Şimdi Ara

Gelişme Süreci - Age Of Empires II-The Conquerors Single Player Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak. Ben de çoğu arkadaş gibi Age of Empires oyununu (özellikle The Conquerors) seneler geçmesine rağmen ilk çıktığı günden beri oynamaktayım ama benim aklımda hep bir soru olmuştur ve bu son zamanlarda kim derdime çare olur ya da kafamdaki sorunun acaba bir cevabı var mıdır diye düşünmekteyim.

Age of Empires II The Conquerors oyunu Multiplayer oynadığı gibi Single Player oynayanlardan biriyim. Bu benim ırkları tanıma ve kendimi geliştirme açısından başvurduğum bir yoldur ama bildiğiniz üzere oyunu ne kadar zor oynarsanız size gelişme süresinde o kadar çabuk saldırılır ama benim istediğim bu oyun sürecinde zor seviyede oynadığın savaşta rakiplerinin sana 1 saat gelişme süresi vermesidir. Tam olarak istediğim bu 1 saatlik süre sonunda savaşın başlaması ve tozun dumanının birbirine karışmasıdır :) ama single player oyununda 1 saatlik gelişme süresinin sağlanması, gelişmeye savaş olmadan fırsat verilmesi tek istediğimdir. Bunu mümkün kılacak yama, program veya herhangi bir şey varsa bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    İyi günler.

• O değilde ne zamandır multi player'ını oynamıyorum.Hala duruyor bilgisayarımda, bir ara toplanıp oynasak mı? 4e 4 zevkli oluyor.
  • Ben varım :) süper olur.
  • Arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok sevineceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakilame

Arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok sevineceğim..

Bunun en güzel yolu kendi haritanı yarat, mesela adalar yarat zorlu olsun sana ulaşması veya hemen dibine başka bir uygarlık çak, yesinler birbirlerini. Böylelikle zaman kazanırsın
  • bu da iyi bir taktik aslında ama dediğim gibi her şey ayarlı olsa çok daha süper olurdu :)
  • Bir saat gelişipte ne yapıcaksın. Hazır gelişmişi var deathmatch...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende uzun zamandır oynarım artık pro olduğumdan erke gelmeleri pek fark etmiyor
  • anlatmak istediğim tam olarak 1 saatte ya da 45 dakikada veya 30 dakikada ne kadar çabuk gelişim gösterebildiğimi tartmak, en çabuk ya da en uzun vadede kendi stratejilerimi yaratmak. Farklı ırkların farklı özelliklerini single playerda öğrenebilmek. Game options ayarlarından halledebilecek bir olay olmadığını farkettiğim için sizlere danışmak istedim.
  • ek bir program da olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.