Şimdi Ara

Gemiyi en son kaptan terkeder ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O UÇAKTAKİ YOLCULARDAN BİRİSİ OLDUGUNUZU FARZ EDİN ( SAYIN EDİTÖR ) KAÇIRILMA ESNASINDA YOLCULARDAN BİRİ FENALAŞTI BU DURUMA MÜDAHALEYİ İLK YARDIM BİLEN PİLOT VE HOSTES YAPACAKTIR! AA O DA NE ? YOLCU BAYILMIŞ VE PİLOT CAN HAVLİYLE KENDİ CANINI KURTARMAK İÇİN PENCEREDEN ATMIŞ ! BARİİ SİZ AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMAYIN OLAYLARA SAYIN EDİTÖR!!

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

@yunus2003

Bunun sağ duyuyla vs ilgisi yok pilot dediğiniz de uçaktaki yolculardan farksız bir insan. Ne uçak onun ne de şirket. Görevi uçağı uçurmak, sorun olunca çıkıp teröristlerle göğüs göğüse çarpışmasını beklemek saçmalık olur. Her yolcu gibi o da kaçmayı düşünecektir. Ayrıca şu an verilen emir de o yöndedir, korsanların uçağı ele geçirip istedikleri yere gitmelerini engellemek için kaçıyorlar.

• @yunus2003

Her şeyden eveel üslubunuzu düzeltmeniz gerekli. Sonrasında konuya gelirsek terorist saldırı altında kapıları açmamaları emredilmiş biri sizce dışarıda birisi bayıldı kapıyı açın yardım edin dendiğinde kapıyı açıp yardım mı edecek? Bu nasıl bir bakış açısıdır, nereye nasıl bakıyorsunuz :)
  • bombada oyun hamuru çıkmış
  • kIRICI OLMAK İSTEMEZDİM. AMA EMPATİ YAPMAK LAZIM DEĞİL Mİ?
    quote:

@yunus2003

Her şeyden eveel üslubunuzu düzeltmeniz gerekli. Sonrasında konuya gelirsek terorist saldırı altında kapıları açmamaları emredilmiş biri sizce dışarıda birisi bayıldı kapıyı açın yardım edin dendiğinde kapıyı açıp yardım mı edecek? Bu nasıl bir bakış açısıdır, nereye nasıl bakıyorsunuz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

O UÇAKTAKİ YOLCULARDAN BİRİSİ OLDUGUNUZU FARZ EDİN ( SAYIN EDİTÖR ) KAÇIRILMA ESNASINDA YOLCULARDAN BİRİ FENALAŞTI BU DURUMA MÜDAHALEYİ İLK YARDIM BİLEN PİLOT VE HOSTES YAPACAKTIR! AA O DA NE ? YOLCU BAYILMIŞ VE PİLOT CAN HAVLİYLE KENDİ CANINI KURTARMAK İÇİN PENCEREDEN ATMIŞ ! BARİİ SİZ AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMAYIN OLAYLARA SAYIN EDİTÖR!!

quote:

@yunus2003

Bunun sağ duyuyla vs ilgisi yok pilot dediğiniz de uçaktaki yolculardan farksız bir insan. Ne uçak onun ne de şirket. Görevi uçağı uçurmak, sorun olunca çıkıp teröristlerle göğüs göğüse çarpışmasını beklemek saçmalık olur. Her yolcu gibi o da kaçmayı düşünecektir. Ayrıca şu an verilen emir de o yöndedir, korsanların uçağı ele geçirip istedikleri yere gitmelerini engellemek için kaçıyorlar.

Hastalık durumunda pilot vs. müdahale etmez birkere.Acil bir durum olduğunu bildirir ve en yakın havaalanına inerler.O sırada zaten ambulans çağrılır.Pilotun kokpitten çıkıp da teröristlerle uğraşması da söz konusu değil böyle bir sorumluluğu yok bu güvenlik güçlerinin işi,ne alaka?En iyisi yapılmış,en azından uçağın kalkabilmesi engellenmiş.Asıl at gözlüğüyle bakan belli burada,sanırım çok fazla film izliyorsun...

• @yunus2003

Sizin yaptığınıza empatiden çok caps inin açık kalmasını bile görmezden gelecek kadar çok heyecan yapmış denir :) neyse konu dağılmasın...
  • Ben yinede empati yapmanızı ve o uçakta kendinizin yada yakınınızın olduğunu varsaymanızı isterim! Düşünsenize yolcular tutsak pilot pencereden atlamış. Bu arada rahmetli kemal sunal uçakta ilk rahatsızlığında tecrübeli pilot tarafından önce resüsitasyon yapıldıgını anımsarsınız ! ayrıca keşke tv seyredecek kadar çok zamanım olsa!

quote:

@yunus2003

Sizin yaptığınıza empatiden çok caps inin açık kalmasını bile görmezden gelecek kadar çok heyecan yapmış denir :) neyse konu dağılmasın...
  • quote:

okumakla cahillik gider ama eşşeklik bakidir ! adam Pilot olmuş ama nafile korkudan pencereden atlamış. sagduyusuz.

