Şimdi Ara

Gelecekten gelen adam ; John TİTOR (Video Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackjack8696

yeni bir con titör konusu. hastayım bu adama ya arada açar izlerimç bir bu bide bulgar kahini bir kadın vardı. birde amerikada şans oyunlarını tutturan bir adam vardı gelecekten gelen.

Videoların daha önceden başkaları tarafından yapıldığını biliyorum, fakat ben de yapmak istedim. Konusu ve içeriği hoşuma gitti, söylediğiniz gibi farklı bir olay '' John Titor '' :)

Edit : Konuyu bazen güncelliyorum, asıl amacım insanlar tarafından video içeriklerim hakkında yorumlar almak, öneriler almak, eksik giden bir şeylerin var olup olmadığı konusunda bilgilenmektir. Bu işi gerçekten severek yapıyorum, videolarım için yorum yapıcak olan arkadaşlara, diğer videolarımı da izlemelerini öneriyorum. Arada ki fark çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaksunamun-XLS -- 28 Mayıs 2016; 23:43:18 >

• Anaksunamun-XLS kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda da bahsettiğim ama ismini hatırlamadığım bir adam vardı ABD ' de . şans oyunlarını üst üste tahmin etmiş. sonra şüphelenip sorguya çekilmiş ve birden ortadan kaybolmuş onun ismi aklıma gelmedi. onun hakkında olurda bir çalışma yapabilirseniz çok makbule geçer. bana john titordan daha gerçekçi geldi.

farkedersiniz ki bu adamın söyledikleri birçok şey tutmakla birlıkte birçoğu da tutmadı. ya zaman bir yerde kırılmaya uğradı ya da bize birileri bunlarla alakalı bir oyun oynuyor.
  • quote:

Önceki mesajımda da bahsettiğim ama ismini hatırlamadığım bir adam vardı ABD ' de . şans oyunlarını üst üste tahmin etmiş. sonra şüphelenip sorguya çekilmiş ve birden ortadan kaybolmuş onun ismi aklıma gelmedi. onun hakkında olurda bir çalışma yapabilirseniz çok makbule geçer. bana john titordan daha gerçekçi geldi.

farkedersiniz ki bu adamın söyledikleri birçok şey tutmakla birlıkte birçoğu da tutmadı. ya zaman bir yerde kırılmaya uğradı ya da bize birileri bunlarla alakalı bir oyun oynuyor.

Şans oyunlarını oynayan kişiyi inanın ben de merak ettim, eğer ki kaynak bilgisine ulaşabilirsem. Bu bahsetmiş olduğunuz konu ile alakalı bir video çekebilirim, ortadan kaybolması da oldukça garip ve ilginçmiş. İnsan'da kesinlikle bir merak uyandırıyor, önerilerinizi dikkate alacağım.

Teşekkür ederim.

• Video da verilenleri çürütecek bazı şeyler koyabilirim ortaya , ama dediginiz sans oyunlarında bilen adamı bulan olursa haber versin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda yalan cıktı
    gecen sene ucuncu dunya savası baslamadı ki

sacma konuyu acmaya gerek kalmadı

Rica ederim. video için ben teşekkür ederim. yanlız şans oyunlarını bilen adam demiştim de adam borsacıymış :) öyle aklımda kalmış , özür dilerim.. videosunu aşağıda paylaşıyorum bir inceleyin derim;

https://www.youtube.com/watch?v=95fjT_hkk84
  • quote:

Rica ederim. video için ben teşekkür ederim. yanlız şans oyunlarını bilen adam demiştim de adam borsacıymış :) öyle aklımda kalmış , özür dilerim.. videosunu aşağıda paylaşıyorum bir inceleyin derim;

https://www.youtube.com/watch?v=95fjT_hkk84

Özür dilinicek bir durum yoktu, yine de size teşekkür etmek istiyorum.

