Şimdi Ara

Geforce GT 630 2 GB nasıl bir karttır? Hangi oyunları, hangi kalitede çalıştırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Geforce GT 630 bir ekran kartı alacağım yaklaşık 170-190 arası bir fiyata. Acaba fiyatı uygun mudur? Ve nasıl bir karttır?, hangi oyunları açabilirim bu kartla? Lütfen iyi bilenler cevaplarsa sevinirim.

İyi forumlar.

• Gt630 oyun kartı sınıfına dahil edilebilir değil maalesef. En fazla eski oyunlarla CS, Point blank gibi online oyunları oynayabilirsiniz. O paraya 2. elden GTX460, Hd6790 ya da Hd6850 bulmaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Gt630 oyun kartı sınıfına dahil edilebilir değil maalesef. En fazla eski oyunlarla CS, Point blank gibi online oyunları oynayabilirsiniz. O paraya 2. elden GTX460, Hd6790 ya da Hd6850 bulmaya bakın.

Youtube üzerinden bir çok test videosunda BF3, Dead Island, Crysıs 2 tarzı oyunların gayet akıcı bir şekilde oynandığını gördüm. Acaba emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stummheit

quote:

Gt630 oyun kartı sınıfına dahil edilebilir değil maalesef. En fazla eski oyunlarla CS, Point blank gibi online oyunları oynayabilirsiniz. O paraya 2. elden GTX460, Hd6790 ya da Hd6850 bulmaya bakın.

Youtube üzerinden bir çok test videosunda BF3, Dead Island, Crysıs 2 tarzı oyunların gayet akıcı bir şekilde oynandığını gördüm. Acaba emin misiniz?

Akıcılık görecelidir. 1366x768 çözünürlük için Gt630 gayet yeterlidir. Birkaç ayarı kısıp hi-med arası oynarsınız ama işin içine 1080p yani full hd girdiğinde işler değişir. Med-low arası ancak akıcılığı yakalarsınız. Size önerim, aynı paraya daha performanslı kartlar alabilirsiniz. Forumun 2. el bölümüne bir bakın bence.

• GT630 , GT430 un isim değiştirmiş hali yani eski mimaridir onun yerine yeni nesil gpu içeren GT640 almanızı tavsiye ederim 140-150 TL ye bulunabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Akıcılık görecelidir. 1366x768 çözünürlük için Gt630 gayet yeterlidir. Birkaç ayarı kısıp hi-med arası oynarsınız ama işin içine 1080p yani full hd girdiğinde işler değişir. Med-low arası ancak akıcılığı yakalarsınız. Size önerim, aynı paraya daha performanslı kartlar alabilirsiniz. Forumun 2. el bölümüne bir bakın bence.

Peki, son bir sorum olacaktı size tam bilgili değilim bu konularda çözünürlük ayarı neyi değiştirmektedir? Ve neleri etkilemektedir. Yani çözünürlük ayarı oynadığımız da ekran küçülüyor mu?

• Yardım lütfen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yardım lütfen?

Ekran kartı performansı ile ekran çözünürlüğü doğru orantılıdır. Çözünürlük arttıkça ekran kartına binen yük artar. Tüm güncel kartlar 1366x768 çözünürlükte oyun oynatır ama 1920x1080 yani full hd'de oyun oynamak için güçlü kart gerekir. Mesela 17 inç tüplü monitörünüz varsa GT630 işinizi görür ama 1080p LCD monitör kullanıyorsanız en az 250 liralık ekran kartı almanız lazım ki adam gibi oyun oynayabilesiniz.
  • quote:

quote:

Yardım lütfen?

Ekran kartı performansı ile ekran çözünürlüğü doğru orantılıdır. Çözünürlük arttıkça ekran kartına binen yük artar. Tüm güncel kartlar 1366x768 çözünürlükte oyun oynatır ama 1920x1080 yani full hd'de oyun oynamak için güçlü kart gerekir. Mesela 17 inç tüplü monitörünüz varsa GT630 işinizi görür ama 1080p LCD monitör kullanıyorsanız en az 250 liralık ekran kartı almanız lazım ki adam gibi oyun oynayabilesiniz.

LCD monitör fakat 1080 P olup olmadığını bilmiyorum. Bu arada adam akıllı demişsiniz de öyle ULTRA'da oynamak zorunda değilim MEDİUM ya da HIGH'da 40-50 FPS alsam yeterli.

• quote:

Merhaba arkadaşlar Geforce GT 630 bir ekran kartı alacağım yaklaşık 170-190 arası bir fiyata. Acaba fiyatı uygun mudur? Ve nasıl bir karttır?, hangi oyunları açabilirim bu kartla? Lütfen iyi bilenler cevaplarsa sevinirim.

İyi forumlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

veya

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx550-tidi1gd5-gtx550-ti-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59525

bunu alabilirsiniz vatan ta ta ta tan %25 indirimle 200 liraya denk geliyor

• 7770 güzel bi seçim olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

7770 güzel bi seçim olabilir.

Fiyat olarak?
  • quote:

quote:

vallah kardeş bende 7670m ekran kartlı laptop aldım youtube sürüyle video hepsi akıcı idi en düşük ayarlarda zar zor bf3 oynuyorum 30 fps ve altında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

7770 güzel bi seçim olabilir.

Fiyat olarak?

Fiyat olarak sana bağlı üstteki arkadaş link vermiş zaten. %25 indirimle al derim en azında verdiğin paraya değer giriş seviyesi birşey almazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.