Al işte çocuk yaşta fazla kaçırılma filmi izlemenin izlemenin sonuçları;

1.Pilotlar özel tim görevlisi sanılır,herhangi acil bir durumda olaya kesinlikle kendileri müdahale etmelidirler.
    2.Pilotlar uçaktaki herhangi bir yolcuya bir şey olursa ilk müdahaleyi yapmak zorundadırlar çünkü onlar bir nevi doktordurlar da.
    3.Uçağın pilotlar tehdit edilerek tekrar havalandırılması önemli değildir,ne olursa olsun uçağı patlatsalar bile pilotlar uçaktan kaçmamalıdırlar...böyle uzar gider.

Memlekette herkes kendi işini doğru düzgün yapmak için uğraşsa çok daha iyi olacak ama herkes superman mübarek...

• Empati = kişinin kendisini karşısındakinin yerine koyma sanatıdır! Egri oturup doğru konuşmak lazım1 ben Pilotun yaptığı davranışı ETİK bulmuyorum!

Not= Etik anlamınıda burda size telafuz etmeme gerek yok kanımca!

quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

O UÇAKTAKİ YOLCULARDAN BİRİSİ OLDUGUNUZU FARZ EDİN ( SAYIN EDİTÖR ) KAÇIRILMA ESNASINDA YOLCULARDAN BİRİ FENALAŞTI BU DURUMA MÜDAHALEYİ İLK YARDIM BİLEN PİLOT VE HOSTES YAPACAKTIR! AA O DA NE ? YOLCU BAYILMIŞ VE PİLOT CAN HAVLİYLE KENDİ CANINI KURTARMAK İÇİN PENCEREDEN ATMIŞ ! BARİİ SİZ AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMAYIN OLAYLARA SAYIN EDİTÖR!!

quote:

@yunus2003

Hastalık durumunda pilot vs. müdahale etmez birkere.Acil bir durum olduğunu bildirir ve en yakın havaalanına inerler.O sırada zaten ambulans çağrılır.Pilotun kokpitten çıkıp da teröristlerle uğraşması da söz konusu değil böyle bir sorumluluğu yok bu güvenlik güçlerinin işi,ne alaka?En iyisi yapılmış,en azından uçağın kalkabilmesi engellenmiş.Asıl at gözlüğüyle bakan belli burada,sanırım çok fazla film izliyorsun...

• At gözlüğüyle bakmaya tipik bir örnek ! Efendim çocukken çok sinema seyretmişsin vs vs..! Ben diyorum ekmek tahtası Sen anlıyon Bayram haftası! Tüm Türkiye pilotun Yaptığını ayıplıyor burda 2-3 kişi, tutmuş düz kalıp ifadelerle hem kaçan pilotu kolluyo hemde psikoanaliz yapıyor!

Evet herkes işini hakkıyla yapmalı

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

quote:

okumakla cahillik gider ama eşşeklik bakidir ! adam Pilot olmuş ama nafile korkudan pencereden atlamış. sagduyusuz.

1.Pilotlar özel tim görevlisi sanılır,herhangi acil bir durumda olaya kesinlikle kendileri müdahale etmelidirler.
    2.Pilotlar uçaktaki herhangi bir yolcuya bir şey olursa ilk müdahaleyi yapmak zorundadırlar çünkü onlar bir nevi doktordurlar da.
    3.Uçağın pilotlar tehdit edilerek tekrar havalandırılması önemli değildir,ne olursa olsun uçağı patlatsalar bile pilotlar uçaktan kaçmamalıdırlar...böyle uzar gider.

Memlekette herkes kendi işini doğru düzgün yapmak için uğraşsa çok daha iyi olacak ama herkes superman mübarek...

• Kemal Sunal'a yardım eden pilotun bu konuda bilgisi olmuş olup yardım etmeye çalışmış olabilir,ama buna MECBUR değil.Pilotun göevir uçağı güvenli bir şekilde uçurmak,acil bir durum varsa da en yakın havaalanına inmek.O uçakta pilotların bulunmaması daha iyi.Neden diyecek olursan,havada uçan kaçırılmış bir uçak mı daha tehlikeli,yoksa yerdeki bir uçak mı?Pilotlar doğru hareket etmiş.
  • quote:

quote:

pardon,özür dilerim okuma yanlışlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.sleepless -- 18 Ağustos 2007; 17:41:50 >

• quote:

At gözlüğüyle bakmaya tipik bir örnek ! Efendim çocukken çok sinema seyretmişsin vs vs..! Ben diyorum ekmek tahtası Sen anlıyon Bayram haftası! Tüm Türkiye pilotun Yaptığını ayıplıyor burda 2-3 kişi, tutmuş düz kalıp ifadelerle hem kaçan pilotu kolluyo hemde psikoanaliz yapıyor!

Evet herkes işini hakkıyla yapmalı

quote:

quote:

Kimin at gözlüğüyle baktığı belli olaya.Adamlar bir şekilde kokpitin kapısını kırsalar uçağı tekrar havalandırsalar senin için önemli değil tabi...Empatiden bahsetmişsin yukarıda hepimiz anlamını biliyoruz tekrardan anlamını yazmışsın çok teşekkürler :) de anlamadığım yer,sen yolcunun yerinde olsaydın pilotun seni kurtarmasını mı bekleyecektin? :D
    Senin gibi olaylar tek yönden bakanlar o pilotlar uçaktan inmeseydi tehlikenin boyutu ne olurdu diye düşünemeyenlerle aynı grupta.Adamlar adı üstünde pilot teröristlere müdahale edip yolcuları kurtarmaları da işlerinin kapsamına girmiyor....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.