Şimdi Ara

GEÇİŞ DÖNEMİNDE TELEFON ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bi telefona ihtiyacım var.Alacağım telefon android olacak ancak şöyle bi sorum var.Şu an için tam geçiş döneminde deniliyo yeni telefonların,yeni işlemcilerin çıkması çok yakın deniliyo.En büyük örnek Snapdragon 805 galiba.Böyle bi zamanda telefon alınır mı yoksa 1-2 ay daha bekleyip yeni telefonlara mı yönelmek daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 19 Nisan 2014; 17:57:23 >

• Surekli gecis donemi var hocam habire bir sey cikiyor. Boyle dusunmekle hicbir sey alamazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Surekli gecis donemi var hocam habire bir sey cikiyor. Boyle dusunmekle hicbir sey alamazsiniz.
    quote:

Orijinalden alinti: Peregrino

Surekli gecis donemi var hocam habire bir sey cikiyor. Boyle dusunmekle hicbir sey alamazsiniz.

O konuda haklisiniz hocam ama 1-2 aya kadar S800 den iyisi çikacaksa oyle bi cihaz alip 3-4 yil kullanmak daha mantikli olmaz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 19 Nisan 2014; 18:06:08 >
  • Tabi mantikli olur da 3-4 yil abartisiz hayal olur hele ki Android cihaz aliyorsaniz. Eger 3-4 yil kullanim suresi istiyorsaniz az ilerde Apple bolumu var oraya bakinmalisiniz.

S800 un iyisi cikti zaten, 3-4 aya bir yenisi sonra iki yenisi... Buna milyoner olsak yetisemeyiz vallahi.

Edit: Eger beklemek isterseniz LgG3 u veya iPhone 6 yi bekleyebilirsiniz ikisinden de guzel seyler bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 19 Nisan 2014; 18:13:46 >
  • Anladığım kadarıyla üst seviye telefon düşünüyorsun. s800 ile s805 arasında uçurum olmayacak bence yani 64 bit falan diyorlar benimde kafam karıştı ama arada uçurum olucağını sanmam.
  • 64 bit şu anda ve yakın gelecekte bir pazarlama stratejisinden başka bir şey değil. Şu anda alınacak SD 800 ve üzeri ve en az 2 GB ram'li cihazlar rahat iki sene götürür.
  • 5 ile 5S in farki ilerleyen zamanda cok daha net anlasilacak.

GEÇİŞ DÖNEMİNDE TELEFON ALINIR MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 19 Nisan 2014; 18:20:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5-6 ay oncede snap600 sahıplerı aynı seyı dusnuyordu sımdı 801 var 805te elı kulagında yılbasında bır dıgerı o yuzden sacma ve zararlı cıkıor kullanıcı,esas yenıler gelmeden suankı amıral gemı yada bır altı modellerın fıyatındakı kopuk gıtmıs nıspeten uygun etıketlere sahıpken alınabılır bence.
  • kendine yeni bir telefon al simdi daha sonra bir daha ihtiyaç duyana kadar teknolojik site lerden uzak dur haberlerinden
  • Oyun oynamayan biri icin gecis donemi falan yok. Fazladan ram falanda hikaye telefonlarda geliscek buyuk seyler kalmadi cpu gpu ram den once telefonun baska ozelliklerini degerlendirin yenisi cikicak diye beklemenin geregi yok. 805 cikar 2k ekran koyarlar yine ayni performansta kalir gelisme olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

Oyun oynamayan biri icin gecis donemi falan yok. Fazladan ram falanda hikaye telefonlarda geliscek buyuk seyler kalmadi cpu gpu ram den once telefonun baska ozelliklerini degerlendirin yenisi cikicak diye beklemenin geregi yok. 805 cikar 2k ekran koyarlar yine ayni performansta kalir gelisme olmaz.

Kesinlikle katılıyorum.
    işletim sistemi ios gibi *native olmadıktan sonra 64bit olması sadece daha fazla ram kullanacağı anlamına gelir. Java ile yazılmış karmaşık bir sistem sonuçta android. Sonrasında daha yüksek ram bulunan cihazları beklemeye başlarız

* native kelimesini Türkçe karşılığı anlamı yetersiz kaldığı için kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

Oyun oynamayan biri icin gecis donemi falan yok. Fazladan ram falanda hikaye telefonlarda geliscek buyuk seyler kalmadi cpu gpu ram den once telefonun baska ozelliklerini degerlendirin yenisi cikicak diye beklemenin geregi yok. 805 cikar 2k ekran koyarlar yine ayni performansta kalir gelisme olmaz.

