türkiye den aldım almanya nın methini çok bulunur dediler manda sığır etini getirirler her hafta işçi ihtiyatını bundan sonra seyreyle vatandaş hayatını alamanya alamanya türk gibi işçi bulaman ya alamanya alamanya bizden uysal bulaman ya sirkeci den elime bir kontrat verdiler çalışacağın yer alamanya dediler bir paket bir de bilet haydi yollan ettiler haşlamayı ilk defa belgrad da verdiler alamanya alamanya sarı sarı kızlar bulaman ya alamanya alamanya umduğun şeyi bulaman ya saat 6 dır şimdi köln e geldik dediler altı altı hepimizi koğuşlara verdiler tüy yerine altıma ot yatağı serdiler banyo tuvalet fabrikada dediler alamanya alamanya bize de kazık ataman ya alamanya alamanya bile bile hapı yutamam ya üç ay geçti çocukları aldırdım konsoloslukta aklım çıldırdım elimi cebime derin daldırdım komisyoncuların hepsin yıldırdım alamanya alamanya kiralık ev bile bulaman ya alamanya alamanya paramla rezil olamam ya çalış çalış bu iş hammal işidir bunu yapan vatandaşdır kişidir elbet bunu bir gün dayım işidir vatandaşlar bu dert ne zaman biter alamanya alamanya türk gibi damat bulaman ya alamanya alamanya geldim geriye dönemem ya |
Bildirim