Şimdi Ara

GeForce Experience “Unable to connect to NVIDIA. Try again later.” hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli try again later hatası almaya başladım çözümü bir yerde buldum ama ingilizce benimde ingilizcem zayıf yanlış birşeyde yapmak istemedim yardımcı olabilcek varmı?

Link burda:http://joshmccarty.com/2014/02/fix-geforce-experience-unable-connect-nvidia-try-later-error/

• 1. Başlangıç/ program dosya ara / "services.msc yazıp serviceyi çalıştırın. NvidiaNetworkservicenin “Starting” statüsünde olduğunu teyit edin.(1. resme bakın)
    2. NSManagedTasks.xml adlı dosyayı ya silin yada adını değiştirin. Dikkat edin bu dosya "Program Files (x86)" klaösründe değil "C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\NetService\ klasöründe olacaktır. (2. resim)
    3. NSManagedTasks.xml dosyasının ismini değiştirdikten sonra veya sildikten sonra görev yöneticisini çalıştırın. Tüm işlemcilerin işlemlerini göstere tıklayın. "NVNetworkService.exe *32" işlemini sonlandırın.
    4. Bu işlemi sonlandırdıktan sonra servicesden (services.msc ile açtığınız program arayüzü) NVIDIA Network Service sağ tıklayın ve start deyin.
    5. NVIDIA Network Service "starting" başlatılıyor değil "started" başlamış şeklinde olmalıdır.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 4 Mayıs 2014; 15:52:13 >

• Teşekkür ederim sorunum düzeldi.
  • dopac34 allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.