Şimdi Ara

Gelecekteki oyunlar nasıl olur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce gelecekteki oyunlar nasıl olur ? Mesela gta 20 çıkarsa acaba nasıl olur gerçekten çok merak ediyorum , Veya 2500 yılında acaba oyunlar nasıl olur 2500 yılında gta acaba nasıl olurdu keşke görebilseydik , call of duty her sene çıkmaya devam ederse sanırım 500 den fazla cod oyunu çıkmış olur.. Gerçekten ilerleyen zamanlarda oyunların nasıl olucağını çok merak ediyorum, Mesela gta 3'le gta v arasındaki farka bakın, Acaba 2500 yılında çıkan gta'da neler olurdu..

• Dünyanın 2500 yılına kadar dayanacağını sanmıyorum. Dünya dayanır da canlı formlar bu gidişle ömrünü tamamlayacak. "Nature is always find a way" diyelim susalım (:

Ancak bunun olmadığını varsayarsak; 150 yıl önce elektriğin olmadığını, 100 yıl önce uçamadığımızı falan düşünürsek, ve şu 10 yıl içinde bilgisayar teknolojisindeki gelişmelere bakarsak; Bence 2500 lü yıllarda sanal gerçeklik fazlasıyla sağlanır. Yani Matrix' de gördüğümüz tarzda bir yaşam biçimi ortaya çıkabilir. Hem de bu artık oyun değil, hayatın ta kendisi haline gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Dünyanın 2500 yılına kadar dayanacağını sanmıyorum. Dünya dayanır da canlı formlar bu gidişle ömrünü tamamlayacak. "Nature is always find a way" diyelim susalım (:

Ancak bunun olmadığını varsayarsak; 150 yıl önce elektriğin olmadığını, 100 yıl önce uçamadığımızı falan düşünürsek, ve şu 10 yıl içinde bilgisayar teknolojisindeki gelişmelere bakarsak; Bence 2500 lü yıllarda sanal gerçeklik fazlasıyla sağlanır. Yani Matrix' de gördüğümüz tarzda bir yaşam biçimi ortaya çıkabilir. Hem de bu artık oyun değil, hayatın ta kendisi haline gelebilir.

Ben sadece oyunların nasıl olucağını sormuştum meraktan.
  • heralde oyun oynarken elimizi kullanmayiz beynimizle felan oynariz,kafamiza bir aparat takarlar dusunce gucuyle oynariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.