Şimdi Ara

GEEK Pro Max UE4 kurulamayan modem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu modemi aldım.Ama kurmak için ayrı bir bilgisayar uzmanı olmak gerekiyor.5 saat uğraştım sonuç yok.Kutudan çıkan broşürdeki talimatları aynen yerine getiriyorum ama olmuyor...Deli edecek beni.
    ADSL ışığı devamlı yanıyor.Ama tık yok...10.0.0.2 ye bağlan, bi sürü bilmece seçenek,broşürde olmayan tonla seçenek, nasıl kurulur bu modem?
    Nedir bu yaaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal -- 1 Ocak 2005, 2:59:44 >

• Sayfa başına doğru çık. Çık çık korkma. Hemen orada bir banner göreceksin. Geek'i Türkiye'ye getirip dağıtan şirket. Hemen tıkla, ana sayfalarına uğra. Problemini anlatan bir mail at. Olabilecek en kısa sürede, en açıklamalı şekilde cevabını alacaksın.

Ben de senin gibi düşünmüştüm en başta ve forumda başlık açmıştım. Ama sonra düşündüm ve firmaya mail attım. Geniş açıklama içeren bir cevap yazdılar. Yazılanların hepsini okudum. Bir kaç küçük değişiklikten sonra 5 dakikadan daha kısa bir sürede kullanıma hazır.

Yani rahat ol...
    Gönlünü engin tut.
  • ya üretimden kaynaklanan bir sorunla karsı karsıyasın ki bunu anca aldığın yerden modemi değiştererek halledebilirsin. Ya da gereğinden fazla kurcaladın modemi!
    ben de aynı aleti kullanıyorum, bağlantı (ttnin yaptığı yamugu saymazsak) 15dk içinde bitti! ha bi de ttyi ya da ların içine yazmayı unutmuşum, en basta onun olması gerekiyor!
    neyse 10.0.0.2 den gir modeme en basta reset to ''factory defaults'' de sol taraftaki tablodan.
    sonra wan ayarlarını yıkla karsına ''select adapter'' , ''adapter:PVC0'' yazısı çıkacak, submit'i tıklatıp gir içeri.
    sayfanın sağ tarfındaki servis sağlayıcı, kul. adı, şifre kısmını doldur
    sayfanın sol üstünde virtual circuit enabled, bridge ve igmp disabled olacak sekilde doldur encapsulation'u PPPoE LLC seç vpi8 vci 35 gir sayfanın altında reset tusunun üstünde automatic connectionu tikle.
    submit 'i tıkla, save configurationu tıkla, çıkan sayfada save and reeboot u tıkla! 5-10 dakika modeminin ip alması için bekle, eğer tt yamuk ypmadıysa ve yine eğer modemde bir hata yoksa internete bağlanmış olmalısın! bu arada bilgisayar ayarlarını broşürdeki gibi yap!
    anlattıklarımın hepsi dinamik ip kullanan benim yaptığı ayarlamalar olup modemim bu ayarlardan sonra kusursuzca internete bağlanmıştır! eksiği artığı yok bu kadar!
    bu arada modem yeni yıl hediyesi geldi herhalde, bu saatte, bu günde, baska türlü sorulmaz! gerçi sen 5 sattir uğrasıyorum demişsin! keşke dışarı çıkıp dolaşsaydın!!! emin ol bi gün bıkacaksın internetten!

• Sayın kartal kat başvurusnu ne zaman yaptınız? Ayrıca modem üzerindeki TX ve RX ışıklarının nasıl yanıp söndüğünü yazarmısınız?
    Ve son olarakda Geek modemin ayarlar ekranına geldiğinde (http:\\10.0.0.2) sol tarafta Diagnostic Test var Orada Fail yazan varsa onları bana söylermisin?. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal

