Şimdi Ara

Gelecek planım (aşırı vizyon içerir tıpçılar girmesin) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde hedeflerini belirten kişilerin kaç kişi başarabilmiştir gerçekten merak ediyorum.
    Ben aynı bu şekilde yazılar yazardım ve başaramadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortadoguda kalacağımı kim söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    çıkarsın tıptan aynen :Dddd
  • İroniden anlamayanlar doluşmuş konuya
  • at fava bekle
  • Sonunda vizyonlu bir insan.

• Aynen moruk bu tıpçı angutlar anlamaz vizyonsuz herifler. Ben de seneye isletme kazanicam beraber silikon valleye gidip şu kanser tipcilardan ve orta dogu batakligindan kurtuluruz mekasayar kardesim. Senin gibi insanlari bu topraklarda anlamazlar. Merak etme bizim gibi ustun insanlar senin elif gibi dosdoğru birisi olduğunu anlıyor. Yolun açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 31 Ağustos 2020; 12:30:42 >
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt

• Aşırı vizyon içerir tipcilar girmesin ne birader yarın öbür gün hayatını kurtaracim belki de acilde

• owoselammicsuedcheck O kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:19:25 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam vizyonsuz tıpçıların kol gezdiği bu topraklarda sizin gibi vizyonlu birini görmek çok hoş, sizinle mailleşelim, kuracağım yazılım şirketinde ne yaptığını bilen bir ortak fena olmazdı. Siz de bu yolda olduğunuza göre size güvenebilirim. Mesajımı şu söz ile bitirmek istiyorum:
    İnsanlar farklı olmaktan korkuyorlar, bu da bizim gibi farklı insanlara oyunu yönetme imkanı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 31 Temmuz 2019; 1:33:6 >
  • Hocam okulun yeni gelenler WP grubunda da sizin gibi istekli olan biri vsrdi. Hazirlikta kaldi. Hedeflerinizi kucuk parcalara bolup adim adim ilerleyin. Hepsini ayni anda isteyince zor oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • puahha Reyis şimdi vizyon güzel ama makina tamamen doktorların ekmeğini alamaz yani :d bu zamana kadar sürekli teknoloji gelişti yazılımlar çıktı.Ama iş sektörü çökmedi ona yönelik işler çıktı,evrimleşti birde bu yönden bak
  • Herkeste bir GTÜ’NE girme merakı var. H.o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yapay zeka benim de ilgilendigim alanlardan. Ama tipcilari neden bu kadar gomdun anlamadim dogrusu.

• yolunubulacak kullanıcısına yanıt
    Gtü’ne girmek amma marifet isiymis ya

• Güzel bir düşünce ancak tıpçılara sallaman bu vizyonuna yürüdüğün yolda seni - kotasına itmiş. Bu yoldan dönmen ve kendine gelmen dileğiyle. Unutma ki nerede olursan ol, önce adam ol. Bu arada lafı sana sallamadım sadece mizaç amaçlı sona ekledim. İyi forumlar.
  • Adam ironi yapmış ama içinizden bir kişi bile anlamamış... Soru çözmekten beyniniz sulanmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne oldu silikon oldun mu xD
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Silikon değil siyo olacağım hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.