Sizce hangisi Baby Roshan ile daha iyi gider bunların arasından ?
büyük ihtimalle hepsinin baby roshan'a koyulmuş hali nette vardır, internette araştırıp bulabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: BlackVnM
büyük ihtimalle hepsinin baby roshan'a koyulmuş hali nette vardır, internette araştırıp bulabilirsin...
Sorun şu ki Türkçe isimleri ile aratırsam çıkmıyor. Kendi çevirimle ararsam çıkmıyor. Tek yapabileceğim Steamı İng'e çevirip bakmak ama o da tam zulüm. Onun yerine burada konu açıp tecrübeli olanlara sorayım dedim
hocam yalnız herhangi bir baby roshan alıp bunları takamazsınız bilginiz olsun. anca unusual bir kuryeniz var ise üzerindeki gemi çıkartıp istediğinizi takabilirsiniz. iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: canerlee
hocam yalnız herhangi bir baby roshan alıp bunları takamazsınız bilginiz olsun. anca unusual bir kuryeniz var ise üzerindeki gemi çıkartıp istediğinizi takabilirsiniz. iyi forumlar
Ben unusual olanı 75 e satıp 3 dolara Uğurlu olanını almıştım, arada fark yok nasılsa diye. Demekki varmış ha Peki ne tür gemler takılabliliyor ?
normal kuryelere sadece inscribbed gemler takılabiliyor hocam. yani herhangi efect ekleyemiyorsunuz. eskiden artificer's brand isimli bir itemle normal kuryelere slot açıp unusual yapabiliyordunuz. ama o item kalktı ve artık yok. o yüzden sadece imkan unusual bir kuryeye sahip olup onun üzerinde efect gemi değiştirmek.