Şimdi Ara

Geleceğin Barış Mançosunu Dinlemek İsterseniz Buyrun!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel ses inş. yakında medyada da görme fırsatımız olur kendisini birisinin keşfetmeside uzun sürmez umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskicagdas27

quote:

Orjinalden alıntı: .:wolkan:.

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Sadece ses ile Barış Manço olunmaz.

heralde elin olmadığı için mouse tuşlarını kullanamıyorsun.mouse ile bunları yapıp kendini ifade edebileceğini mi düşündün?burada post yazılmıyor neden burada mesaj kasıyorsunuz?

Elim olmasa fareyide kullanamam
    Mesaj kasmak için yapmadım katıldığımı belirtmek için yaptım. Aklı olan smileyların ne anlama geldiğini anlar ve konuşmaya gerek kalmaz.
    Ayrıca ben böyle taklit şeyleri sevmem barış manço dinlemek istediğimde bisürü albümü var indirir dinlerim. Bence önemli olan farklı bişeyler yapması o arkadaşının

• barış maaeskisinin de sesini sevmiyodum yeniyide aynen
  • +1 çok doğru sadece şarkıları onun gibi söylemekle olmaz Barış ın yaptığını çok az kişi yapabilir.Bence Barış gibi insanlar 100 yılda bir gelir...
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: modban

+1 çok doğru sadece şarkıları onun gibi söylemekle olmaz Barış ın yaptığını çok az kişi yapabilir.Bence Barış gibi insanlar 100 yılda bir gelir...
    quote:

barış mançonun gece gece güneş gözlüğü takcagınıda sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

quote:

Orjinalden alıntı: modban

+1 çok doğru sadece şarkıları onun gibi söylemekle olmaz Barış ın yaptığını çok az kişi yapabilir.Bence Barış gibi insanlar 100 yılda bir gelir...
    quote:

barış mançonun gece gece güneş gözlüğü takcagınıda sanmam

haklısın hocam. hem geleceğin şusu geleceğin busu falan çok saçma. gerçek sanatçılarımızın isminden reklama kendisi gibi çıksın tutarsa tutar. barış mançonun sesini dinlemek dururken taklidini kim dinler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.