Şimdi Ara

geforce 6800gs agp çıkcak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6800gs'nin yakın zamanda- veya uzun vadede - agp versiyonu çıkacak mı Ben araştırma yaptım ama bir şey bulamadım, bilgisi olan var mı?
    Sağlıcakla...

• bu seviye bir ürün neden agp olarak üretilsin ki hemde bu saatten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 11 Kasım 2005, 0:03:57 >
  • işin doğrusu ben de pek agp versiyonu çıkacağını zannetmiyorum fakat resmi bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ettim
  • yaw "agp" nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

yaw "agp" nedir?

agp ve pcı-e anakartlar da / ekr kartı slotlarının takıldığı ve veri yolu olarakta adlandırılabilen bir konudur.

ama ben ısrarını anlamamaktayım / google ve foru arama motoru ve rütben sorunla çelişkili ve üye arakadaşa ve bizlere hakaret eder seviyede algılamaktayım.

araştır / incele ve öğren soru yazanların sorularına cvp yaz yada sorunu açıkça başka bir başlıkla forum kurallarına uygun aç.

tşkk ler.
  • araştırmadığımı nerden biliyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

bu seviye bir ürün neden agp olarak üretilsin ki hemde bu saatten sonra

E bu saatten sonra 6800 çıkıyorsa neden olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7600 gt AGP lisi yokmu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobia

Selamlar,
    6800gs'nin yakın zamanda- veya uzun vadede - agp versiyonu çıkacak mı Ben araştırma yaptım ama bir şey bulamadım, bilgisi olan var mı?
    Sağlıcakla...

başlığı değiştir. inno3d firması (firmanın ekran kartları türkiyede tornada marka ile satılıyordu) 6800gs nin AGP si çıkarmış. aşağıdaki sitede öyle yazıyor
    http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800gs.html
    türkiye ye gelir mi, bilmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcok -- 11 Kasım 2005, 12:51:20 >

• AGP yi bu kadar çabuk bırakacaklarını zannetmiyorum, zaten ortada bu kadar pazar yarışı varken sonuçta dünyanın büyük çoğunluğu halen AGP kullanıyordur heralde. Sonuç olarak tahminimce 7800 serisi ve bu kartlar için AGP versiyonları olacaktır ama bir sonraki nesil için durum farklı olabilir.
  • Bence cıkar cıkmaz dıyenler gt6600 cıkmaz dıyordu bır tane yonya yapıp gt6600 agp cıkartdılar bence 6800gs de agp cıkar 7800 de cıkar ama bıraz zaman
  • çıkması muhtemel..ati bile x1600 a kadar olan yeni ürün yelpazesinin agp versiyonunu çıkarmasını planlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcok

başlığı değiştir. inno3d firması (firmanın ekran kartları türkiyede tornada marka ile satılıyordu) 6800gs nin AGP si çıkarmış. aşağıdaki sitede öyle yazıyor
    http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800gs.html
    türkiye ye gelir mi, bilmiyorum....

sanırım agp versiyonu piyasaya sürülmemiş sadece çıkacağını belirtilmiş, çünkü pci-e versiyonları stoklarda bulunuyo ama agp yok...
  • Arkadaşlar siz görmemiş olsanız bile çıkmış işte AGP si.. arkadaş link vermiş hala olası, sanırım... garipsiniz valla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.