Şimdi Ara

Geely Emgrand EC8 2013'De Türkiye'de (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
18.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bayiye sorduğumda ellerinde kalan arabaları satıyorlardı ellerinde biten bayilerde kapanıyor gelly türkiyeden çekilmiş dediğiniz gibi emgrand çok uçuk rakkamlara ulaştı o paralara çok güzel arabalar var
  • arkadaşlar geely almayı düşünüyorum emgrand alacagım...şimdi geely türkiyeden çekildi mi ??? ayrıca sizce bu arabayı alsam mı ??? geely çekildigi için elimde patlar mı acaba ???
  • ya kardeşim ne çekilmesi bayiyi aradım geelynin..dedim ki piyasadan çekiliyormussunuz dogru mu dedim...telefondaki sorumlu kişi yooo hayır satışlarımız devam ediyor dedi...türkiyeden çekilmemiz sözkonusu degil dedi..

Orijinalden alıntı: mustazaf22

ya kardeşim ne çekilmesi bayiyi aradım geelynin..dedim ki piyasadan çekiliyormussunuz dogru mu dedim...telefondaki sorumlu kişi yooo hayır satışlarımız devam ediyor dedi...türkiyeden çekilmemiz sözkonusu degil dedi..

hehehe kendi sorup kendi cevaplayan adam

silerse diye arkadaşın bir önceki mesajı

"arkadaşlar geely almayı düşünüyorum emgrand alacagım...şimdi geely türkiyeden çekildi mi ??? ayrıca sizce bu arabayı alsam mı ??? geely çekildigi için elimde patlar mı acaba ???"

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

ya kardeşim ne çekilmesi bayiyi aradım geelynin..dedim ki piyasadan çekiliyormussunuz dogru mu dedim...telefondaki sorumlu kişi yooo hayır satışlarımız devam ediyor dedi...türkiyeden çekilmemiz sözkonusu degil dedi..

"arkadaşlar geely almayı düşünüyorum emgrand alacagım...şimdi geely türkiyeden çekildi mi ??? ayrıca sizce bu arabayı alsam mı ??? geely çekildigi için elimde patlar mı acaba ???"

önce soruyu sordum cevap gelmeyince geelynin servisini aradım..oglum senin kafanda ne var beyin mi yoksa ot mu...bence ot var...çünkü beyin olsa böyle mantıksız konusmazdınççç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

önce soruyu sordum cevap gelmeyince geelynin servisini aradım..oglum senin kafanda ne var beyin mi yoksa ot mu...bence ot var...çünkü beyin olsa böyle mantıksız konusmazdınççç

yani kendi kendine "ya kardeşim ne çekilmesi" diye yazdın

bence sadece hesapları karıştırdın güzel kardeşim. geely falan almaz kimse uğraşma boşuna

• bende yeni modelleri bekliyorum, Geely Emgrand EC 7 Hatchback kullanıyorum 3 yıldır.Arabam 106000 de ve hiç bir arıza çıkarmadı.Yıllarcada çıkarmayacağına eminim özellikle motora çok güveniyorum.En az Toyota kadar sağlam.Zaten motor ve şasi toyatadan alınma...18-19 araç kullanmış biri olarak herkese tavsiye ederim .Bu fiyata alınabilecek en iyi araç..Yol tutuş yol sesi motor sesi olarak d sınıfındaki araçlara kafa tutacak kadar iyi bir araba..
    Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W,
  • Emgrand modeli kendini ispatladi gibi. Sahibinden.com da bir sürü yüksek kilometreli araclar var, uzun yol icin yapildigi belli oluyor.
    Güzel araba AMA yinede önyargiliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.