Soylediginiz baya mantikli geldi.805 cikacak bu seferde Full HD ekran kullanan kalmayacak herkes 2K ya gececek yine ayni hesap olacak o yuzden beklemenin lüzmu yok sanirsam. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 bit destegi snapdragon 810 da var daha 805 li cihaz cikmadi.En erken gelecek yilin 1. Ceyreginin sonunda cikar 1 yil daha beklemeye degmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Tabi mantikli olur da 3-4 yil abartisiz hayal olur hele ki Android cihaz aliyorsaniz. Eger 3-4 yil kullanim suresi istiyorsaniz az ilerde Apple bolumu var oraya bakinmalisiniz.

S800 un iyisi cikti zaten, 3-4 aya bir yenisi sonra iki yenisi... Buna milyoner olsak yetisemeyiz vallahi.

Edit: Eger beklemek isterseniz LgG3 u veya iPhone 6 yi bekleyebilirsiniz ikisinden de guzel seyler bekleniyor.

I phone'a 2500 TL veremem ki iphone6'nin maliyet daha fazla olacakmis.Biz yine bakkal hesabi androide devam. :)

• 2-3 ay önce: yeni telefonlar tanytylacak sakyn ?uanda almayyn, diyorduk
    tanytyldy, bu sefer de: türkiyeye gelmesini bekleyin eskiler ucuzlucak, dedik
    türkiyeye geldiler-geliyolarlar ?imdi de bekle ucuzlasyn yok efendim yeni i?lemci çykacak vs..

önemli olan hangi dönemde telefon aldy?ynyz ya da aldy?ynyz telefonun bir ay sonra biraz ucuzlamasy de?ildir. önemli olan do?ru telefonu tercih edip edememektir. hatta bazen piyasada size uygun telefon bulamayabilirsiniz. ben ya?adym bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

2-3 ay önce: yeni telefonlar tanytylacak sakyn ?uanda almayyn, diyorduk
    türkiyeye geldiler-geliyolarlar ?imdi de bekle ucuzlasyn yok efendim yeni i?lemci çykacak vs..

önemli olan hangi dönemde telefon aldy?ynyz ya da aldy?ynyz telefonun bir ay sonra biraz ucuzlamasy de?ildir. önemli olan do?ru telefonu tercih edip edememektir. hatta bazen piyasada size uygun telefon bulamayabilirsiniz. ben ya?adym bunu.

Tesekkurler yakin zamanda G2 siparisi veriyorum

• Bu isler boyledir; sony su gecirmez telefon cikardi ardinda apple touch id teknoloji cikardi, lg yepyeni tasarim koydu knock on vb. Samsubng da bir gelisme yok. Her marka birsey cikarir digerleri rekabet icin cikararir boyle dusunursen alamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

2-3 ay önce: yeni telefonlar tanytylacak sakyn ?uanda almayyn, diyorduk

Tesekkurler yakin zamanda G2 siparisi veriyorum

3 sene kullanılacaksa g2 alınmamalı z2 tavsiye paralel 1800 civarı gelir 2 haftaya

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Neden ki çoğu özellikleri aynı sadece kasası farklı güzel bi kılıfla kullanılmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Neden ki çoğu özellikleri aynı sadece kasası farklı güzel bi kılıfla kullanılmaz mı

z2 artıları,
    ekran
    işlemci
    sıvı soğutma sistemi(g2 deki büyük sorunlardan biri ısınma)
    çok daha kaliteli malzeme
    su geçirmezlik
    şık kasa
    çok daha iyi kamera
    çok daha iyi stereo ses sistemi 2 kata yakın ses
    daha iyi internet hızı
    kutu içeriği çok kaliteli,şık
    1 gb fazla ram (önemsiz gibi görünüyor ama çok fark yaratır)
    sd kart slotu
    ön kamera daha iyi
    %50 hızlı wifi
    deklanşör tuşu
    radyo
    su geçirmediği gibi hava,toz da geçirmez bu da nemden kaynaklanan oksitlenmelere karşı önemli bir etken.
    ağır çekim
    200 mAh fazla pil 20 dk civarı fazla kullanım.(ekran ışığı açık)
    güncelleme
    daha ince

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.