Arkadaşlar,
    Bu modemi aldım.Ama kurmak için ayrı bir bilgisayar uzmanı olmak gerekiyor.5 saat uğraştım sonuç yok.Kutudan çıkan broşürdeki talimatları aynen yerine getiriyorum ama olmuyor...Deli edecek beni.
    ADSL ışığı devamlı yanıyor.Ama tık yok...10.0.0.2 ye bağlan, bi sürü bilmece seçenek,broşürde olmayan tonla seçenek, nasıl kurulur bu modem?
    Nedir bu yaaaa.

bizde ayni modemi kullaniyoruz, ilk basta ayni durum bizdede vardi modemde kurcalamadik yer birakmadik. (isik sürekli yaniyordu) sonunda problemin telekomdan kaynaklandigini ögrendik ve bi kaç yeri taciz ettikten sonra TEKNIK sorunumuzu hallettiler. modemde hiçbir ayari degistirmene gerek yok sadece kullanici adini ve parolayi dogru yaziyorsan normal kosullarda baglanman gerekir.. telekomdan çözmeye çalis...

• arkadaşlar bende geek kullanıyorum. kurarken hiç bir sorun yok. ayrıca bazen hata olduğunda fabrika ayarlarına döndürüyorum. ve sonra bir iki ayar ile bağlanıveriyorum.

hatta geçenlerde bağlantı olmasına rağmen bağlanamadım. sonra virüs tarattırdım. bir baktım ki virüs dolu silince hemen bağlandım.

kurulumu yapamayan arkadaşlarınwww.geek.com.tr adresinde meil adresleri var. hemen cevap veriyorlar.

• Evet arkadaşlar,
    15. saat oldu hala tık yok ya..
    Testte, PPPoPvc 0PPP layer connection-FAİL yazıyor.Bunun altındaki tüm seçeneklerdede Skipped yazıyor.
    Modemde ADSL ışığı devamlı yanıyor.TX ve RX yanıp sönüyor.
    Olmuyorrrr.Of of .
    Bu arada ağ kablosu modemde 1 nolu girişe bağlı.PVC0 yerine Pvc1 mi seçilmeli acaba.
    Ben değişken IP istemiştim.Bilgisayarda komut istemi ile ipconfig yazınca
    10.0.0.4
    255.0.0.0
    10.0.0.2 çıkıyor.Bu rakkamları modem ayarlarında ilgili yere elle benmi girecem.Aslında onuda yaptım ama yine olmuyor.
    Aman bir çare.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum forumda bugeeklen aakalı aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha avr onada aynısını yazdım Test PPPoPvc 0 PPP layer connection bu hatayı alıyorsan şifren veya kullanıcı adın hatalı ara telekomu sor adamlara daha çncede yazdım (şifre ve kullanıcı adı örnektir) benim sözleşmemde kullanıcı adı uzeyiryılbas@ttnet şifre ise izmir yazarken telekomu aradıımda kullanıcı adımın uzeyiryilbas35@ttnet sifremin ise izmir2004 olduğunu söylediler bunları yazdıım ve 30 saniye içerisinde showtime
  • geek in teknik desteği harikadır ya.. ben bu adamların teknik desteklerine destansı ve detaylı bi mail göndermiştim zamanında bana cevap geldi diyo ki : teknik desteğimizden ilk defa bu kadar detaylı yardım isteyen sizsiniz size t-shirt yollıyalım :) ( heralde bu herif tam bi geek tshirt yollıyalım da tam olsun dediler) ayrıca tabi bütün problemlerimi de çözmüşlerdi.. helal olsun be..
  • sakın uğraşma senden kaynaklanan birşey yok, bende de aynı modem var,ki bende de aynı sorun vardı,hatim etim bütün ayarları 2 gün katıksız uğraştım ama nafile..
    tekelomu ara, ya açılmamıştır,yada şifrenle ilgili problem vardır,benim şifrem uzun olduğu için giremiyormuşum mesela.ve bu problemide telekomdan arıza kaydı bildirerek, arızadakilerle paylaş,sorunun hemen hallolur,yoksa ilk çıkan hatunların fazla bir bilgisi ve yetkisi yok bu konuda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.