Şimdi Ara

Geceye bir itiraf bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lisede matematik hocama aşık olmuştum hala onu unutamıyorum

• Ben var ya aslında yoğum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum aslında atlar tarafından kontrol ediliyor
  • Citizen yok aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece seni görmek için kütüphanede ders çalışıyordum, bilmiyordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuznr -- 5 Eylül 2016; 1:22:49 >
  • Evini bulmak için yaşadığın yerin etrafındaki tüm apartmanları araştırdım, bulamadım

• hiç düzgün cevap veren olmamış.
    gece gece hüzünlendim bak yazayım hemen

Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesini hiç büte kalmadan 3 ün üstünde bir ortalama ile bitirdim. ancak 4. sınıfta hukuk okumak istemediğimi farkettim. yine de okulu bitirdim. şimdi ise hukuk ile ilgili bir iş yapmayı düşünmüyorum ancak kimsenin bundan haberi yok. ne iş yapacağımı bende bilmiyorum. umarım hayatım istediğim şekilde yol alır.

4 yıl niye okudun diye merak edenler için özet "Şimdiki aklım olsaydı okumazdım, okumasaydım şimdiki aklım olmazdı."
  • Hani olur ya bazen karşı tarafın iyiliğini istediğin için kötü bir anı yaşatırsın. İşte benim sana yapmak istediğim tam olarak buydu.
    Ben sana bunu yaparken birçok şeyden vazgeçtim. Mesela senden. Gelecekte olabilecek güzel şeylerden.
    Hiçbir zaman sana art niyet beslemedim, her zaman iyi olmanı istedim. Ama sen bunu anlamadın.
    Düşünsen elbet anlayacaksın. Uzun zaman geçti, elbet düşünmüşsündür ve anlamışsındır.

Kendimden ödün verdiğim nadir insanlardan oldun. Bunları bu gece buraya yazıyorsam hâlâ öyle olduğu içindir.
  • ios androidden daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Abi bende aynı düşünüyordum da yavaş yavaş vazgeçmeye başladım. Bilgisayara bağımlılık gerekiyor. Kasma yok değil var. Çökme uygulamalarda daha fazla. O kadar da kullanışlı değil. Sanki androidci gibi hissediyorum

Bu benim ilk hesabım değil. Birkaç yıldır burdayım ve mutluyum.

• ıslak mendil yok peçete yok taharet musluğu yok onun yerine direk musluktan taharet alıyorum
  • 18 yaşındayım bu yıl yurt dışına üniversiteye gideceğim. Hiç sevgilim ve cinsel deneyimim olmadı.

Sevgilisi olan olmayan birçok kıza platonik aşık ve arkadaşım. Bu durum sevgilim olmamasından mı bilmiyorum gerçi

• Bu hayat bize gore degil, alişamadim hayat sana,bu kaos beni zorluyor.Anlamiyorum gulmemi istemiyor evren ayda yilda bir gülümsedigim zaman illa başima birsey gelir veya her zamanki gibi hayattan sogutur.Ben nasil hayatta kalicam birseylere baslayiyorum daha yolun başinda birsey oluyor ekmek kirintisi kadar olan hayattaki zevkim onuda çaliyorsun be.Ben ne zaman özüme donecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öşek sevdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.