Şimdi Ara

Geçen Senelere Göre Sapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmiş yıllarda sınava girmiş arkadaşların fikri nedir? Puan-sıralama'da sapma olur mu, olursa ne kadar olur? Geçmiş senelere nazaran zorlandınız mı?

• Standart sapmada dusme olacak net araliklarinda asiri daralma ve yigilma var bu da puanlarin dusmesine sebep olacaktir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o düşmenin düzeyi sizce nedir? Geçen sene netiniz sıralamanız neydi, bu sene ne bekliyorsunuz?
  • Magykalfyre kullanıcısına yanıt
    geçen sene ygs 1 2 8 bindi bu sene çok daha kötü geçti fikrim yok malesef..
  • Geçen sene 100 bindeydim. Bu sene ne yaptım hiç bilmiyorum. Çoğu. TM öğrencisi gibi, denemelerde kurtarıcım Türkçeydi. Bu sene çelişki yüzünden ondan da emin değilim. Çok zordu bu yıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garkenez

Geçen sene 100 bindeydim. Bu sene ne yaptım hiç bilmiyorum. Çoğu. TM öğrencisi gibi, denemelerde kurtarıcım Türkçeydi. Bu sene çelişki yüzünden ondan da emin değilim. Çok zordu bu yıl.

ben dilciyim tr me cok güveniyorum ters köse oldum.sosyal desen tarih haric celiskiliydi.ne yapacam bilmiyorum

hedef baya yüksekti artik ölümüne lys kasacam ama bir an önce aciklasinlarsa bizde yolumuza bakalim artik

• Geçen senede aynı muhabbetler döndü bence bir değişme olmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıralamalar kaç
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle haklısın. Geçen yıl 40 bine çektim, Hukuk diye diye bir sene daha hazırlanmaya karar verdim ama bu sınavdan sonra ne emegmim çöpe gitti. Fen çok kolaydı diyorlar, bir sürü sayisal olacak önümüzde muhtemelen.

• geçen sene türkçe ortalaması 16 netmiş. Bence bu senede bu civarlarda olur pek değişme olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smsks11 -- 19 Mart 2015; 11:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garkenez

Kesinlikle haklısın. Geçen yıl 40 bine çektim, Hukuk diye diye bir sene daha hazırlanmaya karar verdim ama bu sınavdan sonra ne emegmim çöpe gitti. Fen çok kolaydı diyorlar, bir sürü sayisal olacak önümüzde muhtemelen.

aynen öyle olacak maalesef hocam.sözelcilerin günahi ne Allah askina?

bakin ben tr de 37-38 yapiyordum (abartmiyorum lütfen yanlis anlasilmasin)benim 38 aldigim denemede adam 30 yapiyodu.o adam belki gene 30 yapacak ama sacma sorular yüzünden bnde 30 yapacam?cözdügüm onca denemeyi,soru bankasinin hakkini alamadim.

yaziklar olsun diyorum o kadar

• Geçen sene puanlar düştü 20-50 k arasi 4-5 k bir oynama oldu ilk 10 k degismedi

• Geçen sene puanlar düştü 2013 te 113 bine denk gelen puan 2014 te 95 bine denk geldi ygs5 için. Bu sene de oynar diyorum tr sos çok kastı

• quote:

Orijinalden alıntı: SatanistKesenKedi

Geçen sene puanlar düştü 20-50 k arasi 4-5 k bir oynama oldu ilk 10 k degismedi

bende dediğine katılıyorum. ilk 10-20k arası pek oynamaz. ama 20k dan sonrasında yığılma olacağını düşünüyorum. Geçen sene ygs 70k yerleştirmem 50k dan mezuna kalmış biriyim :D
  • Fen kolay falan değildi o soruların cevapları gelince görürsünüz
    [IMDB=]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.