocco istediğim fiyata buldum aslında.Fakat şöyle bir durum var,istanbulda bu trafik düz vitesle çekilir gibi dğeil.otomatik veya triptronic araçlardada fikir verirseniz sevinirim.Örneğin c30un düz vitesi maksğmum 45lira iken,geartronic olanları 78liradan başlıyor.

C30'un geartronic $anzimanli olanlari 2.0 D oldugu icin o kadar pahali. Olsa da tadindan yenmez hani . Ben de Volvo'lardaki en buyuk eksigin 1.6 motor grubunda otomatik $anziman opsiyonu sunmamalari oldugunu du$unuyorum. Bir de web sitelerine donanim bilgilerini koysalar zahmet edip, cok daha iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Megane Coupe F/P

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Megane Coupe F/P

Alıntıları Göster
    Mwgane coupe'uda düşündüm aslında :) babamın oyakta çalışmasından ötürü 100de 10luk birde indirim sözkonusu.fakat görüntü itibariyle pekde albenisi yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

quote:

Orjinalden alıntı: bulker

Bu aralar forumda ismi fazla gecen bir arac, Volvo C30 1.6 D. 109 Hp / 240 Nm'lik Ford motoru var uzerinde. Gercekten genc i$i ve gorunu$u gayet guzel bence.

Genç işi spor araba tavsiye?

Alıntıları Göster
    anladığım kadarıyla ilk aracın oalcak yanlışsam düzelt, her ne kadar ilk araç için otomatik daha rahat bir seçenek olsa da bence ilk olarak düz vites alınmalı ayrıca hem spor olsun hem otomatik olsun ee ne anladım bu işten?

• quote:

Orijinalden alıntı: W_R_11

anladığım kadarıyla ilk aracın oalcak yanlışsam düzelt, her ne kadar ilk araç için otomatik daha rahat bir seçenek olsa da bence ilk olarak düz vites alınmalı ayrıca hem spor olsun hem otomatik olsun ee ne anladım bu işten?

Alıntıları Göster
    spor araba alınıyorsa düz vites alınmalı otomatik vites spor araba mı olur ya ne zevki kaldı bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: W_R_11

Alıntıları Göster
    Tabiki oda doğru fakat,yaşım şuanda 18. .2senedir araç kullanıyorum (clio sedan manuel) ehliyetsiz kullnıyorsun diyerekten diğer canavarlar sınıfına sokmazsanız sevinirim.İşler dolayısıyla babama yardım amaçlı sürekli bu aracın tepesindeyim.fakat bi yerden sonra bıkkınlık geliyor adama.Babamın şirketteki bir c200 avantgard 2008 kasa araç kullandım.otomatik araba gerçekten büyük rahatlık.Bu rahatlığa çok alıştım ben galiba :)

• hyundai fx coupeye baktınmı?şahsen bunun tipini seviyorum ben 2.0 olanı 48.00 civarında

bide megane coupe var...1.6sı 33.000 idi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 11 Haziran 2009; 0:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plazma_08

hyundai fx coupeye baktınmı?şahsen bunun tipini seviyorum ben 2.0 olanı 48.00 civarında

hyundai fx coupe'ada baktım. . .Bu aracın hiçbir bayide bulunmadığı söylendi.2010 kasası gelecekmiş,ve nasıl bir firmadırki gerçekten iyi görünümlü bir aracı bu kadar vasat yeni kasa çıkarabilir anlamış değilim.2010 olacağından onuda kafamdan attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatyazici61

hyundai fx coupe'ada baktım. . .Bu aracın hiçbir bayide bulunmadığı söylendi.2010 kasası gelecekmiş,ve nasıl bir firmadırki gerçekten iyi görünümlü bir aracı bu kadar vasat yeni kasa çıkarabilir anlamış değilim.2010 olacağından onuda kafamdan attım.

Alıntıları Göster
    hyundaiyi geçelim peki,megane coupe için neden albenisi yok dedin ki?
  • quote:

Alıntıları Göster
    benzin problem degilse bi mitsubishi evo yok problemse şirokko
  • quote:

hyundaiyi geçelim peki,megane coupe için neden albenisi yok dedin ki?

