Şimdi Ara

Gelin konuşalım 2017 Edebiyat-coğrafya nasıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınavdan çıktığımız andan beri herkes başka başka Şeyler görüşüyor kimi kolay kimi zor vb. Peki edebiyatta iyi olan arkadaşlar ne düşünür bu sınav hakkında ?
    Coğrafyası nasıldı ? Kaç tane eleyici soru vardı
    Edebiyattan kaç yapmak güzel sayılır gibi bu konu diğer senelerde girecek arkadaşlar için de emsâl olsun 2017 yi değerlendirmek isteyenler için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunun hakkında 50952316523 tane konu açıldı dostum. Şu yukarıdaki arama butonunu konu açmadan önce kullansanız güzel olur.
    Sınavdaki iyi net: Rakiplerinin neti +0.25
    Sınav ister zor olsun, ister kolay; ister hepsini doğru yap, ister hepsini yanlış. Sıralama sınavı olduğu için önemli olan rakiplerinin kaç yaptığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angut Adam -- 25 Haziran 2017; 2:21:7 >
  • Edebiyat orta seviye gibiydi tartışılabilir fakat coğrafyası kolaydı diyebilirim.
  • Edebiyatın Türkçe kısmı bir LYS Edebiyat sınavına göre oldukça zordu bunu diğer yılların türkçelerine bakarak görebilirsiniz.Edebiyat kısmı ise 2016ya göre zor ama yinede diğer yıllara göre kolay bir sınavdı.

    Coğrafya ise geçen yıl hariç diğer yıllara benzer bir sınavdı.Geçen yılı hariç tutma sebebim geçen yıl coğrafya sınavı zor sayılabilecek bir sınavdı.
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumuna katılıyorum ama bence edebiyat 2015 ile aynı zorluktaydı keza 2015 edebiyatı çözmüştüm daha iyi bir net gelmişti.
  • Paragrafları tekrar tekrar okudum.Ama %70-80 i yanlış geldi.Burada sorun bende bilemiyorum neden böyle olduğunu ama gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Hiçbir şey bilmeden giren sayısal arkadaşlarım benden iyi yaptı


    edit:ayrıca neredeyse hiç çalışmadığım coğrafyadan (lys coğrafyaya toplasanız 2 veya 3 saat çalıştım.yani neredeyse hiçbir konum tam değildi.) 17.25 gibi bir net gelecek.Ama edebiyat düşük olduktan sonra sevinemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarhana ve Rocknroll -- 25 Haziran 2017; 2:44:46 >
  • Valla kardeşim edebiyattan 40 net yapan adamlar kolay diyo ben 49 net yaptım son denemelerde max 4 y çıkıyordu ve bence gayet farklı ve zordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eder_Zaha E kullanıcısına yanıt
    ben bir mf öğrencisiyim fakat çıkmış sorularda daha iyi net yapmamızın sebebi bir sonraki senenin soru veya deneme kitaplarında çıkmış soruların benzerinde soru yazılması. malesef çoğu yayın evi özgün sorular yazamıyor. bu sebeple geçmiş senelerin denemelerinde daha iyi netler yapıyoruz.
  • Eder_Zaha E kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişebilir tabiki.Sınavın zorluk seviyesi için bencede 2015den zor çünkü 25 soruluk Türkçe kısmı yabana atılamaz en az edebiyat kadar zorluğu belirleyebilir.Edebiyat kısmının zor kabul edilmemesi biraz da bilindik yazarlar sorulmasından dolayı.
  • Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Kaç net hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle katılıyorum hocam bu yılın Türkçesi bariz şekilde diğer yıllara göre zordu dediğin gibi edebiyat ise bilindik yazarların sorulması sınavı dengeledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magneticbed

    Kaç net hocam

    30-32 civarı hocam yanlış çok
  • Edebiyat geçen yıla göre kesinlikle zordu, genel olarak kolay değildi, kolay diyenlere aldırmıyorum. 48 net yaptım ama iki şık arası kalıp salladıklarımın çoğu tuttu o şekilde. Biraz şanssız gününde olan biri için kötü sonuç almak gayet olası.

    Coğrafya ise çözerken çok kolay geldi ama bi kontrol ettim 12 net :(( normalde 16-20 filan yapardım, hayatımda yaptığım en düşük coğrafya... umutla o turist sorusunun iptalini veya cevabının değiştirilmesini bekliyorum ama zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.