Güzel ses inş. yakında medyada da görme fırsatımız olur kendisini birisinin keşfetmeside uzun sürmez umarım
quote:
Orjinalden alıntı: eskicagdas27
quote:
Orjinalden alıntı: .:wolkan:.
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Sadece ses ile Barış Manço olunmaz.
heralde elin olmadığı için mouse tuşlarını kullanamıyorsun.mouse ile bunları yapıp kendini ifade edebileceğini mi düşündün?burada post yazılmıyor neden burada mesaj kasıyorsunuz?
Elim olmasa fareyide kullanamam Mesaj kasmak için yapmadım katıldığımı belirtmek için yaptım. Aklı olan smileyların ne anlama geldiğini anlar ve konuşmaya gerek kalmaz. Ayrıca ben böyle taklit şeyleri sevmem barış manço dinlemek istediğimde bisürü albümü var indirir dinlerim. Bence önemli olan farklı bişeyler yapması o arkadaşının
barış maaeskisinin de sesini sevmiyodum yeniyide aynen
+1 çok doğru sadece şarkıları onun gibi söylemekle olmaz Barış ın yaptığını çok az kişi yapabilir.Bence Barış gibi insanlar 100 yılda bir gelir...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: modban
+1 çok doğru sadece şarkıları onun gibi söylemekle olmaz Barış ın yaptığını çok az kişi yapabilir.Bence Barış gibi insanlar 100 yılda bir gelir...
quote:
barış mançonun gece gece güneş gözlüğü takcagınıda sanmam
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
quote:
Orjinalden alıntı: modban
quote:
barış mançonun gece gece güneş gözlüğü takcagınıda sanmam
haklısın hocam. hem geleceğin şusu geleceğin busu falan çok saçma. gerçek sanatçılarımızın isminden reklama kendisi gibi çıksın tutarsa tutar. barış mançonun sesini dinlemek dururken taklidini kim dinler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme