Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş EN İYİ sinema Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak Sineması güzel, Pendikte Oscar Sineması var fena değil, günümüzde sinemaların çoğu klimalı zaten
  • YÜZÜKLERİN EFENDİSİ:KRALIN DÖNÜŞÜ DERİM
    BAŞKA BİR FİLM TANIMAM
  • Rocky 4
  • konak pier
  • En iyi sinema: AKÜN (Kapatıldı)

En iyi film: MATRIX 1 (Üzerinden beş seneden fazla geçti)
  • Matrix,
    Yüzüklerin Efendisi,
    Star Wars Serileri...
  • AFM sinemalarını dışarıdan seyret seyret üff be insan bıkmıyor yahu. Çekirdek aldık artık arada öyle geçip izliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

AFM sinemalarını dışarıdan seyret seyret üff be insan bıkmıyor yahu. Çekirdek aldık artık arada öyle geçip izliyoruz
  • EN İYİ sinema : sinema nedir?
    kavram yetersizliği başlığı değiştir...
    en iyi sinema için google şunu diyor :
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr-TR%3Aofficial&q=%22the+best+cinema+in+the+world%22&btnG=Ara&meta=
  • Çamlık
  • çok klasik yanitlar...
  • OLAĞAN ŞÜPHELİLER
  • bir zamalar meksikada
    karaip korsanları
  • Muhalefet yapıyorum gibi olmasın ama ,
    * Fight Club
    * Lost Highway
    * Mulholland Drive
    Bana bu filmler çok saçma ve gereksiz geldi. İzlememle beraber hepsini hard diskimden shift+del ile silmem bir oldu. Beyazperde'de hepsine 1 puan verdim (0 verilmediği için).
    Ayrıca "Temmuzda" da hiç ahım şahım bi film değil. Benim favori filmlerim ise
    * Lotr serisi
    * Matrix serisi
    * Hero
    * Road Home
    Not: Herkesin görüşüne ve zevkine saygı duyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Muhalefet yapıyorum gibi olmasın ama ,
    * Fight Club
    * Lost Highway
    * Mulholland Drive
    Bana bu filmler çok saçma ve gereksiz geldi. İzlememle beraber hepsini hard diskimden shift+del ile silmem bir oldu. Beyazperde'de hepsine 1 puan verdim (0 verilmediği için).
    * Lotr serisi
    * Matrix serisi
    * Hero
    * Road Home

valla bende senin favorilerine 1 verdim, üstüne para verseler izlemem o filmleri.ama dediğin gibi saygı duyuyorum.renkler ve zevkler tartışılmaz elbet.
  • imdb deki filmleri görseniz burda arkadaşların yazdığı filmleri mumla ararsınız. Dünyanın top 100'ü genelde 1970 öncesi filmlerden oluşuyor çünkü.
  • Esaretin Bedeli
    The Great Escape
    Cool Hand Luke
    Se7en
    The Count of Monte Christo
    Papillon
    We're not Angels
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Muhalefet yapıyorum gibi olmasın ama ,
    * Fight Club
    * Lost Highway
    * Mulholland Drive
    * Lotr serisi
    * Matrix serisi
    * Hero
    * Road Home

valla bende senin favorilerine 1 verdim, üstüne para verseler izlemem o filmleri.ama dediğin gibi saygı duyuyorum.renkler ve zevkler tartışılmaz elbet.

arkadaş izlemem demişsin ama 1 verdiğine göre izlemişsin filmleri. yoksa izlemediği filme nasıl 1 verir insan

• enemy at the gates böyle bi şahaseri nasıl unutursunuz. areste var hemide dvdivx cok kalite .
    mutlaka izleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• glatyatör cok boktan b i filim .nasıl seversiniz anlamammmmmmmmm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.