Şimdi Ara

GECENİN 4ü kişiler azalıyo NİYE HERKES BURDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ŞAhsen öğrenci olduğum için burdayım dünde böyleydi votka içen hala burdamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 13 Ocak 2006 4:01:32 >

• uykum yok ondan :)
  • len daha yeni geldim ewe ,

demin yolda ewe gelirken arabadan 5 kişi indi gözümün önünde apartmandan cıkan bi adamı dövdüler
  • hadi ya doğrumu söyluyon ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 13 Ocak 2006 2:55:17 >
  • Yav harbiden güya yatacaktık benim topice de bekleriz efem ben bi buzdolabına doğru gidiyom yemek varsa size ikram edeyim var mı bir arzunuz kolamız var ondan sonra kek çeşidi felendı falandı ?
  • kolasız olmaz tabi sigaramı da yakarım şebnem ferahtan yağmurları da çakarım..e forumuda geziyoruz..
    ne istiyonuz daha :p
    okul yok bir şey yok zaten 1 saat ders çalışmışım zorla kalmış finallere 3 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 13 Ocak 2006 2:57:33 >
  • .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi ben 1 bardak ayran 1 bardak kola karıştır ver içeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Yav harbiden güya yatacaktık benim topice de bekleriz efem ben bi buzdolabına doğru gidiyom yemek varsa size ikram edeyim var mı bir arzunuz kolamız var ondan sonra kek çeşidi felendı falandı ?

ya ben seviom böyle adamları he
  • Bugün gündüz çok uyudum o yüzden yatağa girsem bile uyuyamıyacam, yatakta uyumak için kasacağım zamanları burada değerlendiriyorum..
  • İşimden dolayı gece çalıştığım, sabah en erken 5-6 civarı yattığım, stres atmak için forma takıldığımdan dolayı burdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 13 Ocak 2006 3:01:04 >
  • henüz 3 değil 2.58
  • ne iş yapıyon
  • yakmışım cıgaramı fonda sezen aksu ne ağlarsın diyor, benim aklım kalmış aylar öncesinde, böyle uyuur mu ey dost sorarım sana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

hadi ya doğrumu söyluyon ??

valla bak , elamanın teki vurarken '' beni tanıyonmu len sen heee ?? tanımadınmı len itoğlu it '' diye bağrıyodu :D

sokakta bizden başka kimse yoktu gecenin 2:30'u falandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FixXxeR

yakmışım cıgaramı fonda sezen aksu ne ağlarsın diyor, benim aklım kalmış aylar öncesinde, böyle uyuur mu ey dost sorarım sana?

adamım yürü bee bendensin
    dert öldürüyoz diyosun ha
  • uyunmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

abi ben 1 bardak ayran 1 bardak kola karıştır ver içeyim

Abi sindirebilecen mi sen bu karışımı Bak köpükler çıkıyor anam anam y

Feat__ eyvallah güzel kardeşim kolayı beleşe getirmeye çalışmışsın hadi ayağın da alışsın madem bu sefer benden süleyman çek feat bine abuz gibi kola

Evet başka yiyecek içecek isteyen ; mantı var kısır var , kola, çay bayram ya çeşit çook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcocuk -- 13 Ocak 2006 3:14:25 >

• ya sende dalsaydın adama yardım etseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Going Under

quote:

Orjinalden alıntı: FixXxeR

yakmışım cıgaramı fonda sezen aksu ne ağlarsın diyor, benim aklım kalmış aylar öncesinde, böyle uyuur mu ey dost sorarım sana?

adamım yürü bee bendensin
    dert öldürüyoz diyosun ha

ben yanmışım olmuşum külden bi parça toz, dert kalsa nedir.... ölse nedir....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.