Muhalefet yapıyorum gibi olmasın ama , * Fight Club * Lost Highway * Mulholland Drive Bana bu filmler çok saçma ve gereksiz geldi. İzlememle beraber hepsini hard diskimden shift+del ile silmem bir oldu. Beyazperde'de hepsine 1 puan verdim (0 verilmediği için). Ayrıca "Temmuzda" da hiç ahım şahım bi film değil. Benim favori filmlerim ise * Lotr serisi * Matrix serisi * Hero * Road Home Not: Herkesin görüşüne ve zevkine saygı duyuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
Muhalefet yapıyorum gibi olmasın ama , * Fight Club * Lost Highway * Mulholland Drive Bana bu filmler çok saçma ve gereksiz geldi. İzlememle beraber hepsini hard diskimden shift+del ile silmem bir oldu. Beyazperde'de hepsine 1 puan verdim (0 verilmediği için). Ayrıca "Temmuzda" da hiç ahım şahım bi film değil. Benim favori filmlerim ise * Lotr serisi * Matrix serisi * Hero * Road Home Not: Herkesin görüşüne ve zevkine saygı duyuyorum.
valla bende senin favorilerine 1 verdim, üstüne para verseler izlemem o filmleri.ama dediğin gibi saygı duyuyorum.renkler ve zevkler tartışılmaz elbet.
imdb deki filmleri görseniz burda arkadaşların yazdığı filmleri mumla ararsınız. Dünyanın top 100'ü genelde 1970 öncesi filmlerden oluşuyor çünkü.
Esaretin Bedeli The Great Escape Cool Hand Luke Se7en The Count of Monte Christo Papillon We're not Angels
quote:
Orjinalden alıntı: rezilvezir
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
valla bende senin favorilerine 1 verdim, üstüne para verseler izlemem o filmleri.ama dediğin gibi saygı duyuyorum.renkler ve zevkler tartışılmaz elbet.
arkadaş izlemem demişsin ama 1 verdiğine göre izlemişsin filmleri. yoksa izlemediği filme nasıl 1 verir insan
enemy at the gates böyle bi şahaseri nasıl unutursunuz. areste var hemide dvdivx cok kalite . mutlaka izleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
glatyatör cok boktan b i filim .nasıl seversiniz anlamammmmmmmmm.