Arkadaslar, Bu GeForce2 MX 400 neden kimde tavsiye etmiyor? Ne gibi bir problem yaratiyor? Tsk.
Bir problem falan yarattığı yok. Artık teknolojisi eskidiği ve çok daha performanslı ve gelişmiş kartlar çıktığı için insanlar tavsiye etmiyor...
Bende var, hiç bir sorun çıkartmadı ve tüm oyunları oynuyorum (tamam yüksek çözünürlük ve renk derinliği değil ama yeterince hızlı) , ancak yakında (6 ay içinde) 128lik bir 440 falan alırım herhalde...
Bence biraz geriden gitmek oldukça büyük tasarruf sağlıyor. Mesela tv-out'lu 64mb mx400'ü 50$'a almıştım (şimdi 35e alıcı olurmu bilmem). O zaman (çok olmadı) 440lar 100$ civarındaydı. Şimdi 50$ civarına 128mb'lar var...
katılıyorum biraz geriden gitmekte fayda var, yeni çıkmış bir kartı 1 sene bekleyip yarı fiyatına almak mümkün çoğu zaman
bende geriden gidiyorum..gf2 mx400 ü verdim 128 gf4 mx440 ı aldım çokta memnunum..iyice ucuzlasın alırız bi ti..şöle 70-80$ a düşsün..
Ben zaten geriden geliyorum.2 ay oncesine kadar bilgisayarim da 8mb ekran karti vardi :) Biraz teknolojim yukselsin diye 64mb GeForce2 MX 400 aldim :) Suan da bu kart benim icin en yuksek teknoloji :))
hocam tam adındaki gibi bedavacısın yani :) ama bu kötü bir şey değil. hesabını bileceksin. ben zaman zaman kaçırırım ipin ucunu
Heptende geriden gitmeyin, vaktiyle bende öyle yapardım, işi abartmamak lazım :) Şu an en iyi seçim gf4 mx 440'lar.
400 ile 440 arasin da cok fark var mi? Mesela ben 400 aldigim da ustune bir de fan ekledim.Tabiki slot girislerinden 1 tanesini zora soktu :)
bende leadtek var her oyunu oynayabiliyorum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by XanaX</i> <br />slm... nvidia geforce 2 mx 400 un driver ını nerden bulabilirim. nvidia.comda bulamadım.. baska biryer warmı bulabilcegim.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> nvidia.com da var, yukarıda support oradan da ... http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp buraya geliyor.
ve bütün dergilerde detonator bulunuyor artık ...
400 ile 440 arasındaki fark: Biri GeForce 2 mx 400, diğeri GeForce 4 mx 440. Birisi 2. nasil, diğeri 4. oluyor. Bayağı fark var.
Yani rakamlar büyüdüğü zaman sistem acayip süper oluyor :)
Bende de Ennyah Geforce2 MX 400 Ekran kartı var ancak sorunum ekran kartından mı tam bilemiyorum.Windowsta Masaustunde iken Sağ tuş Ayarlar konumuna tıkladığımda Windows kilitleniyor ve tekrar açıldığında 640/480 cozunurlukte aciliyor.Tekrar 1024/768 e almam icin windowsu kurmam gerekiyor.Boyle bir hatayla karsilasan ve ya ne yapmam gerektigini soyleyebilecek arkadas var mi caba?
Not: Ram i degistirdigim halde yine ayni hatayi verdi.(eski Ram Elixir idi)
P IV 1,8GHz Veritech 128Mb SDram Biostar I845E Board Seagate 20Gb 5400 rpm
m3hm3t monitörün eskiyse o sorunu yaşarsın. eğer ki monitörün eskiyse monitörü relisys 551 driveriyle kur. ve kurulu monitörleri kaldır. sorun kalmaz.
Evet,Monitorun eskiyse boyle bir sorunla karsilasabilirsin. Ben de ekran kartimi aldigim da boyle bir sorunla karsilastim ve monitorumu degistirmek icin bahane cikti [^]
Monitoru Bilgisayar ile birlikte aldim. 17" LG [V]
Donanim cakismasi olabilir,slotta veya kartin da bir sorun olabilir. Ekran kartini farkli bir slota takım dene