Şimdi Ara

Gelişmiş Harddisk Veri Kurtarma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
39.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gün önce 320 gb'lık usb harddisk bozuldu.Sorun bilgisayara takınca cihazı algılıyor fakat sürücü olarak atanmıyordu.Çeşitli programlarla düzeltmeye çalıştım.Ama bir türlü düzelmedi, bundan sonra bellekteki verileri daha sonra kurtarma düşüncesiyle disk yönetiminden bölümü sildikten sonra hızlı format attım.Formattan sonra sürücü normal çalıştı.Ama kullandığım recovery programları (File Scavenger 3.2,Ntfs recovery) 100 200 tane gereksiz dosya buldu.

Harddiskden bilgilerimi kurtarmam için kaliteli bir recovery programı arıyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşım keşke biçimlendirmeden yazsaydn. Cok kolay olur. Verilerini alırdık. Neyse yapacak birşey yok. Power data recovery, recuva var yanlız derin kipte tarama yap,
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

arkadaşım keşke biçimlendirmeden yazsaydn. Cok kolay olur. Verilerini alırdık. Neyse yapacak birşey yok. Power data recovery, recuva var yanlız derin kipte tarama yap,

kardeş çok haklısın ama dediğim gibi pc görmüyor linux de içi boş görüyordu.Bende bir format atar file scanvenger kullanarak dosyaları alırım dedim daha önce bu şekilde yapmış olmasam kalkışmazdım.

Şuan power data recovery kurdum.%37 de toplamda 4600 dosya buldu, daha fazla bulmasını bekliyordum çünkü harddisk uzun zamandır format yemedi.Power başarılı olmazsa bundan sonra izlemem gereken yol nedir yardımcı olursanız sevinirim.Hiç olmazsa resimleri kurtarmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 15 Aralık 2011; 18:45:16 >
  • üstüne veri yazmadıysan resimlerin %90 nı kurtulur. Tam verim alamazsan recuvayıda dene.
  • quote:

üstüne veri yazmadıysan resimlerin %90 nı kurtulur. Tam verim alamazsan recuvayıda dene.

%79 a geldi dosya sayısı hala aynı büyük ihtimal recuvayı denicem üzerine herhangi bir şey yazmadım.Resimleri kurtarsın %90 nı önemli değil.:)
  • Bu kurtarma olayında en kesin çözüm nedir veya öyle bir çözüm varmıdır?Power işe yaramadı recuva dan başlarda ama ondanda umudum yok açıkcası.
  • Malesef hala kurtarma yapamadım.Denemediğim program nerdeyse kalmadı nasıl olur anlamıyorum.Bölümü silip hızlı format attım sadece, daha önce bir kaç kurtarma yaptım ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.Eski dosyalardan hiç bir şey bulmuyor!

Artık kurtarmada bir umudum kalmadı ama olursa gerçekten süpriz olucak bu konuda bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın artık çıkmaza girmiş durumdayım.:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında birşeyler kurtarması lazım hayret.
  • Ontrack EasyRecovery Professional bunu bir dene istersen
  • HDD Regenerator programıyla bad sector falan vardır diye arama yaptım.Bir tek delays denen bir şey buldu.Delays tam olarak nedir bilgisi olan varmı?

Gelişmiş Harddisk Veri Kurtarma Programı
  • Şuana kadar hala aynı durumdayım bu harddisk'e ne olmuş olabilir ki kurtarma yapamıcak hale gelsin, tek yaptığım pc görmediğinde bölümü silip hızlı format atmak oldu.İndirdiğim recovery programlarından ki nerdeyse piyasadakilerin hepsini indirdim hiçbiri, 300 gb verinin içinden buldukları, 1 gb yok bad sector vardır diye arattım oda yok.Harddisk ciddi bir sarsıntıda yaşamadı.Nasıl böyle bir şey oldu anlamadım.Aklıma tek gelen hızlı format atmadan önce low level programıyla harddisk düzeltmeye çalışmıştım.Belki o program düzenlerken başka format da(fat32 vs), bir format attıysa şuan ntfs olduğu için bulamıyor dicem ama öylede olsa yine bulması lazım bana göre bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Cidden yardıma ihtiyaçım var herşeyi geçtim oradaki resimleri henüz yedeklememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 16 Aralık 2011; 14:50:16 >

• Aslinda sans isi bu ama filescavenger yanilmiyorsam buydu bunu bi dene :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

Aslinda sans isi bu ama filescavenger yanilmiyorsam buydu bunu bi dene :)

ilk onu denedim daha öncekileride onla kurtardım zaten ama oda bulamadı. :(
  • Ben low level formatı program ismi sanmıştım.Meğer farklı bir format türüymüş bu yüzden gelmiyor veriler.Low levelden sonra kurtarma yapmak çok zormuş

bir kaç programla denemeye devam edicem.önerilerinizi bekliyorum.
  • sen low level format mı attın. Eğer öyleyse unut derim verilerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sen low level format mı attın. Eğer öyleyse unut derim verilerini

bu veri kurtarma şirketleri var onlardamı bir şey yapamaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoing

quote:

birkaç hdd parasını gözden çıkar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thnx

quote:

Orijinalden alıntı: leoing

quote:

birkaç hdd parasını gözden çıkar hocam

Kurtarılsa bile verilerin bozuk gelme oranı yüksekmiş.Ben 2 gündür uğraşıyorum.Bir kaç pdf,html,ve 2 tanede gif dosyası bulabildim.

Neyse artık yapıcak bir şey yok.Yardımlarınız için saolun.

• diskinde fiziksel bir arıza oluşmuş bilgisayarını görmemesnin sebebide o. Fiziksel hasar olmasına rağmen diskinizi çalıştırmaya çalışmanız diskinizin yüzeyine zarar vermiş olabilir. Fiziksel hasarlı bir diskten veri kurtarma programı ile verileri kurtarman çok zor
  • Ontrack EasyRecovery bencede bu pogramı bir dene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.