Şimdi Ara

Geek App Alisveris Tecrübesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • erhaba arkadaslar google play storeda bulunan Geek adlı (Wish destekli bir uygulama) uygulamadan alisveris yaptim internette arastirdim kimse guvenilirlik yada benzeri konularda birsey yazmamis birilerinin ihtiyacini gorursem ne mutlu bana . Gelisme oldukca guncellenecek.

-24 ocak gecesi verdim ertesi gun isleme girdi kargolanmasi bekleniyor
     Geek App Alisveris Tecrübesi

-an itibari ile kargolanmadi ancak adamlar para iadesi dugmesini her yere koymuslar guveniyorum ancak satici biraz yavas shipping yapiyor galiba

-ürun 29 unda kargolandi kargo takip numarasi olmayan bir yontemle gondermis satici ancak normalde takip numarasi oluyormus 7 subat -14 subat arasi teslim edilecegi soyleniyor

-Ürün gelmedi , gelirse hediyemiz olsun ancak paranızıda hediye ediyoruz dediler ettilerde ürün gelmedi ancak samimiyetlerinden anladığım kadarıyla gümrükle ilgili bi sorun oldu uygulama paranız güvende ancak ne yazıkki gümrük sorunları olabiliyor tabi bu onların suçu değil

(19,03,2015 tarihi itibariyle daha önce girdiğim entry girilmemiş kusura bakmayın piranha zenin azizliği :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekin Bey -- 19 Mart 2015; 22:36:35 >

• su forumu anlamiyorum ya kardes madem bisey yaptin tam yap nedur son durum geldimi gelmedimi memnun musun kargo kac para Alla Alla onune gelen konu kirliligi yapiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.