Takım 2 sene önce tam bir enkazdı. Fatih Terim geldi elini taşın altına koydu bizim Aykut Kocaman'ın 2 senede kuramadığı sistemi 2 ayda kurdu toplam 15-20m euro maliyetle bir kadro kurdu ve ligi resmen domine etti takım. Tamam şu an belli başlı bir düşüklük var ama Fatih Terim ne yapsın? Melo'nun bu kadar gecikmesinde ana sebep yönetim değil mi? Peki Melo'nun bu kadar gecikirken bu süreçte 2 antrenman bile yapmaması Melo'nun suçu değil mi? Ujfa sakatlandıktan sonra Kolo Toure vs. isterken Cris'in gelmesi Fatih Terim'in suçu mu? 6 yabancı kuralı Fatih Terim'in suçu mu? Yani görmüyor mu Hakan Balta'nın yetersiz olduğunu? Fatih Terim sistem takımı yaratmaya çalışıyor. Ben çok iyi hatırlıyorum mayıs 2011'de herkes 2-3 sene ilk 3'e giremesek de olur diyordu şimdi bir başarı gelince hemen nankörlük yapmayın arkadaşlar. Eboue'ye harcanan para 3.5m euro, Ujfalusi 3m euro, Burak 5m euro, Amrabat 8.5m euro, Muslera 9-10m euro, Selçuk bedelsiz, Melo kiralık, Elmander bedelsiz, Semih alt yapı Umut kiralık vs vs. Kısaca maliyet dardı ve buna rağmen takım iyi işler yapıyor. Bugün eleştirdiğiniz takım biraz şanslı olsa Eskişehir gibi ligin kalburüstü takımını 3-0 yenerdi. Evet forvete Burak yerine tam bitirici bir forvet lazım ama bunlar halledilecek sorunlar. Fatih Terim'i beğenmiyorsanız bizim boş mezar aramamız lazım.
Ağlamak istiyorum. Gel Galatasaraylı ol sen kardeş
Bu yazıyı Galatasaray bölümünün üst taraflarına asabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: A Moonwalker
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Bazı oyuncular geçen senenin çok gerisinde.
Örnek Selçuk Örnek Melo Örnek Hakan
Riera desen zaten enkaz. Hamit yeni yeni kendine geliyor. Savunmada Cris dökülüyor futbolu kafasında bitirmiş belli ki. Dany saatli bomba. Maçın genelinde mükemmel oynuyor ama her maç öyle bir hata yapıyor ki akıllara zarar. Emre Çolak iyi hoş ama hızlı top kullanmayı öğrenmeli. Umut iyi başladı ama düşüşte daha doğrusu ortalama performansına geri döndü sezon başında ki ekstra bir performanstı. Elmander kayıplarda. Burak bildiğin Burak. Amrabat'ın zamana ihtiyacı var. Muslera bile sezona kötü başladı.
Şuan takımda iyi ve formda diyebileceğimiz adam sayısı 2 yi geçmez. Oyuncular o kadar formsuz ki rotasyon da yemiyor takım. Sezonu çok geç açtık ve az hazırlık maçı yaptık bunun etkisi çok. Melo en kilit adam. Melo güven vermeyince Selçuk'ta beklenen oyununu oynayamıyor. Ve en kilit nokta da Elmander.
Tüm bu olumsuzlukların en kısa zamanda düzelmesi temennimiz. Zaten şu 3 hafta da Galatasaray aklı başında top oynasaydı 9 puan öne geçerdi. Devreye de 14-15 puan farkla girip işi bitirirdi.
muslera nereden kotu basladi kardesim
Muslera ilk 3-4 maç iyi görüntü vermedi. Manu maçıyla yükselişe geçti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme