Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En İyi Dizi SUPERNATURAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HTRK

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Süpernatural mii ? şu çoluk çocuk dizisi mi cinli , perili falan ? :D bırak Allah aşkına yav

LOST'un bırak tırnağı , tırnağının hücresinin en küçük birimi bile olamaz !

gelmiş geçmiş en iyi dizi LOsttur.

ardından prision break gelir.

o ikisinin tadını hiç bir dizi vermedi , vereceğini de sanmıyorum...

Ha bu bana göre öyle , sana göre çocuk dizisi daha iyi , anlarım zevkler renkler tartışılamaz.

Ama bir çok kişiye göre de Lost tüm zamanların en iyi dizisi...

o finalden sonra hala lostmu dıyorsunuz

kaç tane fantastik dizi varda supernaturala kötü diyorsunuz anlamıyorum

6 sezonluk dizide tek bir bölümü kötü diye ( ki sana göre) 6 sezonu birden çöpe atıyorsan diziden anlamıyorsundur. Ki finali gayet güzeldi , cevaplanmamış sorularla bitti ama yine de efsane bitti.

lost, "her şeyi bilimsel açıklayacağız." diye başladı, herkes bilimsel teoriler sundu bla bla. ancak 213123 sezon boyunca olan tek şey, pembe dizi kıvamında kim kimle nasıl tanıştı, nasıl sevişti olayıydı. son bölümlere doğru mısır mitolojisine sararak, bilimselliğin içine sıçtı. tıpkı türk dizileri gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Süpernatural mii ? şu çoluk çocuk dizisi mi cinli , perili falan ? :D bırak Allah aşkına yav

Ha bu bana göre öyle , sana göre çocuk dizisi daha iyi , anlarım zevkler renkler tartışılamaz.

6 sezonluk dizide tek bir bölümü kötü diye ( ki sana göre) 6 sezonu birden çöpe atıyorsan diziden anlamıyorsundur. Ki finali gayet güzeldi , cevaplanmamış sorularla bitti ama yine de efsane bitti.

6 sezonu iyimi ilk 3 sezondan sonrası tamamen saçmalık hele zaten o finale güzel diyorsan zaten diyecek birşey kalmıyor.

yok geçmiş zamana gidiliyor yok ada bunları bırakmıyor yok kara duman aslında cellatmış

İşin ilginci supernatural gibi her bölümü fantastik olan diziyi tüm zamanların en iyi dizisi yapıp , lostta saçma demektir.

Senin o kara duman dediğin öge bile mitoloji oldu. Hangi dizi kendi mitolojisini yaratabilmiştir ?

zaman mekan olayları , zamanda yolculuk dediğin şeyler sana bana saçma gelebilir çünkü kanıtlanamamış ya da görmediğimiz olaylar.

ama bir çok bilimadamı bu teorileri ortaya atmıştır. Lostta bu teorileri dizide hayata geçirdi. paralel evren , zaman - mekan yolculuğu , adanın belli bir enerjinin olması gibi..

ancak bu diziyi öyle arka sokaklar ya da shirli annem veya supernatural izler gibi rahat izleyemezsin. Bazı sahneler can alıcı kısımdır orayı kaçırırsan işin içinden çıkman zor olabilir. momento gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişisel görüşüm melekler işin için hiç girmemeliydi... ilk 3 sezonu gözlerim kan çanağı bir biçimde sabahlara kadar izlediğimi hatırlarım, üniversiteyi az asmadım bu dizi yüzüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omar Borkan al gala

bende yeni başladım 3 4 gündür izlemiyorum en son 4 sezondaydım devam etsem mi bilmiyorum bazı bölümleri cok sıkıcı oluyor.

Bence zirvede bırak yoksa bence 4. sezondan sonra batırdılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

bende yeni başladım 3 4 gündür izlemiyorum en son 4 sezondaydım devam etsem mi bilmiyorum bazı bölümleri cok sıkıcı oluyor.

nedense artık izleme istegi de gelmiyor
  • quote:

quote:

quote:

aynen üstad ben sırf 7. sezona kadar o kadar izledim kalanını da izleyeyim de ayıp olmasın diye izledim

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen üstad ben sırf 7. sezona kadar o kadar izledim kalanını da izleyeyim de ayıp olmasın diye izledim

3.sezonda bir bölüm vardı 11. bölümdü heralde süperdi o bölüm

• sıkti coktan. ayrica ilk 3 te bile degil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3.sezonda bir bölüm vardı 11. bölümdü heralde süperdi o bölüm

ilk 3 sezo zaten imdb de 9.3 2 1 falandı sonradan baya düştü puanı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6 sezonu iyimi ilk 3 sezondan sonrası tamamen saçmalık hele zaten o finale güzel diyorsan zaten diyecek birşey kalmıyor.

yok geçmiş zamana gidiliyor yok ada bunları bırakmıyor yok kara duman aslında cellatmış

İşin ilginci supernatural gibi her bölümü fantastik olan diziyi tüm zamanların en iyi dizisi yapıp , lostta saçma demektir.

