Şimdi Ara

Geleceğe dair ümidiniz kaldımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek bildiğim bu memleket, meclistekilerin umrunda olmadığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu söylediğim için sürekli tepki alıyorum ama içimden geçen bu kusura bakmayın bana mantıklı gelen bu. Burada da çok hakaret edildi. İş arkadaşlarım şaka falan yaptığımı düşünüyor.

Ama çoğu iki yüzlü, her gün şunun içinde kimyasal var şu organik değil diye eleştiri yapıyorlar. Yok tavuğa çabuk büyüsün diye şu yapılıyormuş falan filan

Şu bir gerçek ki gıdalara o işlemler yapılmasa hepimiz aç kalırız aç. O organik tarımla kimseyi bu dünyanı nüfusu artık doyuramazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne yazik ki 5 seneye gezmek bile hayalde kalacak gibi. Umarım biz haksız çıkarız.

bu virüsle gezilir mi

5 yıl önce bahsettiğim olay, şuan bırakın yurtdışını markete gitmeye çekiniyoruz.

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.” 

Mustafa Kemal Atatürk

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dış Güçler Temsilcisi

güzel kardeşim soru eki ayrı yazılır

soruna gelecek olursak şahsen benim ümidim yok

gelişigüzel yaşıyoruz işte, 30'u geçmiş olmama karşın herhangi bir gelecek planım yok

anlatım bozukluğu var cümlenizde

''soruna gelecek olursak şahsen benim ümidim yok''

''soruna gelecek olursak şahsen ümidim yok '' şahsen benim sözcükleri anlatım bozukluğuna yol açmış

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • _____________________________
    psn/xbox live/steam/battlefield 6/uplay: Emre19TR
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RootGamer36xx -- 13 Kasım 2020; 23:46:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki başıma gelen kazada aldığım ağır darbe sonucu sadece geleceği simüle ediyorumdurda 2012de uyanırım ve paramı gümüşle bitcıine gömerim diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Gelecekten yana herhangi bir korkumuz yok, Türk gençliği gerekeni yapacaktır.

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.” 

Mustafa Kemal Atatürk

Maalesef o ülkenin içine edildi hemde itina ile 70 yıldır.Atatürk'ün sözleri tarih oldu ona layık belkide kendide ümit beslemiyordu ama olanlar oldu hani.Halı altı olan her şey su üstüne çıktı.

Öyleki kendinden sonra birini bile vekil atayamadı neden mi çünkü güvenmiyordu kimseye ve öylede oldu.Ülke yamalı bohça gibi ve o zamanda uğraştığı sorunların tekrara filizlenip başına çıktığı bir hale büründü.

1 Asır geçmiş nasıl insani medeni bir ülke olunur.Gelişmek ve insanlara nasıl faydalı olunması tartışılacakken sen hala ülkenin kurucusunu tartışıyorsun.Bu ülke bitmiş.Atanın sözleride tarih olmuş maalesef.

Sözler ibret almayan için boştur.O sözleri ders alasınız diye söylemiş kişi.Garantinde yoktur.Ne demiş gene kendisi benden benim ölü bedenimden merhamet bekleme birşey istiyorsan harekete geç yoksa köle olarak uyanırsın demişki şuan ne bekliyorsa olmuş.Yani korktuğu şüphe duyduğu sıkıntı yaşadığı sorunları ile boğuştuğu o b*k çukurunun içine düşmüş ülke.

Bu ülkeyi adam edemezsin.Çünkü bir ülkenin düzelebilmesi için aklı mantığa uygun kesimin genele kıyasla çoğunlukta olması lazım.Ama senin ülke böyle değil.Çoğunluk kötücül menfaatçi bencillerden oluşuyor.Sana hitap eden bir kesimde yok.Demem o ki gitmekten başka çaren yok.Ha bu kötücül anlayış içinde boğuşup sömürülüp ölüp gitmende senin tercihin.Sonuçta teröristte ilan edilebilirsin hapside boylayabilirsin intiharda edebilirsin aç kalıp sürünebilirsinde.Bir asır öncenin mantığı ile günümüz aynı değil.

Bir ülke 1 asırdır 15 yılda yapılanlar kadar bir adım ileri gidemediyse o ülke ve içinde bulunduğu halk her türlü kötülüğü berbatlığı hakediyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3D

Covid'den ümitliydim. Dünyanın gerçekten nüfus olarak arındırılmaya ihtiyacı vardı.

Bunu söylediğim için sürekli tepki alıyorum ama içimden geçen bu kusura bakmayın bana mantıklı gelen bu. Burada da çok hakaret edildi. İş arkadaşlarım şaka falan yaptığımı düşünüyor.

Ama çoğu iki yüzlü, her gün şunun içinde kimyasal var şu organik değil diye eleştiri yapıyorlar. Yok tavuğa çabuk büyüsün diye şu yapılıyormuş falan filan

Şu bir gerçek ki gıdalara o işlemler yapılmasa hepimiz aç kalırız aç. O organik tarımla kimseyi bu dünyanı nüfusu artık doyuramazsınız.

İnsanlığın tarihsel hafızası mutlaka felaketlerle ilişkilendirilmek zorunda. Başka türlü insanlığın hafızasına yazılmıyor. Kontrolsüz nüfus artışının dünyaya verdiği zararı sokaktaki adamın anlayabilmesi için insanlık bunun sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda. Yani tecrübe etmeden öğrenemeyen bir ırk bu insan dediğimiz ırkını sevdiğimin yaratığı. İlla kıtlık olacak, ekosistem krizi yaşanacak, milyonlarca insan açlıktan ölecek, 1 kuşak sonra bu ırkını sevdiğimin yaratığı oğullarına anlatacak, nüfus şu kadarmış, bunlar olmuş falan feşmekan. Sonra devletler bir takım yasaklar getirecek yoksa sokaktaki aptal sürüsüne kalsa yine ürer o ayrı tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

anlatım bozukluğu var cümlenizde

''soruna gelecek olursak şahsen benim ümidim yok''

''soruna gelecek olursak şahsen ümidim yok '' şahsen benim sözcükleri anlatım bozukluğuna yol açmış

Alıntıları Göster

haklısın paşa

yine de senin imzandaki kadar saçma olmamış

'referans yapmak' diye bir şey yok

ayrıca 'kaale' değil 'kâle'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 28 Ekim 2020; 1:54:55 >

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.