Şimdi Ara

gemi maketi projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
36.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat528

Orjinalden alıntı: viper10v

arkadaşlar maketler hastalık gibidir ve ben hastayım ilacım maket projeleri elimde bir çok gemi maketi projeleri mevcut fakat yenilerin katmak istiyorum elinde maket gemi projesi olan arkadaşlarla projelerimi takas yoluyla paylaşmak istiyorum yeni başlayan veya başlamak isteyen arkadaşlar var ise onlarada elimden gelen yardımı yapmak isterim proje arıyorum arayanlarada yardımcı olurum
    BEN HENÜZ YENİ BAŞLADIM ELİMDE OLTA SANDALI PROJESİ VAR FOTOKOPİ YOLLAYA BİLİRİM SENDE YOLLARSAN ÇOK SEVİNİRİM SERDARKESKİN077@HOTMAİL.COM
    serdarkeskin sıfır yetmişyedi@hotmail.com
    Arkadaşlar merhaba ;
    Adım fahrettin , Ben küçük bir yerde Manisa / Akhisar ilçseinde yaşıyan biriyim.
    İmkanlarım çok kısıtlı , önceden hayranı ve tutkulusu oldugum modelcilik işine yeni başladım.
    Özellikle plan yönünden çok büyük bir sıkıntı içerisindeyim.
    Bu işe gönül veren arkadaşlardan yardımlarını esirgemelerini diliyorum.

azrailledans_45200@hotmail.com HER TÜRLÜ BİLGİLER İÇİN

Şimdiden teşekkür ederim.

Yardımlarınızı karşılıksız bırakmam...

• arkadaslar bende gemi maketi projesi arıyorum sanıyorum bu konuda benim gibi yeni başlamak ısteyen arkadaslar birtakım bılgılere ulasmıslardır bunları benimlede paylaşırsanız çok sevinirim saygılar orcun@kandillisigorta.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezjan

arkadaslar bende gemi maketi projesi arıyorum sanıyorum bu konuda benim gibi yeni başlamak ısteyen arkadaslar birtakım bılgılere ulasmıslardır bunları benimlede paylaşırsanız çok sevinirim saygılar orcun@kandillisigorta.com
    ya herkes yardım ıstemıs bı kısı bıle yardımcı olmamıs ayrıca konuyu acan arkadas konuya neden cevap yazmadı anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 18 Nisan 2008; 18:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

ya herkes yardım ıstemıs bı kısı bıle yardımcı olmamıs ayrıca konuyu acan arkadas konuya neden cevap yazmadı anlıyamadım

Alıntıları Göster
    bu konuda yardım alan olmadı mı bu kadar geniş bir forumda biri yol gösterse bize sevabına
  • slm ben bu uğraşa yeni başlayacağım bana bu uğraş hakkında bilgi ve projeler verebilirmisin canbartu-erdogan@hotmail.com şimdiden tşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12ytl

slm ben bu uğraşa yeni başlayacağım bana bu uğraş hakkında bilgi ve projeler verebilirmisin canbartu-erdogan@hotmail.com şimdiden tşkkürler
    bu ne biçim topic hiç adamakıllı rütbeli üye yok bir iş var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

+1 bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

quote:

+1 bencede

Alıntıları Göster
    topicin Hort olduğunu belirteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

topicin Hort olduğunu belirteyim...

Alıntıları Göster
    bence piskopatın teki ayrı üyeliklerle düzgün aralıklarla hortlatıyor bu topici baksanıza mesajlara dandirik hepsi hakkat bir iş var ya da ben çok paranoyağım
  • quote:

bence piskopatın teki ayrı üyeliklerle düzgün aralıklarla hortlatıyor bu topici baksanıza mesajlara dandirik hepsi hakkat bir iş var ya da ben çok paranoyağım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın sanırım bu topic in hortlamasına ben neden oldum makete merak saldım ilgileniyorum amatör olarak başladım doğal olarak internette bilenlerden yardım isteyelim derken buraya ulaştım o nedenle bir medet umdum ama tabi naçar kaldık gene tekrar kusura bakmayın saygılar...

• arkadaşlar bu site gerçekten çok verimli olmuş beninde sorunum bir iskele limanı maketi yaptım bunun içine koyabilecegim bir adet petrol tankeri maketi lazım temin edbilirmiyiz ilgilenen arkl msnden yazabilir
    hasan_sesmeke_01@hotmail.com
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bence piskopatın teki ayrı üyeliklerle düzgün aralıklarla hortlatıyor bu topici baksanıza mesajlara dandirik hepsi,

aynen öyle nasıl bi zevkse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

quote:

bence piskopatın teki ayrı üyeliklerle düzgün aralıklarla hortlatıyor bu topici baksanıza mesajlara dandirik hepsi,

aynen öyle nasıl bi zevkse artık

Alıntıları Göster
    demiştim...

• quote:

demiştim...

Alıntıları Göster
    sevgili arkadaşlar görüyorum ki projeler konusunda sıkıntı çekiyorsunuz buraya msn bırakan herkese proje göndermeye çalışacağım.msn im rivermanxxx@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: northern dancer

sevgili arkadaşlar görüyorum ki projeler konusunda sıkıntı çekiyorsunuz buraya msn bırakan herkese proje göndermeye çalışacağım.msn im rivermanxxx@hotmail.com

Alıntıları Göster
    http://www.modellismo-navale.it bu siteye bir bakın. bu arada benimle planlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa mail adresim ssinan48@hotmail.com veya ssinanoglu@gmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: sinaneylem

http://www.modellismo-navale.it bu siteye bir bakın. bu arada benimle planlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa mail adresim ssinan48@hotmail.com veya ssinanoglu@gmail.com

Alıntıları Göster
    Herkes 1 msj atıp kaçmış ne iş yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Caglar.1903

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

topic lanetli

• quote:

Orijinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

topic lanetli

Alıntıları Göster
    Kesin aynı kişi bu güven sağlamayı çalışıyor olabilir ... Dikkatli olun ben derim yine

• quote:

Orijinalden alıntı: STuSS

Kesin aynı kişi bu güven sağlamayı çalışıyor olabilir ... Dikkatli olun ben derim yine

Alıntıları Göster
    komik bir durum he ilk defa böylesini gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

komik bir durum he ilk defa böylesini gördüm

Alıntıları Göster
    onu uyandırdınız! lanetleneceksiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.