Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takım bana gönderilenle aynı olduktan sonra kimin oynadıgı önemli değil bu arada
    !!!!joe_cool (Battlestar-x) nerde 3.tur takım listesi
    doancan sende ne kadar karışık göndermişsin takım listesi öyle gönderilmez 6 poke ismi yaz yolla acil listeni kabul etmedim
    bu akşam eşleştirmeler açıklancaktır Doancan Battlestar-x takım listelerini yollamazsanız diskalifiye edileceksiniz
    aynı şekilde maçı kazananlar bir sonraki maç için takım listesini gönderecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atpatpatp

centilmence bir maç olsun bu arada hidayet abi yok

nolcak bu turnuva gelir inşallah

up

Ben sadece sehir dısındayım sabah erkenden girip yazıyorum sizlere bu aksam dönüyorum Allah izin verirse
    Ve akşam eşleştirmeleri yapacağım.
    Bu en büyük ödüllü turnuva bitecek
    3.lük ödülü 1m lik bir poke olarak belirlenmiştir
    Ama bakıyorum sen lanmıssın umarım turnuvayı tamamlayabilirsin

• ewt atpatpatp beni 6-5 yendi iyi bi maçtı sableyeyi allah kahretmesin ya bi poke 10 canı ile nasıl 2 kere sıfır yer neyse sonuçta o kazandı tebrikler bu arada hidayet abi bizim gibi 2.tur da elenenlere ayrı bi turnuva yapsana
  • ben 3. tur geçiom eşleştirmeyi merakla bekliyom
  • bn nooolldum
  • bitiricem hocam turnuvayı eşleştirin oynayalım
  • mewluth hocam üyeliğimi açtı sağ olsun turnuvayı bitirebilirim
  • Dün akşam açıklayamadım kusura bakmayın ilk 3 belli oluyor eşleştirmeler yapılmıştır herkese hayırlı olsun.
    Oyun Başasın
  • saol hidayet abi bni disklifiye etmediğin için
  • çok iyi oldu
  • az kaldı buluşmamıza sen benimsin veno
  • Maçları yarına kadar bitirin arkadaşlar zaten 3 maç.
    İlk üçü belirleyelim sonra 1.yi nasıl belirleyeceğimizi açıklayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidayetkurnaz -- 30 Ağustos 2007; 12:26:46 >
  • taylan berke
    !!!!joe_cool vs !4EVER!
    maçının sonucu
    kazanan!!!!joe_cool

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan
  • biz eLendik acaba kim kazanacak
  • oza sen mi yaptın maçı oh keyif sen battle ın yerine ozanda sizin yerinize yapıo nasıl oluor bu iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

oza sen mi yaptın maçı oh keyif sen battle ın yerine ozanda sizin yerinize yapıo nasıl oluor bu iş

maaçı ben yapmadım
    battle star 10 gün banyediği için ben yazdım

• tmm be ne kasıon hemen

• Kalan 3 kişi birbirleriyle maç yapacaklar.Her eşleşme de 3 mac yapcak 2-0 bile olsa 3.maçı yapacaklar.tabi peş peşe olcak maçlar . Maç sonuçları 3-0 yada 2-1 seklinde bana yollancak. toplamda en düşük puanı alan elencek kalan 2 kişi için muhteşem bir final düşünüyorum

Bu şekilde 3.tura kalanlar tum maclara aynı takımla cıkacaklar cok iyi dusunun ve yarın aksama kadar takım listelerini yollayın

Bu arada !!!!joe_cool tebrikler

• bnde yendim zgmanco yu

• quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

bnde yendim zgmanco yu

Tebrikler son finalist belli olunca 3 lü yarıfinale geçebiliriz yarın akşama kadar iyi düşünün ve yarı final takımlarınızı pm den yollayın yollamayan diskalifiye olur .
    ilk 3 belli olunca tekrar söyluyorum
    3 maç yapılacak herbiri 3 setten olusan 2-0 da olsa 3.mac yapılcak.
    yani maclar ya 3-0 yada 2-1 bitecek 3 kişi arasında en kötü olan elenecek diger ikisi final oynayacaklar
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.