Şimdi Ara

gelecegiyazanlar turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar turkcell Salı günü öğrencisi oldugum üniversiteye gelerek saat 10.00 da baslayıp 16.00 a kadar devam eden bir konferans ve yazlım dersi verdi sinek yakalma oyunu ,sözlük, fln yapmayı öğrettiler ve MIT üniversitesi ve Google un kurdukları cok kolay puzzlelaarla yapıla bilen bir yazılım sitesi göstererek orda kendimizi geliştirmemizi önerdiler.https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/konu/android adlı siresde android İOS Windows yazılımlarını 101 201 301 401 seklindeki seviyelerde öğrenme videoları ve en sondada bu koduna sınava giriyosunuz.
    Ben girdim ve andorid 101 den 20 üzerinden 5 alarak sınavda başarısız oldum 10 ve üstü alınca basarılı oluyonuz
    Asıl konu ise var mı bu sınavları geçen

• Ben hiç eğitimlere girmeden Android 101-201 Arduino 101-201-301-401 sınavlarını geçtim. Sınavlar daha önce ilgilenenlerin hiç bakmadan kazanacakları düzeyde.
  • ozanselte kullanıcısına yanıt
    ben yazılıma gecen hafta merak sardım yani 0 ım ilerlemem ve öğrenmem için güzel bişey e benziyor ama video yerine yazı var o kadar yazıyı okusam bile pc basında unutucam yok mu kolay bi yolu

ayrıca ordaki ismin ne ekleyim seni
  • İsmim aynı "ozanselte". Ben bildiğim kaynakları sitem üzerinden paylaştım. Video istemişsin fakat ben gördüğüm videolu dersleri genelde kapatıyorum :D yavaş gidiyorlar.http://www.ozanselte.com/ucretsiz-turkce-programlama-egitimi-kaynaklari/
    senin yaş ve meslek kaç siteni girdim çok basarılı ama turcell dekilerin aynısı yani YAZILI bn görsel ve video istedim onları okursam aklımda birşey kalmaz
  • Yaş 18, lise son öğrencisiyim. Görsel olarak şu an en iyi türkçe kaynak çizgi-tagem benim gözümde.
    forumun ygs-lys bölümüne gelsene hangi bölüm pc müh. mi istiyon
    bnde üni 1. sınıfım Mak Müh. bir haftadır yazılıma merak sardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar ya da yazılım istiyorum. Ama bazı arkadaşlar elektronik okumam için aklımı çelmeye çalışıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    denemler nasıl hocam zaten bu kadar ilerlemissin niye ee okucan oku işte pc veya yazılım
  • Hocam robotik tarafım da var :D çok etkinliğe katılıyorum herkes ya kendi bölümüne istiyor ya da kendi bölümünü kötülüyor. En son ders programlarını inceleyip seçeceğim. Uniden uniye bölümler çok farkediyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.