Videoyu inceleyeceğim, eğer ki bu konu ile ilgili bir video hazırlarsam, ilk işim sizi haberdar etmek olucak.

Tekrardan teşekkürler ediyorum.

rica ederim , çok incesiniz. Video'daki durum çok enteresan. adamın hem kaydı yok hemde 800 dolar gibi bir miktar parayla yola çıkıp 350 küsür milyon dolarlık bir servet ediniyor. john titor olayında birçok şaibe var ama bu olay öyle değil zannımca.
  • rıza zarrap gibi

• quote:

rica ederim , çok incesiniz. Video'daki durum çok enteresan. adamın hem kaydı yok hemde 800 dolar gibi bir miktar parayla yola çıkıp 350 küsür milyon dolarlık bir servet ediniyor. john titor olayında birçok şaibe var ama bu olay öyle değil zannımca.

Gerçekten oldukça ilginç ve merak uyandırıcı bir konuymuş, zamanım olduğu bir vakit içerisinde, bu bahsedilen olay ile ilgili bir video içeriği hazırlayacağım. John Titor ile ilgili olarak'ta bazı söylenilen durumların, olayların gerçekleşmediğini biliyorum. Fakat olaya sadece teorilerden bakmadım, John Titor'un yaptıkları, nereden geldiği, tam olarak ne yapmak istediğini de anlatmaya çalıştım. Konu üzerinde bir mesaj var, belki de savaş başladı, ve bizler bu savaşın içerisindeyiz? Ve bu cümle oldukça hoşuma gitti.

Siz de çok ince, karakterli, konuşmasını bilen ve ne anlatmak istediğini direkt olarak karşı tarafa anlatmasını bilen bir kişisiniz. Böyle insanları oldum olası hep sevmişimdir, basit bir konudan dahi özür dileme gereği duydunuz. Daha ne söyleyebilirim ki? Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Yalan beyler gittim 2030lara kendisine sordum "yalan" dedi. Tamam dedim elini öpüp geri geldim.

Yas kac muhafiz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tartışmak gerekirse, John titor mevzusu bana bir yerden sonra saçma geliyor ,çünkü titor ' un yaşanabilme ihtimali yüksek konular üzerinde yaptığı tahminlerinin tuttuğu, diğerlerinin ise tutmadığını görüyoruz. Özellikle taa 2030' lu yıllardan gelipte eski bir ibm bilgisayar ile düşmanı egale etmek istemesi bana çok saçma geliyor. Bunu ibm mühendislerine simule ettirdiler ve üst düzey yetkililer titor ' un o yıllar için söylediklerinin yani ibm bilgisayarın debug işlemi için 2030 ' lu yıllarda kullanılabileceği gerçeği doğrulandı.

Bugün çok ünlü bir otomobil firması bir modelini üretmek için 1993 model dell laptop kullanıyor. Bu arabayı programlamak için geçerli kart ve opsiyon bu laptopta olduğu için. Bu yaşanan durum da bu anlattığım mevzunun tam benzeri işte.

Şaşırdığım diğer bir mevzu ise yine eski bir zamanda kameraya alınmış işçi kadının cep telefonu gibi bir şeyle kameraya alınmış olması. Bu da enine boyuna araştırılagelmiş fakat bir sonuca ulaşılamamış gelecekten gelme mevzusudur.

Philedelphia deneyinden bahsetmeye hiç gerek yok sanırım. Olabilitesi en yüksek ışınlanma olayı o olsa gerek.

Son olarak övgüleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten günümüzde sizin gibi güzel , içten konuşan , kibar insanlarla karşılaşmak hele ki konu dışında zor hale geldi. Sevgiler , saygılar ve başarılar dilerim.

• blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    tamam da zorlamayın
  • 2016 dayıs titor 2015 de ucuncu dunya savasını gormuste gelmis

iyi sallamıs

• John neredesin yardımına ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

John neredesin yardımına ihtiyacım var

:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.