Şimdi Ara

#gelkardeşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şunu merak ediyorum ben 11.sınıfım lys de bütün alanları tercih edebilir miyim yani tm den hazırlanacam matematik çözecem dolayısyla bundan dolayı mesala mf den bölüm seçebilirmiyim? (tam anlatamadım ama anlaşsınızdır siz arkadaşlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: 9786058821026

Arkadaşlar şunu merak ediyorum ben 11.sınıfım lys de bütün alanları tercih edebilir miyim yani tm den hazırlanacam matematik çözecem dolayısyla bundan dolayı mesala mf den bölüm seçebilirmiyim? (tam anlatamadım ama anlaşsınızdır siz arkadaşlar)

Fen sinavina girmezsen MF puanlarin aciklanmiyor diye biliyorum. Aciklansa bile yine Fen cozmedigin icin o puanlarin cok dusuk gelecektir. Tercih yaparsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 10 Mayıs 2015; 21:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyelim ki 310 felan geldi sadece matematik çözdük diye(mf) fen çözmessem düşermi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9786058821026

diyelim ki 310 felan geldi sadece matematik çözdük diye(mf) fen çözmessem düşermi ki

Fen cozersen neden dussun? Demek istedigim sen simdi TM'sin ya. Fen cozmeyeceksin yani. Sadece Matematik ve Geometriden gelen puanin hesaplanir MF icin. Fen cozmedigin icin bu puan cok dusuk gelecektir. Ama yine de tercih yaparsin puanina gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.