Şimdi Ara

'Gelbura.com' dan alışveriş yapan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akakçe'de "Gelbura - Macrosis Bilişim Yiğit Koçyiğit" diye geçiyor, ama bu firmayı daha önce hiç duymamıştım. Fiyatları da epey uygun, ama kargolama için 3 günü diyorlar, bana sanki stoksuz çalışıyorlarmış gibi geliyor. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 14 Eylül 2019; 10:49:32 >

• Hocam güvenilir yerlerden yapın, bende ilk defa duyuyorum ismini ve piyasanın biraz altında diye oradan alıp sıkıntı yaşamak yerine, biraz üstü olsun güvenilir bir yer olsun...
  • Merhaba ben bu siteden hiç alışveriş yapmadım.Ama bu tür sitelerde genellikle otomatik 3 gün işi yazar.Kanunun belirlediği bir rakam muhtemelen.
    Ama arkadaşında da dediği gibi 3 krş fazla olsun bilindik site olsun.Ve de bir siteye koşulsuz güvenebilmen için SSl serfikası olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
  • Zamanında barkod okuyucu bulmuştum buradan. Uygun fiyata. Kaliteli maldı. Honeywell.
    Sipariş verdim, hemen kargoya verildi. Problem olmadı. Fatura evraktata eksik yok. 1 seneyi geçti hala daha sağlam cihaz.
    tanımam etmem. Bir kez alışverişim oldu. Memnundum.

Aynısından bir cihaza daha ihtiyacım oldu 1 ay önce, ilk oraya baktım ama satıştan kaldırılmış. Başka yerden almıştım.
  • THH kararlarını tanımıyorlar. Bilginiz olsun. Tavsiye etmiyorum.

• estafine E kullanıcısına yanıt

Ben yazalı 4 yıl geçmiş, ama yine de teşekkür ederim, burayı okuyan başkalarına da yararı olur. Bu arada "Tüketici Hakem Heyeti kararlarını tanımıyorlar" ne demek? Bunun yaptırımı yok mu?

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Git dava aç uğraş diyorlar. Vakti olmayan lanet olsun desin de para bize kalsın zihniyeti üzerinden ticaret çeviriyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tarz sitelerden alışveriş yapılmaz. git hepsiburada'nın içindeki gelburadacom isimli mağazadan satın al ama gelburada.com isimli siteden alma. nedeni basit. bu tarz siteler ürünü yollarlar ama iade / değişim falan hiç kabul etmezler. umursamazlar. aynı satıcının HB'da aynı isimle açtığı mağazadan alırsan iadeyi kabul etmek zorunda kalır çünkü arada HB var. tabi fiyat daha pahalı olur.

ince hesap com da böyle mesela. 50 lira az verecem diye ordan alan çok kişi var ama iade değişim olunca sana ipliyolar mı gör bakalım.

bide böyle bi siteden alışveriş yapacağınız zaman sitenin "biz kimiz" ve "iletişim" kısımlarına bakın. orada kendi telefon numaraları adresleri olmak zorunda. eğer bunları vermiyor da mail adresi yazmışsa, %100 dolandırıcıdır. o tarz bi siteden hiçbir şey almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bunların THH kararını tanımadıklarını ifşa ettiğim mesajları sildirmişler artık nasıl sildirdilerse ve sıcak fırsatlardaki ana konularını kapatmışlar.

Varın gerisini siz düşünün..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.