Alıntıları Göster
    görüntü itibariyle bana hitap etmiyor.tek nedeni bu.Bu aracı kullandım,kalkışlarda çok başarılı,tek sorunu megane sedan 2008 kasada olduğu gibi içerdeki ön plasitk aksamın sallanıp ve esneyip uyuz sesler çıkarması.
  • quote:

görüntü itibariyle bana hitap etmiyor.tek nedeni bu.Bu aracı kullandım,kalkışlarda çok başarılı,tek sorunu megane sedan 2008 kasada olduğu gibi içerdeki ön plasitk aksamın sallanıp ve esneyip uyuz sesler çıkarması.

Alıntıları Göster
    type R yada type S düşün bence o zaman

type S düz vites 49700
    i-shift 51700 pazarlıkla 50 yaparlar diye düşünüyorum hem 0 araç mis gibi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    50 bın TL 8 yasında araça verip parana kıyma ...........

S2000 alınabılınır rahatlıkla o fiyatlara 2-3 yasında...Yada Daha yeni TYper alınabilinir,Golf GTI tavsıye etmıycem kasa değiştirdi ama Leon Cupra GTI dende Typerdende iyi yürüyor,tabi bu araçlar yürüse ne yazar bildiğin önden ceker buda var S2000 ön planda kalmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecex

50 bın TL 8 yasında araça verip parana kıyma ...........

S2000 alınabılınır rahatlıkla o fiyatlara 2-3 yasında...Yada Daha yeni TYper alınabilinir,Golf GTI tavsıye etmıycem kasa değiştirdi ama Leon Cupra GTI dende Typerdende iyi yürüyor,tabi bu araçlar yürüse ne yazar bildiğin önden ceker buda var S2000 ön planda kalmalı

Alıntıları Göster
    s2000 2kişilik olduğu için sıcak bakmıyorum.Genede teşekkürler.Şu evo 8 aklıma yatmış durumda,fakat temizini bulmak güç olacak gibime geliyor.

• quote:

s2000 2kişilik olduğu için sıcak bakmıyorum.Genede teşekkürler.Şu evo 8 aklıma yatmış durumda,fakat temizini bulmak güç olacak gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    Evo 8 ı performans olarak ele al,Görüntüymüş karizmaymıs kızlar için bildiğin hödüktür,Gençsin görüntüyede önem ver Typr yada Leon Cupra al
  • quote:

hyundai fx coupeye baktınmı?şahsen bunun tipini seviyorum ben 2.0 olanı 48.00 civarında

quote:

Orjinalden alıntı: plazma_08

Megane coupe gerçekten güzel bende beğendim dış tasarımı

• quote:

Alıntıları Göster
    spor demişsin fakat ben biraz dışa çıktım galiba....böyle bişey baktım uygunmudur?

http://www.sahibinden.com/subaru_caddemotors_tan_2008_impreza_full_paket_ralli_mavisi_!!!-27WQQaXQQ14740017WQQpXQQdisplayitem

ille cabrio olsun diyosan smartlarada bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/alacaksan_siyahini_al!-51WQQaXQQ14630378WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 11 Haziran 2009; 1:08:17 >

• quote:

spor demişsin fakat ben biraz dışa çıktım galiba....böyle bişey baktım uygunmudur?

http://www.sahibinden.com/subaru_caddemotors_tan_2008_impreza_full_paket_ralli_mavisi_!!!-27WQQaXQQ14740017WQQpXQQdisplayitem

ille cabrio olsun diyosan smartlarada bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/alacaksan_siyahini_al!-51WQQaXQQ14630378WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    coupe olması şart değil tabiki.ilginize teşekkür ederim.evo8 güzel gözüküyor gözüme,biryandan megane coupe fiyatı çok uygun,öte yandan c30 manuel olan çeşidi gerçekten hoş ve güzel.Spor konseptin dışında belki fakat bmw 2003 model 5kasalar çok hoşuma gidiyor.Bilmiyorum gerçekten çok karışık durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

quote:

Orjinalden alıntı: plazma_08

Megane coupe gerçekten güzel bende beğendim dış tasarımı

Alıntıları Göster
    Honda Civic Type-R

• quote:

Orijinalden alıntı: sokakbebesi

Honda Civic Type-R

Alıntıları Göster
    type-r fiyat olarak beni aşıyor ne yazıkki.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pcprofferhat

benzin sorun olmaz diyosan evo8 olabilir.Bu arada rx-8de güzel araçtır wangle motorlu onu unutmuşum ben tamamen.Sonuçta kararı sen vereceksin,senin zevkin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 11 Haziran 2009; 1:16:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.