Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÇELİŞKİLİ SORULAR LYS FEN 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu kadar soru tartışıldığını hiç hatırlamıyorum,hala cevabını anlayamadığımız sorular var,kolay zannederken ÖSYM iyi geçirmiş bize

• Sınavdan çıkarken bu kadar kolay sınav mı olup diyip cevaplara bakınca kara bulutların gözükmeye başlaması Sınav hakkındaki yorumum fizik orta güzel yorum soruları vardı Kimya kolaydı özellikle organik kısmı Bioda orta ondada güzel sorular vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu hafta ne güzel 2014-2015 arası gelir havası vardı kimyanın kolay olması milleti galeyana getirdi 2016 trolleri tekrar ortaya çıktı
  • Valla lan başta çıktı millet çok kolaydı yeeaağ diyodu sorular tartışıldıkça birer birer düştü herkes
  • Fizik en az geçen seneki kadar zordu sınavdan çıkınca demiştim, geçen seneki fizikten herkes 30 diyerek çıkmıştı cevaplar açıklanınca yarı yarıya geldi yanlışlar, aynı olay, fenin ölüsü bile eler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulu.mezun

Fizik en az geçen seneki kadar zordu sınavdan çıkınca demiştim, geçen seneki fizikten herkes 30 diyerek çıkmıştı cevaplar açıklanınca yarı yarıya geldi yanlışlar, aynı olay, fenin ölüsü bile eler

fizik çok can yakacak daha ösym bi açıklasın hele.kimya kolay, biyo zor fizik kazıktı.sıralamalar 2015 gibi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.