Şimdi Ara

Gelecek çerçeveler hakkında bilgi vereyim size

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şuan sizinle bir bilgimi paylaşmak istiyorum bu sezon sonu gelecek çerçeveler hakkında. Önceki sezon olduğu gibi olacak sistem sizin 5v5 takımınız diamondsa dia çerçeve alacaksınız fakat o çerçeve sadece 5v5 team maçlarında gözükecek(farklı teamlerdede gözükür ama normal game ve rankedlarda gözükmeyecek.) aynı şekilde 3v3ünde 3v3te gözükecek. yani sizin o rankedda aldığınız silver gözükecek normal oyunlarda bu yüzden boşuna takım bulmaya çalışmayın.

edit: silverı ezmek için vs. söylemedim sakın öyle anlamayın örnek.
    edit2: ikonlar gelecek ona laf yok.
    edit3: riotta yazılan öyle fakat izleyin görün bukadar team satışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokatci3453616931 -- 29 Ağustos 2013; 16:37:09 >

• +rep iyi paylaşım üst konu sabit plz
  • Kaynak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O geçen seneydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Kaynak ?

kaynak sezon 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

quote:

Kaynak ?

kaynak sezon 2

Cevabı NDS vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

O geçen seneydi.

Yeni resim olmamis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kaynak ?

kaynak sezon 2

Cevabı NDS vermiş.

tamam 200tlye diamond takıma girip bekleyebilirsin ozaman mantığını kullanırsan ozaman 3v3te diamond olan adamlar 5v5te diamond olan adam aynı seviyedemi yani yetenek vs. değil adamlar farklı yerde oynuyor niye iki yerdede aynı çerçeveye sahip olsunlar. ayrıca bunu sana ispatlamak zorundada değilim.
  • Su takım arayan arkadasa soylesek ıyı olur takımına alana 10k rp verıcektı
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

şuan sizinle bir bilgimi paylaşmak istiyorum bu sezon sonu gelecek çerçeveler hakkında. Önceki sezon olduğu gibi olacak sistem sizin 5v5 takımınız diamondsa dia çerçeve alacaksınız fakat o çerçeve sadece 5v5 team maçlarında gözükecek(farklı teamlerdede gözükür ama normal game ve rankedlarda gözükmeyecek.) aynı şekilde 3v3ünde 3v3te gözükecek. yani sizin o rankedda aldığınız silver gözükecek normal oyunlarda bu yüzden boşuna takım bulmaya çalışmayın.

edit: silverı ezmek için vs. söylemedim sakın öyle anlamayın örnek.
    edit2: ikonlar gelecek ona laf yok.
    edit3: riotta yazılan öyle fakat izleyin görün bukadar team satışı var.

Görürüz

• Bilip bilmeden konu açma.

Önceki yıllardan farklı olarak, kazandığın yükleme ekranı çerçevesi tüm sıralarda görüntülenecek. Örneğin dereceli 3’e 3’te Elmas aşamasına ulaşırsan, tekli sıraya girdiğinde Elmas çerçeven görünecek.
    Oyun başlamadan önce herhangi bir yanlış izlenime yol açmamak adına, yükleme ekranı çerçevesi oyun modundan bağımsız olarak sadece takım arkadaşlarına görünecek.

Kaynak :http://beta.tr.leagueoflegends.com/tr/page/sezon-3-odulleri-ile-ilgili-sikca-sorulan-sorular

• mesela ben rankedda gümüş 3 üm normal gamede bişey gözükmiycekmi millete hava atardık yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.