Şimdi Ara

Gecenin Şakası Santos'tan Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimden alt olur dedim ama en çok oynanlarda üst die üst oynadık.

Gecenin Şakası Santos'tan Geldi

• Valla olacak i degil ilk yarim saati izledim botofago tek kale oh dedim bu mac farka gider yattim sabah baktim 0-0 bitmis yuh artik dedim nasil bittiyse artik bu santosda da oyuncu kalmadi oynucak iyi dayaniyorlar iki haftadir bakalim santos balonu ne zaman patlicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

Valla olacak i degil ilk yarim saati izledim botofago tek kale oh dedim bu mac farka gider yattim sabah baktim 0-0 bitmis yuh artik dedim nasil bittiyse artik bu santosda da oyuncu kalmadi oynucak iyi dayaniyorlar iki haftadir bakalim santos balonu ne zaman patlicak

bende oynadıktan sonra gördüm neymarın falan milli takımda oldugunu..
  • Şaka mı Santos'a güvenmeyeceksin geçen evinde handikap yaptı o kadar onun dışında hep berabere bitti maçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Şaka mı Santos'a güvenmeyeceksin geçen evinde handikap yaptı o kadar onun dışında hep berabere bitti maçlar.

alt düşündüm en baş sonra en çok oynananlarda üst görünce üst oynadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Şaka mı Santos'a güvenmeyeceksin geçen evinde handikap yaptı o kadar onun dışında hep berabere bitti maçlar.

alt düşündüm en baş sonra en çok oynananlarda üst görünce üst oynadım..

Şu aralar Santosa oynama derim şimdi maçı evinde patlamada yapabilir yenilebilirde gerçi rakip kim Brezilya da güvendiğim takım Minero ve Botafogo Minere içerde dışarda fark etmeden yeniyor Botafogo da evinde kazanıp handikap yapıyor Olimpiyatlar başlıyor Basketbol oynayın derim en az 1.70 oran var : D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.