Şimdi Ara

GELİN, yeni olayları konuşalım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelişmelerden hepimiz haberdarız. Limit, Türev, İntegral, Çember Analitiği konuları artık yok. Hem sayısal hem de eşit ağırlık alanlarında da kendi alanlarındaki derslerde kalkan konular oldukça önemli konular. Ortak alan matematik olduğu için bu dersin önemi daha belirgin. Herkes önce matematiği düşünüyordur diye düşünüyorum. Ben bugünden böyle en çok önem verilmesi gereken yerin TYT ve iki oturum içinden özel olarak geometri konusunun daha öne çıktığını düşünüyorum. Sizler fikirlerinizi yorumda saygı içerisinde belirtin arkadaşlar. Mantıklı fikirleri bir araya getirip bir yol haritası çizelim. Bence 345’in eline çok büyük bir fırsat geçti. Geometri kitabını çıkarırsalar almayacak kimse yok şu an. 1 ay içerisinde bu kitabı çıkarmaya gayret etseler bence hem satan hem de alan için çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ben tytnin çok eleyici olacağını düşünüyorum herkes ayt zorlar diyor ama aksine tytde herkesi eleyebilir sonuçta. Tr sosyalde zorlayabilir aytde de normal seviyesinde sorar bence eleyici sorular yine elbette olur birkaç adet

• Tyt Sosyal yorumdan çok bilgi ağırlıklı gelebilir elemek için

• Abi keyfinize bakin konular kalktii ohhhh son 3 ay kala calisiriz

• helloworldimme H kullanıcısına yanıt
    LTİ ve Çember Analitiği yerine hangi soruların sayısı çoğalacak acaba?

• İKİSİDE ortanın bir tık üstü gelecek bosuna kasmayın.
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Çember analitiği miktar olarak düşük bir rakamda hadi onu kapatırsın ek analitik ya da üçgen bilmem neyle de abi lti bilmem kaç soru ya :dd ödüm kopuyor pkob gelir diye parabol falan daha iyi bence. Bir de şöyle olabilir parabol verir üstünde integral tanımı yapar öyle sorar belki. Bazı denemelerde kısmi integral soruluyor mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.