Şimdi Ara

GeForce2 MX 400 sorunlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu GeForce2 MX 400 neden kimde tavsiye etmiyor? Ne gibi bir problem yaratiyor?
    Tsk.

• Bir problem falan yarattığı yok. Artık teknolojisi eskidiği ve çok daha performanslı ve gelişmiş kartlar çıktığı için insanlar tavsiye etmiyor...
  • Bende var, hiç bir sorun çıkartmadı ve tüm oyunları oynuyorum (tamam yüksek çözünürlük ve renk derinliği değil ama yeterince hızlı) , ancak yakında (6 ay içinde) 128lik bir 440 falan alırım herhalde...

Bence biraz geriden gitmek oldukça büyük tasarruf sağlıyor. Mesela tv-out'lu 64mb mx400'ü 50$'a almıştım (şimdi 35e alıcı olurmu bilmem). O zaman (çok olmadı) 440lar 100$ civarındaydı. Şimdi 50$ civarına 128mb'lar var...
  • katılıyorum biraz geriden gitmekte fayda var, yeni çıkmış bir kartı 1 sene bekleyip yarı fiyatına almak mümkün çoğu zaman
  • bende geriden gidiyorum..gf2 mx400 ü verdim 128 gf4 mx440 ı aldım çokta memnunum..iyice ucuzlasın alırız bi ti..şöle 70-80$ a düşsün..
  • Ben zaten geriden geliyorum.2 ay oncesine kadar bilgisayarim da 8mb ekran karti vardi :) Biraz teknolojim yukselsin diye 64mb GeForce2 MX 400 aldim :) Suan da bu kart benim icin en yuksek teknoloji :))
  • hocam tam adındaki gibi bedavacısın yani :) ama bu kötü bir şey değil. hesabını bileceksin. ben zaman zaman kaçırırım ipin ucunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm...
    nvidia geforce 2 mx 400 un driver ını nerden bulabilirim. nvidia.comda bulamadım.. baska biryer warmı bulabilcegim..
  • Bedavacılığımız bu adresten geliyor,
    http://www.beles.org
  • Heptende geriden gitmeyin, vaktiyle bende öyle yapardım, işi abartmamak lazım :) Şu an en iyi seçim gf4 mx 440'lar.
  • 400 ile 440 arasin da cok fark var mi? Mesela ben 400 aldigim da ustune bir de fan ekledim.Tabiki slot girislerinden 1 tanesini zora soktu :)
  • bende leadtek var her oyunu oynayabiliyorum.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by XanaX</i>
    <br />slm...
    nvidia geforce 2 mx 400 un driver ını nerden bulabilirim. nvidia.comda bulamadım.. baska biryer warmı bulabilcegim..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    nvidia.com da var, yukarıda support oradan da ...
    http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp buraya geliyor.

ve bütün dergilerde detonator bulunuyor artık ...

• 400 ile 440 arasındaki fark: Biri GeForce 2 mx 400, diğeri GeForce 4 mx 440. Birisi 2. nasil, diğeri 4. oluyor. Bayağı fark var.
  • Yani rakamlar büyüdüğü zaman sistem acayip süper oluyor :)
  • Bende de Ennyah Geforce2 MX 400 Ekran kartı var ancak sorunum ekran kartından mı tam bilemiyorum.Windowsta Masaustunde iken Sağ tuş Ayarlar konumuna tıkladığımda Windows kilitleniyor ve tekrar açıldığında 640/480 cozunurlukte aciliyor.Tekrar 1024/768 e almam icin windowsu kurmam gerekiyor.Boyle bir hatayla karsilasan ve ya ne yapmam gerektigini soyleyebilecek arkadas var mi caba?

Not: Ram i degistirdigim halde yine ayni hatayi verdi.(eski Ram Elixir idi)

P IV 1,8GHz
    Veritech 128Mb SDram
    Biostar I845E Board
    Seagate 20Gb 5400 rpm
  • m3hm3t monitörün eskiyse o sorunu yaşarsın. eğer ki monitörün eskiyse monitörü relisys 551 driveriyle kur. ve kurulu monitörleri kaldır. sorun kalmaz.
  • Evet,Monitorun eskiyse boyle bir sorunla karsilasabilirsin.
    Ben de ekran kartimi aldigim da boyle bir sorunla karsilastim ve monitorumu degistirmek icin bahane cikti [^]
  • Monitoru Bilgisayar ile birlikte aldim. 17" LG [V]
  • Donanim cakismasi olabilir,slotta veya kartin da bir sorun olabilir.
    Ekran kartini farkli bir slota takım dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.