Senin o kara duman dediğin öge bile mitoloji oldu. Hangi dizi kendi mitolojisini yaratabilmiştir ?

zaman mekan olayları , zamanda yolculuk dediğin şeyler sana bana saçma gelebilir çünkü kanıtlanamamış ya da görmediğimiz olaylar.

ama bir çok bilimadamı bu teorileri ortaya atmıştır. Lostta bu teorileri dizide hayata geçirdi. paralel evren , zaman - mekan yolculuğu , adanın belli bir enerjinin olması gibi..

ancak bu diziyi öyle arka sokaklar ya da shirli annem veya supernatural izler gibi rahat izleyemezsin. Bazı sahneler can alıcı kısımdır orayı kaçırırsan işin içinden çıkman zor olabilir. momento gibi.

filmin adı zaten Supernatural :) Dogaüstü ve fantastik şeylerden başka ne olacaktı? İlk bölümde annelerini iblisin öldürmesinden mesajı veriyorlar ve çizgiyi bozmuyorlar Lost öyle degildi

• Prison Break diyenlerin de bu arkadaştan farkı yok. Sezonları arasında bu kadar kalite farkı olan hiçbir dizi en iyi olamaz. Benim gözümde prison break ilk sezon 10 puan geri kalan sezonların toplam puanı 10 etmez. Şu an bitmişler arasında Lost en iyisi olabilir devam edenlerden finali yaptıktan sonra bayrağı devralabilecek diziler:

Dexter, Breaking Bad, Game Of Thrones, Hannibal'dır.

Walking Dead ise zombisever ergenlerin abarttığı senaryosuz dandik bir hollywood klişesidir.
  • 5. Sezonda Final Yapmalıydı.
  • En iyisi değilde en iyilerden demek en doğru olur Game Of Thrones'a falan ayıp oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Prison Break diyenlerin de bu arkadaştan farkı yok. Sezonları arasında bu kadar kalite farkı olan hiçbir dizi en iyi olamaz. Benim gözümde prison break ilk sezon 10 puan geri kalan sezonların toplam puanı 10 etmez. Şu an bitmişler arasında Lost en iyisi olabilir devam edenlerden finali yaptıktan sonra bayrağı devralabilecek diziler:

Dexter, Breaking Bad, Game Of Thrones, Hannibal'dır.

Walking Dead ise zombisever ergenlerin abarttığı senaryosuz dandik bir hollywood klişesidir.

katılıyorum ama prison breakin ikinci sezonu da es geçilmemeli. sonraki bölümler çöp ama haklısınız.

bayrağı alabilecek diziler konusunda da katılıyorum, dexter, breaking bad, game of thrones şu an en iyi diziler hannibalı izlemedim ama daha 1 sezon yayınlandı yorum yapmak için erken

walking dead konusunda da katılıyorum

supernaturalin ikinci sezonu iyiydi, hikaye yavaş gidiyordu ve ara bölümler çok zevkliydi, hatta ciddi ciddi korkutan ara bölümler bile oluyordu.

4.sezonda işe melekler karışınca ara bölümler azaldı ve bildiğin konulu dizi oldu. ama konu sıktı beni açıkçası. halbuki nasıl hevesle beklemiştim castieli. castielle ilgili yapılan birkaç espiri dışında eğlendiren bir kısmı olmadı. 6.sezonu malumunuz kötüydü. 7.sezonda biraz düzeliyor dediler de 12 bölüm izledim artık izleyemiyorum 6dan bile kötü bu. bu şartlarda bu dizinin en iyi dizi olma ihtimali hikaye.

• jo_be kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz hocam hannibal daha yeni diğerlerine göre ama bence 1x08den itibaren gelen bölümlerle kalitesini kanıtladı. Reytingler yüzünden kaldırılmazsa dram-gerilim türünün kültlerinden olacaktır. Ama lanet ergen kızlar yüzünden kanallar vampirlerle kurtların seviştiği saçma sapan dizilere yöneliyor.
  • hannibal hakettiği degeri göremiyor gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack41

birçok dizi izledim genellikle geniş hayran kitlesine sahip olanları ama Supernatural gibisine rastlamadım. oyunculuları senaryoyu vs geçtim dizideki sıcaklık apayrı. sanki Dean'i abim, Sam'i kardeşim gibi görüyorum

Ergence bi yorum olmuş.
  • Kendi türünde en iyi dizi olabilir ama genel olarak en iyi dizi olarak ilk 10 Ã bile giremez bence.

• 5 para etmez

• İlk 20 diziden biri ama asla en iyisi değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.